Ciesze się ze potwiedzasz, a moze wiesz czy jest mozliwosc dokupienia do niego gondoli??? Byłoby superTeż mamy ta spacerowke i nie zamienilabym na zadna inna
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
A moze dostawka do wozka ?Ja mam i nowa spacerowke i caly zestaw osobno z gondola ... I teraz nie wiem czy kupowac wozek rok po roku czy niema sensu ... [emoji43] misia bedzie miala rok i 8 miesiecy jak sie groszek urodzi
Moj zrezygnowal calkiem z wozka dopiero majac 2lata wiec u Ciebie to moze byc za wcześnie [emoji848]
Daj troche [emoji54][emoji54][emoji120][emoji120]matko az mi slinka leci [emoji39]Jest kapusta jest moc..... laski robię bigos ale jak tak.dalej pójdzie to zaraz mi braknie tej kapusty[emoji39][emoji4] Zobacz załącznik 926889
Możliwość jest. Nowa to jakies 450zl tyle ze sam montaz mnie nie przekonujeCiesze się ze potwiedzasz, a moze wiesz czy jest mozliwosc dokupienia do niego gondoli??? Byłoby super
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
Załączniki
0202oliwcia
Nie nie mam dostawki dlatego myśle albo o wozku rok po roku albo własnie o dostawceA moze dostawka do wozka ?
Moj zrezygnowal calkiem z wozka dopiero majac 2lata wiec u Ciebie to moze byc za wcześnie [emoji848]Daj troche [emoji54][emoji54][emoji120][emoji120]matko az mi slinka leci [emoji39]
Generalnie wydaje mi sie ze dostawka bylaby ok taka z siedzeniem. Rok po roku to zawsze gabarytowo bedzie duzy wozek. Do zimy mala Ci podrosnie a Ty zostaniem z duzym wozkiemNie nie mam dostawki dlatego myśle albo o wozku rok po roku albo własnie o dostawce
0202oliwcia
No właśniw i to jest moje ale przy wózku rok po roku ...Generalnie wydaje mi sie ze dostawka bylaby ok taka z siedzeniem. Rok po roku to zawsze gabarytowo bedzie duzy wozek. Do zimy mala Ci podrosnie a Ty zostaniem z duzym wozkiem
Ja powiedziałam, ze jak mlody bedzie soe buntowac, ze chce do wozka to mala wezme w chustę a on do spacerowki. Albo spaceru w 4 z dwoma wozkami [emoji33]No właśniw i to jest moje ale przy wózku rok po roku ...
0202oliwcia
Mój maz pracuje w delegacji ..wiec ja bede musiala sobie sama radzic ..Ja powiedziałam, ze jak mlody bedzie soe buntowac, ze chce do wozka to mala wezme w chustę a on do spacerowki. Albo spaceru w 4 z dwoma wozkami [emoji33]
Kaamilaaa
Mojego tz tez pewnie w wiekszosci nie bedzie w domu... wiec tez bede musiala sobie radzic z dwójką [emoji57]
A dziewczyny trzymajcie kciuki,jutro dzwonie umawiac sie na ogladanie mieszkań, jedno nam sie bardzo podoba ciekawe czy sie uda ktores wybrac [emoji120][emoji57]
A dziewczyny trzymajcie kciuki,jutro dzwonie umawiac sie na ogladanie mieszkań, jedno nam sie bardzo podoba ciekawe czy sie uda ktores wybrac [emoji120][emoji57]
reklama
0202oliwcia
Kciukam [emoji123]Mojego tz tez pewnie w wiekszosci nie bedzie w domu... wiec tez bede musiala sobie radzic z dwójką [emoji57]
Ja sama z 3 [emoji23][emoji23][emoji23]
Ostatnio był temat brzuchów ciazowych znalazlam zdjecie w ciazy z miśka półtora miesiaca przed porodem [emoji23][emoji23][emoji23]
Załączniki