reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny to strasznejak ka wykorzystuje moja ciążę ;) Mąż mnie codziennie przed snem "smyra" ale ciagle mam ochotę na jakis większy masaż. Dzisiaj go wyprosilam, powiedzialam ze w nagrode polozy reke na brzuch i bedzie czul ruchy dzidzi :)
Okrutna jestem wiem :) jic jeszcze nie poczuje ale jaka motywacja :)
A jednak czuł :) serio mowil teraz,akurat pokrywalo sie z tyk co ja czulam :)

reklama
Nie, kurde, spokojnie! Ja pytałam tylko gina zanim dostałam się do diabetologa a tam zapomniałam o temacie!
Też teraz na szybko doczytalam, chyba nie ma żadnych przeciwwskazań także na spokojnie. 2 stycznia mam diabetologa to dopytam, bo sama chciałabym spróbować
Dzięki, daj mi proszę znać, bo ja już ze sto litrów tej morwy wypiłam a diabetologa mam dopiero w drugiej połowie stycznia :/

Brawo!!! zrobilam dziś badania na wizyte 03.01, sprawdziłam w necie wyniki, mam hemoglobine 11,5 i tez zmobilizowalam się i właśnie skończyłam robic zakwas z buraków [emoji5][emoji5]

Taki zakwas to świetna sprawa, sama akurat uwielbiam ten smak, ale dziewczyny warto się zmusić bo to samo zdrowie i działa:)

Ale fajnie :))))) moja Malutka też dzisiaj szaleje, poczułam dzisiaj co najmniej kilka subtelnych kopniaczków [emoji123]
Edycja : co ja mówię - kilka to ja poczułam przed chwilą. [emoji854][emoji854][emoji854]
Ja też :) ale nie podejrzewałam, że mąż poczuje przekładając rękę :)
Na późniejszym etapie ciąży będziemy razem liczyć ruchy :) Jak się juz dzidzia odzywa to tak jakoś bardziej do mnie dociera, ze jest :)
Tylko ciężko mi sie cos przekonać, ze to dziewczynka i chyb jednak mi ta Pola nie pasuje. Musze czegos innego poszukać, albo nie wiem juz sama

Ja też :) ale nie podejrzewałam, że mąż poczuje przekładając rękę :)
Na późniejszym etapie ciąży będziemy razem liczyć ruchy :) Jak się juz dzidzia odzywa to tak jakoś bardziej do mnie dociera, ze jest :)
Tylko ciężko mi sie cos przekonać, ze to dziewczynka i chyb jednak mi ta Pola nie pasuje. Musze czegos innego poszukać, albo nie wiem juz sama
Pola to bardzo ładne imię, ale musisz to "poczuć" ;) a mąż jakie ma preferencje?;)

Dziewczyny to strasznejak ka wykorzystuje moja ciążę ;) Mąż mnie codziennie przed snem "smyra" ale ciagle mam ochotę na jakis większy masaż. Dzisiaj go wyprosilam, powiedzialam ze w nagrode polozy reke na brzuch i bedzie czul ruchy dzidzi :)
Okrutna jestem wiem :) jic jeszcze nie poczuje ale jaka motywacja :)

Hihihi:)

reklama
Do góry