Ja sie wlasnie dzisiaj zastanawialam co zrobic zeby mi sie macica stawiała? Glupia jestem wiem, ale może mnie to uspokoiTo ja dołączam się do Was, teraz nic nie czuję od paru dni, ale przynajmniej widzę [emoji39]
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
To w końcu dobrze jak się stawia? [emoji39]Ja sie wlasnie dzisiaj zastanawialam co zrobic zeby mi sie macica stawiała? Glupia jestem wiem, ale może mnie to uspokoi
nie kombinuj Słońce lepiej! [emoji39]
Lu_cy
Mój lekarz mówił że jak się stawia to luteine dopochwowo się bierzeJa sie wlasnie dzisiaj zastanawialam co zrobic zeby mi sie macica stawiała? Glupia jestem wiem, ale może mnie to uspokoi
Mialabym pewność, ze cos tam sie dziejeTo w końcu dobrze jak się stawia? [emoji39]
U Ciebie pewnie teraz na okres swiateczny to minie. Wydaje mi sie, ze moglo tak byc teraz z przemeczenia. Jutro wezme sie za porzadki to moze dzidzia da mi znać zeby zwolnićTo w końcu dobrze jak się stawia? [emoji39]
Pianistka1991
Nie zawsze to dobrze jak się dzieje... ja znowu mam kamień zamiast brzucha, ale faktem jest, że od rana dopiero usiadłam na dłużej...Mialabym pewność, ze cos tam sie dzieje
Pianistka1991
Muszę koniecznie to skonsultować ze swoim na następnej wizycie.Mój lekarz mówił że jak się stawia to luteine dopochwowo się bierze
Lu_cy
Teraz chyba tylko magnez ci pozostajeMuszę koniecznie to skonsultować ze swoim na następnej wizycie.
reklama
Pianistka1991
Ale fajnie ))) ja wsuwam winogrona-może fruktoza pobudzi Malutką do działania [emoji39]Wlas nie zjadłam klementybki i poczułam w przeciągu kilku minut takie pękanie jakby baloniki w jednym miejscu pod pepkiem! ale uczucie