A jednak czuł serio mowil teraz,akurat pokrywalo sie z tyk co ja czulamDziewczyny to strasznejak ka wykorzystuje moja ciążę Mąż mnie codziennie przed snem "smyra" ale ciagle mam ochotę na jakis większy masaż. Dzisiaj go wyprosilam, powiedzialam ze w nagrode polozy reke na brzuch i bedzie czul ruchy dzidzi
Okrutna jestem wiem jic jeszcze nie poczuje ale jaka motywacja
reklama
Wiol86
Fanka BB :)
Dzięki, daj mi proszę znać, bo ja już ze sto litrów tej morwy wypiłam a diabetologa mam dopiero w drugiej połowie stycznia :/Nie, kurde, spokojnie! Ja pytałam tylko gina zanim dostałam się do diabetologa a tam zapomniałam o temacie!
Też teraz na szybko doczytalam, chyba nie ma żadnych przeciwwskazań także na spokojnie. 2 stycznia mam diabetologa to dopytam, bo sama chciałabym spróbować
G
guest-1704238530
Gość
Dokladnie lepiej zapobiegać zawczasu. Mi jeszcze TSH wyszło 4,66 czy Któraś z Was wie czy to dobry wynik?
Mi wyszlo tsh 6.1 ostatnio, gin przepisał mi euthyrox 75, mialam zrobic ft4 i ft3 i jutro mam wizytę u endokrynologa więc zobaczymy co powie
Silje1008
Brawo!!! zrobilam dziś badania na wizyte 03.01, sprawdziłam w necie wyniki, mam hemoglobine 11,5 i tez zmobilizowalam się i właśnie skończyłam robic zakwas z buraków [emoji5][emoji5]
Taki zakwas to świetna sprawa, sama akurat uwielbiam ten smak, ale dziewczyny warto się zmusić bo to samo zdrowie i działa
Pianistka1991
Ale fajnie )))) moja Malutka też dzisiaj szaleje, poczułam dzisiaj co najmniej kilka subtelnych kopniaczków [emoji123]A jednak czuł serio mowil teraz,akurat pokrywalo sie z tyk co ja czulam
Edycja : co ja mówię - kilka to ja poczułam przed chwilą. [emoji854][emoji854][emoji854]
Ja też ale nie podejrzewałam, że mąż poczuje przekładając rękęAle fajnie )))) moja Malutka też dzisiaj szaleje, poczułam dzisiaj co najmniej kilka subtelnych kopniaczków [emoji123]
Edycja : co ja mówię - kilka to ja poczułam przed chwilą. [emoji854][emoji854][emoji854]
Na późniejszym etapie ciąży będziemy razem liczyć ruchy Jak się juz dzidzia odzywa to tak jakoś bardziej do mnie dociera, ze jest
Tylko ciężko mi sie cos przekonać, ze to dziewczynka i chyb jednak mi ta Pola nie pasuje. Musze czegos innego poszukać, albo nie wiem juz sama
Pianistka1991
Pola to bardzo ładne imię, ale musisz to "poczuć" a mąż jakie ma preferencje?Ja też ale nie podejrzewałam, że mąż poczuje przekładając rękę
Na późniejszym etapie ciąży będziemy razem liczyć ruchy Jak się juz dzidzia odzywa to tak jakoś bardziej do mnie dociera, ze jest
Tylko ciężko mi sie cos przekonać, ze to dziewczynka i chyb jednak mi ta Pola nie pasuje. Musze czegos innego poszukać, albo nie wiem juz sama
Silje1008
Dziewczyny to strasznejak ka wykorzystuje moja ciążę Mąż mnie codziennie przed snem "smyra" ale ciagle mam ochotę na jakis większy masaż. Dzisiaj go wyprosilam, powiedzialam ze w nagrode polozy reke na brzuch i bedzie czul ruchy dzidzi
Okrutna jestem wiem jic jeszcze nie poczuje ale jaka motywacja
Hihihi
A ja łódzkie [emoji6]Ja też dolnośląskie, Wrocław. [emoji6]
reklama
Jaskolcia
Ja też muszę wyciągnąć swoją z szafy, bo mąż mówi, że zabieram całą kołdrę w nocy i kładę między nogiRównież polecam zakupiłam taką poduszkę i teraz nie wyobrażam sobie spania bez niej! Nic nie boli po spaniu no i śpię dzięki niej na lewym boku wygodnie