Pianistka1991
Fanka BB :)
Chyba tak. Kupiłam dzisiaj zapasy na świętaTeraz chyba tylko magnez ci pozostaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak. Kupiłam dzisiaj zapasy na świętaTeraz chyba tylko magnez ci pozostaje
Ja wczoraj też. Kupiłam sobie magne b6 forte żeby nie brać 6 tabletek tylko 3 :-)Chyba tak. Kupiłam dzisiaj zapasy na święta
Widze, ze nasze uppdobania do owoców podobne Teraz mam faze na winogrono. Wczoraj przed snem tak próbowałam ta moja wstretna dziechuche pobudzić.Ale fajnie ))) ja wsuwam winogrona-może fruktoza pobudzi Malutką do działania [emoji39]
Ja mam dzisiaj leniwy wieczór więc bede wyczekiwać sygnałów chociaż nie wiem jak mam coś wyczuć spod tego kamienia [emoji849][emoji849][emoji849]Widze, ze nasze uppdobania do owoców podobne Teraz mam faze na winogrono. Wczoraj przed snem tak próbowałam ta moja wstretna dziechuche pobudzić.
U mnie w 1 ciąży stawianie macicy zbyt często było powodem hispitalizacji.. ktg odczyrywało to jako skurczeTo w końcu dobrze jak się stawia? [emoji39]
nie kombinuj Słońce lepiej! [emoji39]
A czułaś ból przy stawianiu się macicy? Nie umiem oszacować na ile jest to częste i dlugotrwałe zjawisko, a na ile przesadzam i panikuję :/U mnie w 1 ciąży stawianie macicy zbyt często było powodem hispitalizacji.. ktg odczyrywało to jako skurcze
Mnie nic nie bolalo czułam tylko twardnienie, ale wtedy miałam takiego bardzo starego lekarza co wolał mnie wysłać do szpitala i mieć czyste sumienie. Aacica stawiała się codziennie, ale nie powodowało to ani skracania szyjki ani rozwarcia więc możliwe, że taka była.moja natura i macica stwierdziła, że zacznie ćwiczyć do porodu... dodam, że wtedy byłam bardzo szczupła 45kg i było to widać gołym.okiem najlepiej zapytaj lekarza on rozwieje twoje wątpliwościA czułaś ból przy stawianiu się macicy? Nie umiem oszacować na ile jest to częste i dlugotrwałe zjawisko, a na ile przesadzam i panikuję :/
Świetnie [emoji7][emoji7] ja moge smialo powiedziec ze drugi dzien z rzedu juz coraz wyrazniej i dosc czesto czuje malutka [emoji7]Wlas nie zjadłam klementybki i poczułam w przeciągu kilku minut takie pękanie jakby baloniki w jednym miejscu pod pepkiem! ale uczucie
Lepiej nie kombinuj... ja na takie stawianie sie macicy i bole przy tym dostalam ostatnio leki od gina wiec raczej nie jest to dobre ze sie tak dzieje...Ja sie wlasnie dzisiaj zastanawialam co zrobic zeby mi sie macica stawiała? Glupia jestem wiem, ale może mnie to uspokoi
Dzieki [emoji6] ale Juz sie wstepnie umowilam do dr Gołebiowskiego w Raciborzu [emoji6] opinie ma bdb wiec mysle ze dobrze wybralam [emoji6] no i koszt badania to 200zl [emoji6]Sprobuj zadzwonić do sonomedico do Tych, ja tam robiłam badanie, w sumie już 4 raz tam byłam i bardzo zadowolona jestem, wszystko dokładnie badają. Na drugie prenatalne mnie umówiła w recepcji już dobre dwa tygodnie temu
Szansa na kontakt z lekarzem będzie dopiero po świętach. U mnie też widać taki kamień wystający, nie ważę 45, ale 50.Mnie nic nie bolalo czułam tylko twardnienie, ale wtedy miałam takiego bardzo starego lekarza co wolał mnie wysłać do szpitala i mieć czyste sumienie. Aacica stawiała się codziennie, ale nie powodowało to ani skracania szyjki ani rozwarcia więc możliwe, że taka była.moja natura i macica stwierdziła, że zacznie ćwiczyć do porodu... dodam, że wtedy byłam bardzo szczupła 45kg i było to widać gołym.okiem najlepiej zapytaj lekarza on rozwieje twoje wątpliwości