reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Szansa na kontakt z lekarzem będzie dopiero po świętach. U mnie też widać taki kamień wystający, nie ważę 45, ale 50.
No nic, nie będę panikować na zapas, na szczęście od teraz mogę troche zwolnić tempo dnia :)
Na pewno teraz bedzie zdarzalo sie to rzadziej :) nie panikuj to na pewno nic takiego :) W pierwszej ciąży lekarz podczas badania mi powoedzial, ze brzuch sie stawia ja nawet tego nie zauwazalam a bylo juz to duzo później. Po prostu myslalam, ze tak ma być.
Duzo odpoczynku przez okres swiateczny i juz nawet nie będzie co konsultowac z lekarzem :)

reklama
Ja mam dzisiaj leniwy wieczór więc bede wyczekiwać sygnałów ;) chociaż nie wiem jak mam coś wyczuć spod tego kamienia [emoji849][emoji849][emoji849]
Moje dziecię chyba lubi buraki...wczoraj szalalo na usg po gotowanych burakach. Dzis po barszczu położyłam się na chwilę odpocząć a w macicy impreza :-D
Dobry gust smakowy...w sam raz na Święta.
Jeju od 2godzin z mężem (a w poludnie sama juz sporo zrobiłam) pakujemy, sprzatamy lodówkę, myje naczynia, coś noszę, wynosze...2tyg wyjazd na Święta (polowa bagażnika to prezenty), gdzie wyłączamy lodówkę itd to prawie jak wyprowadzka :-D
Jutro o 4 rano wyjazd :-)

Wy już macie terminy na polowkowe a ja tydzień temu w środę byłam na prenatalnych [emoji21] a wszystkie w czerwcu rodzimy [emoji57]
Spokojnie, każda się doczeka :D wcale nie powiedziane, że terminy się nie wymieszają i kolejność "wypakowań" będzie całkiem inna :) ja na połówkowe mam się umawiać w 18 tygodniu, czyli zadzwonię jeszcze po koniec tego roku ;)

Spokojnie, każda się doczeka :D wcale nie powiedziane, że terminy się nie wymieszają i kolejność "wypakowań" będzie całkiem inna :) ja na połówkowe mam się umawiać w 18 tygodniu, czyli zadzwonię jeszcze po koniec tego roku ;)
W sumie racja[emoji3526] ja w 17tc mam dzwonić dopiero w poniedziałek według OM będę zaczynać 14 tydzień [emoji57]

reklama
Do góry