reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzoewczyby a wlasnie widzicie gdzies oferty samyxh glebokich wozkow? Macie jakis model gdzie nie ma spacerowki i mozna to lupic oddzielnie?
Nie lubie tych spacerowek z zestawow a poza tym mam nowa spacerowke i bez sensu kupować nowa. Fotelik kupimy nowy a nie chce tych z zestawow 3w1
Np w sklepie typu Smykoland mozesz bez problemu kupic sama gondolke bez zestawu wiem bo jak kupowalismy spacerowy to rozmawialismy z Pania ze sklepu ..

reklama
No właśnie o to mi chodzi ... Są mega ciężki zajmuja ogrom miejsca zapakowanie ich do auta to porażka .... Sama mialam dla miśki 2w1 ale kupilismy uzywke tylko dlatego ze wiedzialam iz spacerowke od razu kupuje nowa
Ja juz przerobilam temat wózków [emoji14] moj dziec tez szybko wysiadl z tej spacerowki z zestawu do innej lekkiej [emoji6]
Ale mi po prostu bardzo ten wozek sie podoba i odpowiada i nawet jesli pozniej bedzie mi za ciężko ze spacerowka i rosnaca dzidzia to mam juz lekką spacerowke wiec tu nie ma problemu [emoji6]

Ja juz przerobilam temat wózków [emoji14] moj dziec tez szybko wysiadl z tej spacerowki z zestawu do innej lekkiej [emoji6]
Ale mi po prostu bardzo ten wozek sie podoba i odpowiada i nawet jesli pozniej bedzie mi za ciężko ze spacerowka i rosnaca dzidzia to mam juz lekką spacerowke wiec tu nie ma problemu [emoji6]
Ja mam i nowa spacerowke i caly zestaw osobno z gondola ... I teraz nie wiem czy kupowac wozek rok po roku czy niema sensu ... [emoji43] misia bedzie miala rok i 8 miesiecy jak sie groszek urodzi

Jeszcze nie wiem [emoji14]Mi sie marzy amelis hugo dream [emoji6]
Wozek jest naprawde ładny, tylko ze duzo bieli i to mnie odstrasza, wczesniej miałam X-lander ale bardzo duzo zajmuje miejca w bagazniku, sprzedałam go i kupilam spacerowke Joie, jest super, zajmuje mało miejca, lekka, skladam/rozkładam jedna reką

Ostatnia edycja:
Ja mam i nowa spacerowke i caly zestaw osobno z gondola ... I teraz nie wiem czy kupowac wozek rok po roku czy niema sensu ... [emoji43] misia bedzie miala rok i 8 miesiecy jak sie groszek urodzi
Moj będzie mial dwa lata a tez sie zastanawialam. Jednak chyba albo zdecyduje się na dostawke do wozka albo nozki mu zostana :) dobrze ze będą wakacje. Dla mnie tez dobrym rozwiazaniem bedzie chusta dla malucha. Synek na nozkach ewentualnie wozek dla niego a na placu zabaw to i malucha wyciagne z chusty i wloze na plasko do spacerowki :)

Wozej jest naprawde ładny, tylko ze duzo bieli i to mnie odstrasza, wczesniej miałam X-lander ale bardzo duzo zajmuje miejca w bagazniku, sprzedslam go i kupilam spacerowke Joie, jest super, zajmuje mało miejca, skladam/rozkładam jedna reką
Też mamy ta spacerowke :) i nie zamienilabym na zadna inna

Jest kapusta jest moc..... laski robię bigos ale jak tak.dalej pójdzie to zaraz mi braknie tej kapusty[emoji39][emoji4]
20181220_180259.jpeg

Załączniki

• 20181220_180259.jpeg
    20181220_180259.jpeg
    87,4 KB · Wyświetleń: 271
reklama
Chyba ja tylko jeszcze nie mysle o wozkach , lozeczkach ciuszkach i wgl ☺ co mnie dziwi i smieszy bo zawsze myslalam ze jak bede juz w ciazy to od razu wpadne w szal zakupow , a tu nic kompletnie, moze jak dowiem sie o plci to wtedy cos ruszy

Do góry