reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Laski myślicie że będzie wielka zbrodnia jak spróbuję trochę bigosu na śniadanie? [emoji16][emoji4][emoji6]czuje po zapachu że wyszedł mi boski[emoji23]
Nie żałuj sobie [emoji38] ja wprawdzie dzisiaj na śniadanie jogurt naturalny z miodem i malinami, ale grzeszyłam wczoraj na wigilii w pracy, oj grzeszyłam... [emoji3]

reklama
Ja też spać nie mogę bo raz ze te moje pappa a dwa ze bratowa której w końcu udało się zajsc w ciążę ponad rok po utracie ciąży zaczęła plamic w 6 tygodniu....masakra po prostu.....
To plamienie może się okazać niegroźne i oby tak było!
A nie myślałaś zeby zadzwonić do swojego lekarza i skonsultować Twoje wyniki? (Przepraszam jeśli juz o to pytałam ale nie pamiętam)

Dzwoniłam mówiła ze to statystyka i że powyżej 1:300 ona zleca sanco....
Ja do dwóch dni po swoich wynikach byłam bardzo niespokojna, ale później z każdym kolejnym coraz bardziej wierzyłam w swojegp dzidzusia i w to, że będzie dobrze - zanim nawet dostałam wyniki sanco. Spróbuj się wyciszyć, na pewno się uda. To faktycznie tylko statystyka, osoba 1:299 bedzie pokierowana na sanco, a już 1:301 nie... a obie będą obawiać się tak samo. Jak widzisz, to tylko liczby.

Ja do dwóch dni po swoich wynikach byłam bardzo niespokojna, ale później z każdym kolejnym coraz bardziej wierzyłam w swojegp dzidzusia i w to, że będzie dobrze - zanim nawet dostałam wyniki sanco. Spróbuj się wyciszyć, na pewno się uda. To faktycznie tylko statystyka, osoba 1:299 bedzie pokierowana na sanco, a już 1:301 nie... a obie będą obawiać się tak samo. Jak widzisz, to tylko liczby.
Dokładnie:* uznaliśmy z mężem ze kierujemy się usg genetycznym. Które wyszło prawidłowo. Kosc nosowa, żołądek i pęcherz widoczne i prawidłowe a to jest najważniejsze. Co by się nie działo ja urodze.moje dziecko.

Dziewczyny no w szoku jestem pojebalo gościa .... jedliśmy kolację i powiedziałam że ma odnieść talerz do zlewu to powiedział że chyba jeszcze mi mało skoro wciąż go prowokuje .... nie mam.sily juz
Wiesz co, nie ma sensu marnować życia tobie i dzieciom z takim kimś. Poradzisz sobie serio!

@Kaamilaaa No to chyba mialysmy podobnie. Ja mialam super wyposazona sale porodowa, z wanna i innymi bajerami (z ktorych bez jakiejkolwiek medycznej czy innej przyczyny nie pozwolono mi skorzystac, choc obiecywano cuda wianki) i pojedyncza sale poporodowa z lazienka, TV i bajerami dla noworodkow. No i co z tego, jak personel do d?

@Nat Bluebell Na pewno wszystko bedzie dobrze, bedziemy trzymac kciuki!

Jeszcze na dlugo przed ciaza wpadl mi w rece ciekawy artykul na temat norm cukrzycowych i cisnieniowych. Byl to wywiad z lekarzami, doswiadczonymi specjalistami w swojej dziedzinie. I oni byli oburzeni, ze wspolczesnie co i rusz zaniza sie normy, bez zadnego medycznego uzasadnienia. Takim sposobem ludzie, ktorzy jeszcze 15 lat temu uchodziliby za okazy zdrowia, dzis sa niby "chorzy". W artykule nie bylo napisane, czemu tak sie dzieje, bo byl to artykul strickte medyczny ale kazdy moze sobie pomyslec, dlaczego ;-) ;)
Wiem i też zastanawiam się czym to uzasadniają, bo oczywiście chodzi o kasę :p

U mnie jest 23.40 a ja wlasnie zajadam się tostami i popijam kakao ❤

Kurzce tak bije sie z myslami czy zamowic ten detektor ...oszaleje chyba do tego 15
Ja licytuje na ebayu :D
@Nat Bluebell o której.masz wizytę?
8.15, niedługo jadę

Dokładnie:* uznaliśmy z mężem ze kierujemy się usg genetycznym. Które wyszło prawidłowo. Kosc nosowa, żołądek i pęcherz widoczne i prawidłowe a to jest najważniejsze. Co by się nie działo ja urodze.moje dziecko.
No i dobrze! Wszystko będzie dobrze i dziecko będzie zdrowe!

reklama
Do góry