reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witajcie,
Wpadłam tylko powiedzieć, że u nas wszystko ok.
Nadal nie wyrabiam, za dużo roboty, ale mam nadzieję , że w święta wreszcie odpoczne.
Mam nadzieję , że u Was wszystko ok.
Wpadnę pewnie w wigilię na moment złożyć życzenia
Buziaki dla wszystkich mamusiek i brzuszków :*

Wy już macie terminy na polowkowe a ja tydzień temu w środę byłam na prenatalnych [emoji21] a wszystkie w czerwcu rodzimy [emoji57]
A w czerwcu moze byc roznie [emoji13] ostatni jeszcze mogą być pierwszymi [emoji13]

Tak wczytuje sie w opinie na necie o tym lekarzu od polowkowego i jestem poki co w szoku [emoji57] same pozytywne opinie [emoji106][emoji3]

czy tylko ja nic nie wiem o badaniach polowkowych? moj ginekolog nic mi na ten temat nie mowil a tez zaczynam 17 tydzien .
Ja o pokowkowych wiem juz z pierwszej ciązy [emoji6],ale na tej ostatniej wizycie u nowego gina sam zaczął mi o tych badaniach mówić i polecać i mowil gdzie mozna zrobić [emoji6]
Ja sobie nie wyobrażam ich nie zrobić, zwłaszcza ze wzgledu na to ze synek ma wade serduszka i musze miec to dokładnie zbadane u malej

Troche mnie dziwi to ze wam lekarze nie wspominają o jednych z najważniejszych badań w calej ciąży[emoji57]
Badania polowkowe to inaczej prenatne 2trymestru i chyba najwazniejsze w sumie bo wtedy mozna dokładnie ocenic narzady dziecka

Ja o pokowkowych wiem juz z pierwszej ciązy [emoji6],ale na tej ostatniej wizycie u nowego gina sam zaczął mi o tych badaniach mówić i polecać i mowil gdzie mozna zrobić [emoji6]
Ja sobie nie wyobrażam ich nie zrobić, zwłaszcza ze wzgledu na to ze synek ma wade serduszka i musze miec to dokładnie zbadane u malej
no tak to wiadomo ze trzeba, moze moj lekarz robi takie badania dlatego nie kazal się umawiac. cholera wie. opiernicze 3 stycznia [emoji16]

Troche mnie dziwi to ze wam lekarze nie wspominają o jednych z najważniejszych badań w calej ciąży[emoji57]
Badania polowkowe to inaczej prenatne 2trymestru i chyba najwazniejsze w sumie bo wtedy mozna dokładnie ocenic narzady dziecka
Dokładnie. To badanie jest wg mnie NAJWAZNIEJSZE

Na Podlasiu jest naprawdę ogromna różnorodność religijna:) Mamy jeszcze Tatarow dodatkowo zeby było barwniej.
Moja rodzina jest rodzina mieszana, ja jestem prawosławna, mój maz jest katolikiem:), obchodzimy obydwa święta:)
Także ja mam świętowania po pachy:))))
Ooo z podlasia jesteście? Moje rodzinne strony, a skąd jeżeli mogę spytac?

reklama
Dokładnie. To badanie jest wg mnie NAJWAZNIEJSZE
ja prenatalnych nie mialam w ogole bo lekarz ocenil ze nie ma potrzeby. zbadal mnie dokladnie wszystko u dzidziusia pokazal. powiedzial ze dziecko rozwija sie prawidlowo wszystkie narządy są. jesli chce to moge zrobic jesli nie to nie trzeba. wiec nie robilam. to bardzo ceniony lekarz więc mam nadzieje ze wie co robi [emoji4]

Do góry