0202oliwcia
Fanka BB :)
Z jakiej apki korzystasz ??Wlasnie koncze jeść pizze i znow czuje ruchy [emoji7][emoji7]
Musze sobie to pozapisywac w apce [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakiej apki korzystasz ??Wlasnie koncze jeść pizze i znow czuje ruchy [emoji7][emoji7]
Musze sobie to pozapisywac w apce [emoji106]
Haha faktwiesz co to jest pech w zyciu? kiedy synowa ma urodziny razem z tesciowa[emoji16] "lepiej " nie moglam trafić. [emoji23][emoji23]
Ja mialam termin na 25 wrzesnia a urodzilam 4 pazdziernika [emoji23] wszystko jest mozliweJa bym chciała urodzić 29.06 w urodziny najmłodszego synka Ale termin mam na 17 więc może być ciężko
Boże nie rób smaka [emoji23] od kilku dni za mną chodzi taki domowy makowiec [emoji85] mmmm [emoji39] Brawo! Ja się przyznam, że z zawodu jestem cukiernik ale nie lubię piec [emoji38] chyba praca mnie z tego wyleczyla [emoji53]To prawda, miasto jest przepiękne i bardzo swojskie
Ja jakiś czas mieszkałam w Poznaniu( i to tez fajne miasto) ale ciągnęło mnie do domu no i tak zaszłam w ciąże i chwilowo zostałam z mężem na starych śmieciach. Zobaczymy co Nam się jeszcze w życiu przydarzy
Zobacz załącznik 927166
Mój pierwszy w życiu makowiec w cieście drożdżowym
Mam nadzieje, ze jest smaczny
Boże nie rób smaka [emoji23] od kilku dni za mną chodzi taki domowy makowiec [emoji85] mmmm [emoji39] Brawo! Ja się przyznam, że z zawodu jestem cukiernik ale nie lubię piec [emoji38] chyba praca mnie z tego wyleczyla [emoji53]
Ja za dużo w pracy się narobilam to mi chyba wystarczy [emoji23]Nie dowie się)
Ja raczej z tych nie pieczacych jestem, no ale od czasu do czasu coś tam staram się ogarnac
Preglife [emoji6] tam w pamietniku sobie zapisuje rozne rzeczy [emoji6][emoji106]Z jakiej apki korzystasz ??
A to mam ta sama apke tylko nie zapisuje w pamietniku [emoji8]Preglife [emoji6] tam w pamietniku sobie zapisuje rozne rzeczy [emoji6][emoji106]
O jekju tu same chudziny ja sie przy was wstydzę pokazać bo jak słoniatko wygladam
I to jest wlasnie nasz blad! Pisze nasz, bo ja tez z tych, nazwijmy to dyplomatycznie, mniej chudych Wstydzimy sie, malo pokazujemy i przez to wstydzimy sie jeszcze bardziej, bo wydaje nam sie, ze jestesmy jedyne tu na bb. A jak widac, same nie jestesmyNo ja właśnie też się wstydzę
Moze macica daje Ci ostrzezenie, ze sie za bardzo forsujesz? Ty teraz na prawde duzo pracowalas. One (macice) maja czasem "spozniony zaplon" i na pewne sytuacje reaguja z opoznieniem. Ja w poprzedniej ciazy bylam swiadkiem strasznego wypadku (nie bede opisywac) a macica zaczela mi szalec tydzien pozniej. Tak oderagowala tamta sytuacje. Takie straszenie zazwyczaj nie jest grozne (wrazenie poteguja dodatkowo wzrost macicy i ruchy dziecka) ale rozumiem Twoje obawy, bo ja wtedy az pojechalam na sor. Zanim Twoja macica sie wyciszy moze minac pare dni. Potrzeba Ci wiec duzo spokoju i zajac mysli czyms przyjemnym. Zawsze tez mozesz podjechac do lekarza, zeby zbadal szyjke i Cie uspokoil. Grunt, zebys Ty sie czula dobrze to i dziecku i macicy tez powinno byc dobrze!Zaczynam panikować [emoji853] co chwilę mi się pojawia większe wybrzuszenie z lewej strony i znika... i za jakiś czas znowu. Czuję jakby mi ktoś brzuch uciskał, do tego takie dziwne kłucie [emoji20] wybaczcie, że ja w kółko o tym, ale to bardzo nieprzyjemne uczucie. Chyba zaraz położę się spać żeby się nie nakręcać. [emoji53]