Chyba na planowana cesarke trzeba się wcześniej umówić?czy nie?A moje pociechy obie z 16 i nic mi nie pasuje, a czeka mnie cesarka i nie wim co robić ??? Czekać na bóle czy umawiać sie na konkretny dzień, 01.06 tez mi sie podoba a mam na 08.06,
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Tu u mnie jest tak ze jak nie urodze np 22 to 4 dni po terminie idę na indukcje
Kaamilaaa
Chyba tak ale kto wie czy np przed terminem nie odejdą wody itp [emoji14] wiec wszystko moze sie zdarzyć [emoji14]Chyba na planowana cesarke trzeba się wcześniej umówić?czy nie?
Ja znow powtorze [emoji14] licze na 8.06 [emoji106][emoji6]
Silje1008
Super, studiowalam i znam kazdy zakatek, bardzo mi się podoba, jest Śliczny, strasznie chciałam tam wrócić duzo fajnych wspimnień
To prawda, miasto jest przepiękne i bardzo swojskie
Ja jakiś czas mieszkałam w Poznaniu( i to tez fajne miasto) ale ciągnęło mnie do domu no i tak zaszłam w ciąże i chwilowo zostałam z mężem na starych śmieciach. Zobaczymy co Nam się jeszcze w życiu przydarzy
Mój pierwszy w życiu makowiec w cieście drożdżowym
Mam nadzieje, ze jest smaczny
Załączniki
Pianistka1991
Ale ekstra! Brawo!To prawda, miasto jest przepiękne i bardzo swojskie
Ja jakiś czas mieszkałam w Poznaniu( i to tez fajne miasto) ale ciągnęło mnie do domu no i tak zaszłam w ciąże i chwilowo zostałam z mężem na starych śmieciach. Zobaczymy co Nam się jeszcze w życiu przydarzy
Zobacz załącznik 927166
Silje1008
Chyba wszystkie wstawiły brzuszki wstawię i ja swój posinaczony...
)) rzeczywiście posiniaczony, jak Ci się to tam udało posiniaczyc?
Mm mm uwielbiam makowce!To prawda, miasto jest przepiękne i bardzo swojskie
Zobacz załącznik 927166
marla015
wiesz co to jest pech w zyciu? kiedy synowa ma urodziny razem z tesciowa[emoji16] "lepiej " nie moglam trafić. [emoji23][emoji23]Mi się 1.06 podoba [emoji39] 29.05 na pewno nie bo to urodziny teściowej [emoji38][emoji38][emoji38]
reklama
Pianistka1991
Aaajjjć, najgorzej [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]wiesz co to jest pech w zyciu? kiedy synowa ma urodziny razem z tesciowa[emoji16] "lepiej " nie moglam trafić. [emoji23][emoji23]