reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Kurde dziewczyny wczoraj pierwszy raz miałam stracha o Bobo, brzuch wieczorem bolał ich się mocno napinal jak nigdy, cały dzień ani jednego ruchu i mimo że wiem że na tym etapie to norma że czasem malucha nie czuć, to przez ten ból miałam obawy. Dziś od rana dalej cisza.... Brzuch już nie bolał ale ruchów brak, aż teraz położyłam się i poczułam, ludzie jaka ulga xD

To Ci urwis napędził strachu:)

reklama
Ja pier [emoji34][emoji34] szukam dzis od rana mieszkania, i juz mam nerwy [emoji34] pytam grzecznie o dane mieszkanie a baba mi z tekstem aaa bo wie pani ja to mam tyylu chętnych i nie wiem na kogo sie zdecyduje ale jak zgodzi sie pani na wyższy czynsz to juz jutro mozemy podpisac umowe i wtedy wszystko wyjaśnię...[emoji849]
Ehh poki co mam dwa na oku, jedno jutro jedziemy oglądać a z drugiego czekam na telefon od babki kiedy bedziemy mogli podjechać [emoji57] trzymajcie kciuki zebysmy dobrze trafili [emoji120]
Uwielbiam byc u tz rodziców, uwielbiam ich ale brakuje mi wiekszej swobody [emoji849]

Ja pier [emoji34][emoji34] szukam dzis od rana mieszkania, i juz mam nerwy [emoji34] pytam grzecznie o dane mieszkanie a baba mi z tekstem aaa bo wie pani ja to mam tyylu chętnych i nie wiem na kogo sie zdecyduje ale jak zgodzi sie pani na wyższy czynsz to juz jutro mozemy podpisac umowe i wtedy wszystko wyjaśnię...[emoji849]
Ehh poki co mam dwa na oku, jedno jutro jedziemy oglądać a z drugiego czekam na telefon od babki kiedy bedziemy mogli podjechać [emoji57] trzymajcie kciuki zebysmy dobrze trafili [emoji120]
Uwielbiam byc u tz rodziców, uwielbiam ich ale brakuje mi wiekszej swobody [emoji849]
U sobie to zawsze wygodniej. Ja pomimo, zd duzo czasu soedzam z rodzicami nie wyobrazam sobie wspolnego mieszkania. Nawet ze wzgledu na rozne przyzwyczajenia.
Trzymam kciuki :)

Trzymam kciuki. Od 13lat wynajmujemy...i wiem jak ważne jest żeby trafić na fajnych właścicieli. Nam się jakoś udaje. Nawet teraz jak wynajelismy parter domu: mąż jeździł ze Śląska do Gdyni żeby pooglądać, a potem drugi raz podpisać umowę...a ja zobaczyłam mieszkanie dopiero jak przyjechaliamy z całym dobytkiem na wakacjach. To się nazywa zaufanie do męża :-D :-D :-D

Trzymam kciuki. Od 13lat wynajmujemy...i wiem jak ważne jest żeby trafić na fajnych właścicieli. Nam się jakoś udaje. Nawet teraz jak wynajelismy parter domu: mąż jeździł ze Śląska do Gdyni żeby pooglądać, a potem drugi raz podpisać umowę...a ja zobaczyłam mieszkanie dopiero jak przyjechaliamy z całym dobytkiem na wakacjach. To się nazywa zaufanie do męża :-D :-D :-D
No to tez nieźle [emoji57] mnie chyba za moment cos trafi [emoji849] jeszcze najgorsze ze tu w okolicy jest malo ciekawych mieszkań [emoji849] jedno jest fajne ale male mi sie wydaje - na pewno w porównaniu do tego co mieszkamy- i w sumie to chce je obejrzec ale boje sie ze nam tam wszystkie meble nie wejda [emoji13][emoji23][emoji23]

Masz na myśli dania mięsne? Już pomijając moją małą sympatię do mięsa to nie wyobrażam sobie go w wigilię.. i tu nie chodzi o religię, ale tradycje i przyzwyczajenie (PS. Uwielbiam dania wigilijne :D)
chodziło mi o ogolnie poszczenie w wigilie. mieska to tez bym chyba nie ruszyla :) ajjj biore sie za szykowanie świąteczne jak dam rade bo cos mi mdlosci wracaja hmmm

reklama
No to tez nieźle [emoji57] mnie chyba za moment cos trafi [emoji849] jeszcze najgorsze ze tu w okolicy jest malo ciekawych mieszkań [emoji849] jedno jest fajne ale male mi sie wydaje - na pewno w porównaniu do tego co mieszkamy- i w sumie to chce je obejrzec ale boje sie ze nam tam wszystkie meble nie wejda [emoji13][emoji23][emoji23]

A nie ma podanego metrażu? Mogłabyś wtedy porownac

Do góry