reklama
aronia12
Fanka BB :)
Chcialam cyknac nasza jolke ale okazala sie tak duza a mieszkanie tak male, ze cala sie nie miesci w obiektywie . Fotknelam ja wiec z maksymalnie duzej odleglosci, przez co wydaje sie dosc ciemna, choc w rzeczywistosci lampek i blyskotek nie brakuje. No ale syn zazyczyl sobie taka do sufitu, wiec ma Czytajac, ile zaplacilyscie za swoje choinki, to nasza byla na prawde tania, choc kupiona od znanengo w okolicy plantatora. Pofarcilo nam sie w tym roku. W poprzednie swieta najezdzilismy sie przez 2 dni, zaplacilismy wiecej i nie bylismy szczegolnie zadowoleni a teraz upolowalismy giganta za pierwsza proba.
Załączniki
Lu_cy
Ja mam detektor i już udaje mi się znaleźć dzidziusia, teraz mam 14tc. Myślę że to bardzo uspokaja [emoji4] ja w każdym razie polecamU mnie jest 23.40 a ja wlasnie zajadam się tostami i popijam kakao [emoji173]
Kurzce tak bije sie z myslami czy zamowic ten detektor ...oszaleje chyba do tego 15
Wow rzeczywiście dużaChcialam cyknac nasza jolke ale okazala sie tak duza a mieszkanie tak male, ze cala sie nie miesci w obiektywie . Fotknelam ja wiec z maksymalnie duzej odleglosci, przez co wydaje sie dosc ciemna, choc w rzeczywistosci lampek i blyskotek nie brakuje. No ale syn zazyczyl sobie taka do sufitu, wiec ma Czytajac, ile zaplacilyscie za swoje choinki, to nasza byla na prawde tania, choc kupiona od znanengo w okolicy plantatora. Pofarcilo nam sie w tym roku. W poprzednie swieta najezdzilismy sie przez 2 dni, zaplacilismy wiecej i nie bylismy szczegolnie zadowoleni a teraz upolowalismy giganta za pierwsza proba. Zobacz załącznik 926983
Moja spacerowka sama w sobie nie jest ciezka i ja jej nie wnoszę a wciagam po schodach. Na wiosne to już syn bedzie sam schidzic a ja tylko zwioze wozek u mnie najgorzej z zakupami bo wtedy wazy dosc sporo.Czesc czerwcoweczki! Caly dzien uganiam sie za spodniami ciazowymi, bo moje z poprzedniej ciazy robia sie juz za male . Obdzwonione/odwiedzone wszystkie sklepy i kolezanki a portek w odpowiednim rozmiarze brak Jak sie zamowi, to beda doiero po Nowym Roku i jak tu sie objadac w czasie swiat? Teraz zaszlam na forum dla relaksacji a tu produkcja pelna para!
@ilonaz : zdroweczka dla mamusi! Na stale leki przecwpadaczkowe? Nie musi byc tak zle. Epilepsji jest kilkadziesiat rodzajow i wiele z nich jest calkowicie uleczalnych. Na stres moze Ci herbata z melisy troche pomoze? To jedyne co w ciazy mozna.
@Anusiak89 : zgadzam sie z dziewczynami. Mysl przede wszystkim o sobie i dzieciach. Pomysl ze swietami moze niezly ale nie bedzie Cie to kosztowalo za duzo nerwow? Z domem duzy problem... Takie trudne sprawy trzeba rozwazac nalpeiej po ochlonieciu.
@Vivienne 1 : ja tez z tych, u ktorych kazda emocje widac na twarzy Na szpiegow bysmy sie nie nadawaly
@Ja-ga : takie roznice miedzy pomiarem domowym a w gabinecie sa calkowicie naturalne i nawet maja swoje medyczne okreslenie. Nie pamietam co prawda jakie ale lekarze zdaja sobie z tego sprawe. U mnie na wizytach mierza ciensienie PO ZWAZENIU, to sobie wyobraz, jak mi skacze a ja z tych niskocisnieniowych
@Monafkinia : szybkiej poprawy!
@Karolina3818 : jako "specjalistka" od wymiotow dam Ci dwie rady na unikniecie szpitala: 1. Popijaj co pare minut po jednej lyzeczce wody z glukoza. To jest to samo co w kroplowce, tylko ze w domu. W wiekszosci przypadkow to pomaga i po kilku godzinach mozna sprobowac suchej bulki czy czegos rownie lekko strawnego. 2. Jesli nawet te lyzeczki bedziesz wymiotowac to zrob glodowke na jakies 10 godzin a potem zacznij z glukoza. Spokojnie mozesz poeksperymentowac 12 godzin w domu bez niebezpieczenstwa odwodnienia.
@Silje1008 : rzeczywiscie sliczna rodzinka! Dobrze, ze nie poprzestajecie na jednym dziecku, bo grzech marnowac talent do robienia ladnych dzieci
@Malentka : ja bym nie robila dalszych badan.
@Judyta26 @0202oliwcia : ale glupio z tymi schodkami. My tez mamy taka architetekoniczna bzdure: niby jest winda (choc budynek tylko 4-pietowy) a do windy 6 stopni Moze na wyzsza ciaze i spacerki bez mezow sprawicie sobie wozki typu parasolka? Kosztuje grosze, wazy mniej niz 5kg i jest podreczna. Wiadomo, ze dla dziecia mniej komfortowa ale starszak spokojnie daje rade, zwlaszcza na krotsze wyjscia. Jednak taka solidna spacerowa po schodach to troche ryzykowne.
No i sa sasiedzi zawsze pomocni na szczescie wiec jal ktos mnie widzi to zaraz biegnie. Teraz unikam tych sasiadowci ich pomocy bo oni chca tak jak zawsze nieść razem a dla mnie mniejsze obciążenie to wciaganie po schodach. Nie bede sie jeszcze bikomu tłumaczyć ze jestem w ciazy
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
Pianistka1991
Witajcie przy piąteczku dziś miałam budzik dopiero na 8, ale po co, na co komu spać, pobudka na siku o 6 i koniec tego dobrego [emoji39]
Przetrwałam trudny czas w pracy,a dziś już miło i świątecznie- kolędy na tapecie i dosłownie kilka lekcji )
Miłego dnia dla Was wszystkich )
Przetrwałam trudny czas w pracy,a dziś już miło i świątecznie- kolędy na tapecie i dosłownie kilka lekcji )
Pianistka1991
O rany, jaka ogromnaChcialam cyknac nasza jolke ale okazala sie tak duza a mieszkanie tak male, ze cala sie nie miesci w obiektywie . Fotknelam ja wiec z maksymalnie duzej odleglosci, przez co wydaje sie dosc ciemna, choc w rzeczywistosci lampek i blyskotek nie brakuje. No ale syn zazyczyl sobie taka do sufitu, wiec ma Czytajac, ile zaplacilyscie za swoje choinki, to nasza byla na prawde tania, choc kupiona od znanengo w okolicy plantatora. Pofarcilo nam sie w tym roku. W poprzednie swieta najezdzilismy sie przez 2 dni, zaplacilismy wiecej i nie bylismy szczegolnie zadowoleni a teraz upolowalismy giganta za pierwsza proba. Zobacz załącznik 926983
Sąsiedzi też planują taką dużą, ale śmieją się, że przywiążą sznurkiem do sufitu, bo mają w domu takiego 15-miesięcznego, ciekawego świata skrzata
Vivienne 1
Hejka ja też już wstałam. I nie mogę się obudzić jak zwykle .... dziś jeszcze jade po resztę zakupów . Miłego dzionka
Ja-ga
Witajcie :-)
Intensywny dziś dzień: lecę z barszczem na szkolną Wigilia, potem zakupy i mechanik. A potem będę Was podczytywać przy pakowaniu na wyjazd :-)
Ktoś dziś wizytuje?
@Nat Bluebell kciuki za badanie.
Intensywny dziś dzień: lecę z barszczem na szkolną Wigilia, potem zakupy i mechanik. A potem będę Was podczytywać przy pakowaniu na wyjazd :-)
Ktoś dziś wizytuje?
@Nat Bluebell kciuki za badanie.
reklama
I miłego dnia dla CiebieWitajcie przy piąteczku dziś miałam budzik dopiero na 8, ale po co, na co komu spać, pobudka na siku o 6 i koniec tego dobrego [emoji39]
Ja też pobudka na siku o 6:30 i po spaniu niestety