Kochana wszystko się uda po Waszej myśli zobaczysz:* a ja Wam życzę cudowności płynących z małżeństwa bądźcie szczęśliwi i wiecznie zakochani ;*Dobry wieczór! U mnie gonitwa od rana do wieczora, nawet za sprzątanie się nie zabrałam, ogarnę coś z rana. Nie dociera do mnie, że jutro będę mężatka. Dzisiaj rano miałam mega wątpliwości czy chce czy tz, głupie wiem, ale nawet się poryczałam, hahaha.
Gości sporo, a my wszystko na spinanie i ostatnią chwile. Tańca oczywiście nie mamy, pójdziemy na żywioł.
My na sylwestra pewnie w domu albo gdzieś u znajomych, planów póki co nie mamy.
Nic, trzeba się chyba n trochę położyć, żeby nie wyglądać jak zombie.
Dobrej nocy!
reklama
Witam wszystkie Czerwcówki!
Długo zastanawiałam się, czy dołączyć do Waszego grona. Jestem już wieloletnią użytkowniczką forum, uzależnioną od wątku kwiecień 2005 [emoji23] Trochę obawiam się kolejnych uzależnień [emoji23]Dlatego póki co nieśmiało zaglądam tutaj...
Mam dwoje dzieci: trzynastolatka i ośmiolatkę. Trzecia ciąża była dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Szokiem. Pierwsze tygodnie były niezwykle trudne emocjonalnie i fizycznie (mdłości, wymioty, zawroty głowy, zgaga - słowem wszystko to, co znałam tylko z opowieści. Starsze dzieci oszczędziły mi takiej huśtawki [emoji23]).
Termin porodu planowany mam na 12 czerwca wg USG (18 czerwca wg OM).
Coś o mnie... jestem niepoprawną romantyczką. Taką, co to jednego dnia góry może przenosić, drugiego chowa się przed światem z książką i kubkiem herbaty z miodem. Kocham Tatry. Bałtyk mam w zasięgu roweru. Taki życiowy paradoks.
Pozdrawiam Was wszystkie!
Długo zastanawiałam się, czy dołączyć do Waszego grona. Jestem już wieloletnią użytkowniczką forum, uzależnioną od wątku kwiecień 2005 [emoji23] Trochę obawiam się kolejnych uzależnień [emoji23]Dlatego póki co nieśmiało zaglądam tutaj...
Mam dwoje dzieci: trzynastolatka i ośmiolatkę. Trzecia ciąża była dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Szokiem. Pierwsze tygodnie były niezwykle trudne emocjonalnie i fizycznie (mdłości, wymioty, zawroty głowy, zgaga - słowem wszystko to, co znałam tylko z opowieści. Starsze dzieci oszczędziły mi takiej huśtawki [emoji23]).
Termin porodu planowany mam na 12 czerwca wg USG (18 czerwca wg OM).
Coś o mnie... jestem niepoprawną romantyczką. Taką, co to jednego dnia góry może przenosić, drugiego chowa się przed światem z książką i kubkiem herbaty z miodem. Kocham Tatry. Bałtyk mam w zasięgu roweru. Taki życiowy paradoks.
Pozdrawiam Was wszystkie!
My chodziliśmy na kurs a na weselu tak nas trema zjadła, że tanczylismy calkiem cos innego wszystkim się i tak podobałoTakie wątpliwości są normalne))), z tańcem tez poszliśmy na żywioł z mężem))
w_karolcia
Fanka BB :)
Orientana za śluzem ślimaka jest fajny.
Dzięki na pewno zobaczę sobie
w_karolcia
Na dzień sama ciagle szukam ideału mam cerę mieszana, ilu mnie świetnie sprawdził się na noc kiehls ultra facial cream( z czarnym napisem, nie z czerwonym)
Ja mam tendencje do tego ze lubi mi coś „wyskoczyć”, i zostaje mi plamka dlatego jeżeli któraś z was ma coś podobnego to polecam skinoren gel w takich przypadkach. Super się sprawdza pod makijaż i na przebarwienia działa świetnie
Kaamilaaa
No to sobie badania zrobilam [emoji849] pocalowalam klamkę [emoji849] ciekawe w takim razie kiedy zrobie bo poniedziałek i wtorek na pewno odpada i moze dopiero w czwartek [emoji849] a jak u nich tak ciezko z szybkim odbiorem wynikow to sie nie zdziwie jak nie bede miec ich na przyszly poniedziałek [emoji849]
Jeszcze sie tz na mnie wkurzyl ze jechal na darmo i ze wcześniej nie zadzwonilam zapytać czy maja dziś otwarte [emoji849]
Jeszcze sie tz na mnie wkurzyl ze jechal na darmo i ze wcześniej nie zadzwonilam zapytać czy maja dziś otwarte [emoji849]
To samo miałam tydzien temu. Pozniej byly swieta i zrobilam dopiero w dzien wizyty. Wizyta na 17:40 byla i juz mialam wyniki cale szczęście. Mam nadzieje, ze u Ciebie tez sie tak udaNo to sobie badania zrobilam [emoji849] pocalowalam klamkę [emoji849] ciekawe w takim razie kiedy zrobie bo poniedziałek i wtorek na pewno odpada i moze dopiero w czwartek [emoji849] a jak u nich tak ciezko z szybkim odbiorem wynikow to sie nie zdziwie jak nie bede miec ich na przyszly poniedziałek [emoji849]
W pon też zamknięte??? U Nas otwarte laboratoria w ponNo to sobie badania zrobilam [emoji849] pocalowalam klamkę [emoji849] ciekawe w takim razie kiedy zrobie bo poniedziałek i wtorek na pewno odpada i moze dopiero w czwartek [emoji849] a jak u nich tak ciezko z szybkim odbiorem wynikow to sie nie zdziwie jak nie bede miec ich na przyszly poniedziałek [emoji849]
Kaamilaaa
No ja niestety nie mam tak szybko wyników[emoji849] w diagnostyce mialam tego samego dnia najpóźniej następnego a tu jak ostatnio robilam to polowe mialam w ciagu dwoch dni a o druga polowe mialam czekac jeszcze 3dni [emoji849]To samo miałam tydzien temu. Pozniej byly swieta i zrobilam dopiero w dzien wizyty. Wizyta na 17:40 byla i juz mialam wyniki cale szczęście. Mam nadzieje, ze u Ciebie tez sie tak uda
W poniedziałek nie mam jak jechać nawet jesli otwarte.W pon też zamknięte??? U Nas otwarte laboratoria w pon
reklama
0202oliwcia
Ja od samego początku chodze do młodego lekarza to dzieki niemu mam Małgosie i kolejnego potworka pod serduchem [emoji173] a co do karmienia tez karmie jedna piersia [emoji5][emoji39]Hehe to tylko takoe przerazajace
Mój mi ostatnio badal mialam wrażenie, ze nawet na nie nie spojrzal. Chociaz glupio mi sie zrobilo bo mówię mu, ze z jednej piersi tylko karmie synka a on do mnie "tak, tak czułem"
Mnie przerazalo to, ze moge iść do mlodego lekarza ale jednak jest ok duzo lepiej niz jak chodzilam do starszego