Nie myśl o tym a sama dzidzia się odezwie [emoji4]Mam nadzieję bo zaczynam się denerwować. Jeszcze jak czytam że wszystkie czujecie już. Też sobie myślę że może przez moje ciągle jedzenie i tycie przestałam czuć. A może wcześniej mi się wydawało. Nie wiem już sama głupieje czy jak.
reklama
AnnaNiejo
Fanka BB :)
Otworz jeden z takich maili i tam na dole jest o wylaczeniu powiadomien. Sprobuj, moze tak zadzialaKażda moja odp na forum albo zacytowanie mnie przychodzi na maila. Zaraz zeswiruje, bez jaj. W ustawieniach wszystko wył. Więc nie kumam co mam zrobić.
Kaamilaaa
Wstydzic sie powinni za takie teksty [emoji849]Moja siostra ma 5 dzieci, szósty Aniołek niestety z trisomią 13, serduszko przestało bić niedługo przed porodem...
I niestety komemtarze ludzi sa okropne, m.in. ze liczyli na kolejne 5 stów i sie przeliczyli... brak slow serio
Moja siostra tracila ciaze zawsze miedzy 12 a 20tc..
W tym roku straciła ostatnie i tez slyszala komentarze o 500+...ale ona jest na tyle silna ze potrafi odpowiedzieć jednemu czy drugiemu za takie teksty. Powiedziala ze tak, pobiera 500 na dwojke dzieci bo dwojka już dorosła. A najczęściej słyszy komentarze na temat emerytury dla matek 4 i wiecej dzieci [emoji849] zawsze odpowiada ze od poczatku to planowała bo wiedziala co rzad wymysli [emoji14]
Moja też przestala sie nagleodzywac a teraz zaczęła ale bardzo nieregularnieMam nadzieję bo zaczynam się denerwować. Jeszcze jak czytam że wszystkie czujecie już. Też sobie myślę że może przez moje ciągle jedzenie i tycie przestałam czuć. A może wcześniej mi się wydawało. Nie wiem już sama głupieje czy jak.
Pianistka1991
Ludzie bywają naprawdę okrutni.Moja siostra ma 5 dzieci, szósty Aniołek niestety z trisomią 13, serduszko przestało bić niedługo przed porodem...
I niestety komemtarze ludzi sa okropne, m.in. ze liczyli na kolejne 5 stów i sie przeliczyli... brak slow serio
Darina87
Tak zrobiłam właśnie. Kuźwa zamiast odrazu tam przeczytać to ja Wam tu gitarę zawracam. DziękujęOtworz jeden z takich maili i tam na dole jest o wylaczeniu powiadomien. Sprobuj, moze tak zadziala
reklama
Dokładnie [emoji4]Domyślam się że to wcześnie, nie ma reguły na to. Ktoś czuje, ktoś nie. Czekamy i nie wariujemy. Tego się trzymam!!!