reklama
Dzień dobry. Wreszcie znalazłam chwilkę żeby napisać. Odebrałam przed świętami wyniki pappy. Wszystko wydaje się w porządku. To i święta spokojniejsze.
Po śniadaniu ledwo się ruszam. A od wczoraj mam wielki brzuch.
Czasem wydaje mi się,ze juz czuje jakieś ruchy,ale to chyba za wcześnie. Już nie mogę się doczekać.
Po śniadaniu ledwo się ruszam. A od wczoraj mam wielki brzuch.
Czasem wydaje mi się,ze juz czuje jakieś ruchy,ale to chyba za wcześnie. Już nie mogę się doczekać.
Monafkinia
Fanka BB :)
Hej
Biorę luteine pod język 3 razy dziennie po 2 tabletki.
Czy przez to, że wczoraj zapomniałam wziąć jednej środkowej dawki, to od tego mogło mi się pojawić dziś minimalne plamienie?
Biorę luteine pod język 3 razy dziennie po 2 tabletki.
Czy przez to, że wczoraj zapomniałam wziąć jednej środkowej dawki, to od tego mogło mi się pojawić dziś minimalne plamienie?
Pianistka1991
Witajcie! Oj, powiem Wam, że mam już dość jedzenia, siedzenia przy stole i całego tego zgiełku, a tu jeszcze jutrzejszy dzień [emoji849] ogólnie jest przemiło, ale zmęczenie robi swoje. W końcu się położyłam, ufffff
Pianistka1991
Ja już dziś po ostatnim kęsie sałatki powiedziałam "pas" bo nie mam gdzie tego mieścić, serio [emoji85]Ja ciagle jem [emoji173]
angie.
Haha ja 4 miske zupy owocowej wcinam [emoji48]Ja już dziś po ostatnim kęsie sałatki powiedziałam "pas" bo nie mam gdzie tego mieścić, serio [emoji85]
reklama
Pianistka1991
Ale owoce to nie tony majonezu xD ja przez 2 lata łącznie tyle go nie zjadłam co dziś [emoji28] dziś jestem całkiem "pod prąd" ze swoim trybem życia [emoji39]Haha ja 4 miske zupy owocowej wcinam [emoji48]