reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja mam i nowa spacerowke i caly zestaw osobno z gondola ... I teraz nie wiem czy kupowac wozek rok po roku czy niema sensu ... [emoji43] misia bedzie miala rok i 8 miesiecy jak sie groszek urodzi
A moze dostawka do wozka ?

Moj zrezygnowal calkiem z wozka dopiero majac 2lata wiec u Ciebie to moze byc za wcześnie [emoji848]
Jest kapusta jest moc..... laski robię bigos ale jak tak.dalej pójdzie to zaraz mi braknie tej kapusty[emoji39][emoji4] Zobacz załącznik 926889
Daj troche [emoji54][emoji54][emoji120][emoji120]matko az mi slinka leci [emoji39]

Ciesze się ze potwiedzasz, a moze wiesz czy jest mozliwosc dokupienia do niego gondoli??? Byłoby super
Możliwość jest. Nowa to jakies 450zl tyle ze sam montaz mnie nie przekonuje
images.jpeg

Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    8,5 KB · Wyświetleń: 245
reklama
Mojego tz tez pewnie w wiekszosci nie bedzie w domu... wiec tez bede musiala sobie radzic z dwójką [emoji57]

A dziewczyny trzymajcie kciuki,jutro dzwonie umawiac sie na ogladanie mieszkań, jedno nam sie bardzo podoba ciekawe czy sie uda ktores wybrac [emoji120][emoji57]
Kciukam [emoji123]
Ja sama z 3 [emoji23][emoji23][emoji23]

Ostatnio był temat brzuchów ciazowych znalazlam zdjecie w ciazy z miśka półtora miesiaca przed porodem [emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_1545327545071.jpeg

Załączniki

• IMG_1545327545071.jpeg
    IMG_1545327545071.jpeg
    52,6 KB · Wyświetleń: 233
Do góry