@Nat Bluebell o której.masz wizytę?
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
A to norma ja też wstawalam ale o dziwo dzisiaj tylko razI miłego dnia dla Ciebie
Ja też pobudka na siku o 6:30 i po spaniu niestety
Hej dziewczyny
U mnie tez już po spaniu. Synek na szczescie jeszcze spi wiec leżę. Dzisiaj idziemy do zlobka odebrać zdjęcia bo im ostatnio robili a pozniej do rodzicow wiec mam obiad z glowy i mozna powiedziec ze opiekę nad synkiem tez
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
U mnie tez już po spaniu. Synek na szczescie jeszcze spi wiec leżę. Dzisiaj idziemy do zlobka odebrać zdjęcia bo im ostatnio robili a pozniej do rodzicow wiec mam obiad z glowy i mozna powiedziec ze opiekę nad synkiem tez
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
Pianistka1991
Właśnie ja wstaje od 2-3 nocy tylko jakieś 2 razy, chyba macica z Pchełką już ładnie wędruje do góry )))))A to norma ja też wstawalam ale o dziwo dzisiaj tylko raz
Ja już przestałam tak często wstawać w nocy ale jak już wstane to po spaniuA to norma ja też wstawalam ale o dziwo dzisiaj tylko raz
Ja-ga
U mnie dziś tylko raz! A wczoraj na usg głowica byla przykladana wyżej niz ostatnio ;-) Także w koncu można trochę pospac.Właśnie ja wstaje od 2-3 nocy tylko jakieś 2 razy, chyba macica z Pchełką już ładnie wędruje do góry )))))
Vivienne 1
Laski myślicie że będzie wielka zbrodnia jak spróbuję trochę bigosu na śniadanie? [emoji16][emoji4][emoji6]czuje po zapachu że wyszedł mi boski[emoji23]
reklama
Mmm też bym zjadłaLaski myślicie że będzie wielka zbrodnia jak spróbuję trochę bigosu na śniadanie? [emoji16][emoji4][emoji6]czuje po zapachu że wyszedł mi boski[emoji23]