reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ona bierze od samego początku 3x1 duphaston i 3x2 luteine ze względu na poprzednia ciążę .....wszystko jest ok odposala ze spała a ja już tak panikuje.....mój Boże jestem taka przewrazliwiona na ich punkcie...nikomu tak.mocno nie kibicuje jak im:(
To jest ciężkie bo też przez to przychodziłam, najważniejsze żeby minął ten najgorszy czas poprzedniej straty. Trzeba być dobrej myśli

reklama
To idź do psychologa. Ty jesteś dorosła, więc ponosisz konsekwencje swoich decyzji, ale pomyśl o dzieciach. Wiem, że to nie reguła, ale jak oni sobie ułożą życie mając taki wzorzec w domu. Łatwo jest mówić, jasne, ale na pewno dasz radę. :)

No ja to jestem ostrozna z psychologami. Moja kolezanka raz poszla. Miala wtedy cos kolo 28 lat, z wygladu calkiem o.k. i wiesz co jej ta "psycholog" poradzila? Wyrwac wszystkie (zdrowe, proste, biale - slowem normalne) zeby i wstawic sztuczna szczeke, bo wg niej zeby sa glowna przyczyna, dla ktorej kobiety nie trafiaja na ksieciow z bialymi konmi :szok::rolleyes:

Ona bierze od samego początku 3x1 duphaston i 3x2 luteine ze względu na poprzednia ciążę .....wszystko jest ok odposala ze spała a ja już tak panikuje.....mój Boże jestem taka przewrazliwiona na ich punkcie...nikomu tak.mocno nie kibicuje jak im:(

Ja też miałam krwawienie ale to takie że myślałam że koniec .. Okazało się że nie wiadomo z czego tyle krwi ale z maluchem wszytko ok. Też biorę luteine 2x1 I duphaston ale jego już odstawilam.... Ostatnie tabletki i kończę... Także nie martw się będzie dobrze a siostra niech odpoczywa, jak najwięcej leży..

No ja to jestem ostrozna z psychologami. Moja kolezanka raz poszla. Miala wtedy cos kolo 28 lat, z wygladu calkiem o.k. i wiesz co jej ta "psycholog" poradzila? Wyrwac wszystkie (zdrowe, proste, biale - slowem normalne) zeby i wstawic sztuczna szczeke, bo wg niej zeby sa glowna przyczyna, dla ktorej kobiety nie trafiaja na ksieciow z bialymi konmi :szok::rolleyes:
No co Ty! Co za baba! Ciekawe czy jakby miala szczeke wyciagana na noc to by lepiej wygladala [emoji23]

U mnie libido juz chyba spadlo do zera ;)
Chyba cos jest na rzeczy z tym podniesieniem macicy. Bo teraz nagle przestalam wstawac do toalety no i mniej czuje dzidzie. Jak byla calkiem nisko to bylo latwiej wyczuc.
U mnie Libido lezy i kwiczy doslownie od samego poczatku ...

Dzień dobry dziewuszki [emoji173] ja jutro mam pazurki dzis mialam pogarnac troche ale oczywisie maz ma inne plany i dupe zrobie a potem bedzie sapanie ze na ostatnia chwile wszystko zostawiam buuu

O moim brzuchu mozna mowic, ze pojawia sie i znika. Wieczorem bedzie dwa razy taki
20181221_100620~2.jpeg

Załączniki

• 20181221_100620~2.jpeg
    20181221_100620~2.jpeg
    48,8 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Do góry