reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny a ja wam stawie moj objedzony brzuch [emoji4] rano tak nie wygladq [emoji4]

Ale tak sie zastanawiam bo kuzynka widzac to zdjecie stwierdziła ze dosysc nisko jest ten brzuch...i mnie troche zaniepokoila...co myslicie?? [emoji58]
received_214292052788556.jpeg

reklama
Dziewczyny a ja wam stawie moj objedzony brzuch [emoji4] rano tak nie wygladq [emoji4]

Ale tak sie zastanawiam bo kuzynka widzac to zdjecie stwierdziła ze dosysc nisko jest ten brzuch...i mnie troche zaniepokoila...co myslicie?? [emoji58]Zobacz załącznik 927390
Niee, super brzuszek! Nie znam się do końca, ale pewne jest, że macica najpierw jest nisko, później się podnosi i w ostatnich tygidniach obniża przygotowując do porodu. ;) brzuch, który jest nisko może niepokoić w jakimś 30 tygodniu, a nie w 2 trymestrze..

Niee, super brzuszek! Nie znam się do końca, ale pewne jest, że macica najpierw jest nisko, później się podnosi i w ostatnich tygidniach obniża przygotowując do porodu. ;) brzuch, który jest nisko może niepokoić w jakimś 30 tygodniu, a nie w 2 trymestrze..
No mi tez sie tak wydaje ze macica z tygodnia na tydzien idzie w górę...zdenerwowała mnie .
.[emoji21]

No mi tez sie tak wydaje ze macica z tygodnia na tydzien idzie w górę...zdenerwowała mnie .
.[emoji21]
Tak to jest jak ktoś się na czymś nie zna, a się wypowiada. Mam uczulenie na coś takiego [emoji39][emoji39][emoji39] nie przejmuj się, z Twoim brzuszkiem jest wszystko w najlepszym porządku [emoji6]

Ale tak sie zastanawiam bo kuzynka widzac to zdjecie stwierdziła ze dosysc nisko jest ten brzuch...i mnie troche zaniepokoila...co myslicie?? [emoji58]Zobacz załącznik 927390
A to zdaniem kuzynki gdzie powinien być najbardziej brzuch widoczny? :p przecież wiadomo że najpierw zaokragla się na dole :)

reklama
Do góry