reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Laski myślicie że będzie wielka zbrodnia jak spróbuję trochę bigosu na śniadanie? [emoji16][emoji4][emoji6]czuje po zapachu że wyszedł mi boski[emoji23]
Nie żałuj sobie [emoji38] ja wprawdzie dzisiaj na śniadanie jogurt naturalny z miodem i malinami, ale grzeszyłam wczoraj na wigilii w pracy, oj grzeszyłam... [emoji3]

reklama
Ja też spać nie mogę bo raz ze te moje pappa a dwa ze bratowa której w końcu udało się zajsc w ciążę ponad rok po utracie ciąży zaczęła plamic w 6 tygodniu....masakra po prostu.....
To plamienie może się okazać niegroźne i oby tak było!
A nie myślałaś zeby zadzwonić do swojego lekarza i skonsultować Twoje wyniki? (Przepraszam jeśli juz o to pytałam ale nie pamiętam)

Dzwoniłam mówiła ze to statystyka i że powyżej 1:300 ona zleca sanco....
Ja do dwóch dni po swoich wynikach byłam bardzo niespokojna, ale później z każdym kolejnym coraz bardziej wierzyłam w swojegp dzidzusia i w to, że będzie dobrze - zanim nawet dostałam wyniki sanco. Spróbuj się wyciszyć, na pewno się uda. To faktycznie tylko statystyka, osoba 1:299 bedzie pokierowana na sanco, a już 1:301 nie... a obie będą obawiać się tak samo. Jak widzisz, to tylko liczby.

Ja do dwóch dni po swoich wynikach byłam bardzo niespokojna, ale później z każdym kolejnym coraz bardziej wierzyłam w swojegp dzidzusia i w to, że będzie dobrze - zanim nawet dostałam wyniki sanco. Spróbuj się wyciszyć, na pewno się uda. To faktycznie tylko statystyka, osoba 1:299 bedzie pokierowana na sanco, a już 1:301 nie... a obie będą obawiać się tak samo. Jak widzisz, to tylko liczby.
Dokładnie:* uznaliśmy z mężem ze kierujemy się usg genetycznym. Które wyszło prawidłowo. Kosc nosowa, żołądek i pęcherz widoczne i prawidłowe a to jest najważniejsze. Co by się nie działo ja urodze.moje dziecko.

Dziewczyny no w szoku jestem pojebalo gościa .... jedliśmy kolację i powiedziałam że ma odnieść talerz do zlewu to powiedział że chyba jeszcze mi mało skoro wciąż go prowokuje .... nie mam.sily juz
Wiesz co, nie ma sensu marnować życia tobie i dzieciom z takim kimś. Poradzisz sobie serio!

@Kaamilaaa No to chyba mialysmy podobnie. Ja mialam super wyposazona sale porodowa, z wanna i innymi bajerami (z ktorych bez jakiejkolwiek medycznej czy innej przyczyny nie pozwolono mi skorzystac, choc obiecywano cuda wianki) i pojedyncza sale poporodowa z lazienka, TV i bajerami dla noworodkow. No i co z tego, jak personel do d?

@Nat Bluebell Na pewno wszystko bedzie dobrze, bedziemy trzymac kciuki!

Jeszcze na dlugo przed ciaza wpadl mi w rece ciekawy artykul na temat norm cukrzycowych i cisnieniowych. Byl to wywiad z lekarzami, doswiadczonymi specjalistami w swojej dziedzinie. I oni byli oburzeni, ze wspolczesnie co i rusz zaniza sie normy, bez zadnego medycznego uzasadnienia. Takim sposobem ludzie, ktorzy jeszcze 15 lat temu uchodziliby za okazy zdrowia, dzis sa niby "chorzy". W artykule nie bylo napisane, czemu tak sie dzieje, bo byl to artykul strickte medyczny ale kazdy moze sobie pomyslec, dlaczego ;-) ;)
Wiem i też zastanawiam się czym to uzasadniają, bo oczywiście chodzi o kasę :p

U mnie jest 23.40 a ja wlasnie zajadam się tostami i popijam kakao ❤

Kurzce tak bije sie z myslami czy zamowic ten detektor ...oszaleje chyba do tego 15
Ja licytuje na ebayu :D
@Nat Bluebell o której.masz wizytę?
8.15, niedługo jadę

Dokładnie:* uznaliśmy z mężem ze kierujemy się usg genetycznym. Które wyszło prawidłowo. Kosc nosowa, żołądek i pęcherz widoczne i prawidłowe a to jest najważniejsze. Co by się nie działo ja urodze.moje dziecko.
No i dobrze! Wszystko będzie dobrze i dziecko będzie zdrowe!

reklama
Do góry