reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Brawo!!! zrobilam dziś badania na wizyte 03.01, sprawdziłam w necie wyniki, mam hemoglobine 11,5 i tez zmobilizowalam się i właśnie skończyłam robic zakwas z buraków [emoji5][emoji5]
No to masz niską hemoglobinę, ja mam też 11,5 i moja gin od razu kazała brać B12 i Biofer z żelazem u mnie jest też taki problem, że spada mi z badania na badanie. Ja mam zalecenie picia pół szklanki zakwasu dziennie. No i jeść czerwone mięso, brokuły i jajka.
Super, będziemy sobie drinkować [emoji1635][emoji484][emoji484] [emoji41][emoji39]

Mam dłonie jakbym jakieś morderstwo popełniła [emoji85] dobrze, że do pracy wracam dopiero w środę [emoji85]
Ja jestem przygotowana jak na wojnę od świąt mam 4 litrowe butelki i następna partia się kisi. Na sylwestra będzie barszczyk [emoji4]

reklama
Witam się wieczorową porą
Odkąd minęły mi mdłości i inne dolegliwości jak ospalosc i ciągłe zmęczenie to jestem ciągle w ruchu, nie mogę usiedzieć na miejscu
Dzisiaj tez bieganie od rana, to zakupy, to ikea potem do znajomych ;)
Jutro idziemy do restauracji całą rodziną bo świętujemy naszą 21 rocznicę odkąd jesteśmy razem :)
Za to w niedzielę idziemy sami do kina
Na sylwestra przychodzą do nas znajomi z córką więc będzie wesoło
ale wcześniej, o 13:30 mam wizytę u mojego doktorka i liczę na to, że w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzuszku :) to będzie już 17 tydzień rozpoczęty więc czas najwyższy :D

Pewnie, zapraszamy :) a wcześniejszy poród to wskazanie do cc?
Tak. Mam już dwa cc za sobą. W 2010 urodził się w 32 tc z dużą hipotrofią - ważył tylko 1200 g. Były podobno problemy z łożyskiem, których moja ginekolog nie zauważyła. Dopiero w szpitalu jak zanikły ruchy to inny lekarz stwierdził kompletny brak przepływów. Rok później córka już prawidłowo na początku 39 tc - waga 3300g. W tamtym roku we wrześniu miałam wycinane ognisko endometriozy w bliźnie po cc. I niestety do tego jestem po zakrzepicy i ablacji na serce. Trochę tego jest dlatego lekarz stwierdził, że bezwzględnie cc.

Hej :) ja dostałam dziś miesiączkę, póki co nie mam zamiaru się starać - chce żeby nasza relacja (z moim tz) była ustabilizowana. Ogólnie jest dobrze. Staramy się dużo rozmawiać ze sobą. I myśle, ze będzie dobrze. Teraz mam urlop i do pracy wracam po nowym roku! Także jestem przeszczęśliwa:) cieszę się, ze u was jest okej. I trzymam kciuki A wszystkie dzidziusie!!!
A ja tak zupełnie z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone kremy na twarz? Zależy mi tez żeby nadawał się pod makijaż. Ja mam bardziej cerę tłusta

Hej :) ja dostałam dziś miesiączkę, póki co nie mam zamiaru się starać - chce żeby nasza relacja (z moim tz) była ustabilizowana. Ogólnie jest dobrze. Staramy się dużo rozmawiać ze sobą. I myśle, ze będzie dobrze. Teraz mam urlop i do pracy wracam po nowym roku! Także jestem przeszczęśliwa:) cieszę się, ze u was jest okej. I trzymam kciuki A wszystkie dzidziusie!!!
A ja tak zupełnie z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone kremy na twarz? Zależy mi tez żeby nadawał się pod makijaż. Ja mam bardziej cerę tłusta

Orientana za śluzem ślimaka jest fajny. ;)

Dobry wieczór! U mnie gonitwa od rana do wieczora, nawet za sprzątanie się nie zabrałam, ogarnę coś z rana. Nie dociera do mnie, że jutro będę mężatka. Dzisiaj rano miałam mega wątpliwości czy chce czy tz, głupie wiem, ale nawet się poryczałam, hahaha.
Gości sporo, a my wszystko na spinanie i ostatnią chwile. Tańca oczywiście nie mamy, pójdziemy na żywioł.
My na sylwestra pewnie w domu albo gdzieś u znajomych, planów póki co nie mamy.
Nic, trzeba się chyba n trochę położyć, żeby nie wyglądać jak zombie.

Dobrej nocy!

Dobry wieczór! U mnie gonitwa od rana do wieczora, nawet za sprzątanie się nie zabrałam, ogarnę coś z rana. Nie dociera do mnie, że jutro będę mężatka. Dzisiaj rano miałam mega wątpliwości czy chce czy tz, głupie wiem, ale nawet się poryczałam, hahaha.
Gości sporo, a my wszystko na spinanie i ostatnią chwile. Tańca oczywiście nie mamy, pójdziemy na żywioł.

Dobrej nocy!
Znam to kochana [emoji4] my mielismy slub w lipcu takze za chwilke pol roku nam pyknie ! [emoji4] czas tak leci, a wesele na pewno sie uda...zobaczysz jak ci minie ta noc [emoji12] Szczęścia wam zycze kochani na nowej drodze zycia !!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]

Dobrej nocy!
Wszystkiego Najlepszego śpij kochana dobrze

reklama
Do góry