w_karolcia
Fanka BB :)
Jest wszystko dobrze od tamtego dnia, wystarczyło że zszedł stres i odpoczęłam. Wytrzymam do wizyty, już tylko kilka dni
Super! Cieszę się i trzymam za Ciebie kciuki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest wszystko dobrze od tamtego dnia, wystarczyło że zszedł stres i odpoczęłam. Wytrzymam do wizyty, już tylko kilka dni
Super wieści, wyniki wzorowe )))Hej..próbuje napisać od 2godzin i nie mam czasu.
Mam same dobre wieści po wizycie :-)
Pani gin super. Miła, kompetentna, miała radoche z usg, smialysmy się z wyglądu "kosmity" itd Ale niestety nie poprowadzi mojej ciąży do końca ...bo sama jest w ciąży :-)
Młody kopał non stop na usg...a przed gabinetem też czułam te ruchy...więc chyba to serio dziecko a nie jelita
Mam Pappe...trisomia 21 po skorygowaniu 1:7834, pozostałe <1:20000. Wg gin wyniki bardzo dobre, a trisomia 21 wyzsza (choć nadal ok) niz inne przez wiek.
Nawet na inna położna trafilam, byla tak miła, pogadalam z nią o tym wyzszym ciśnieniu w gabinecie itd Powiedziala że jak w domu mam ok to jest super, a gabinet to zawsze gabinet...tak mnie uspokoila, że miałam nawet spoko wynik ;-) Także kochane...to był dobry dzień:-)
Padam na twarz...bo męża nie ma. A córka ma dzis dzień darcia się i bicia brata ;-)
Aaale fajnie! Moja Pchełka też fika na USG, ale nie obraca się aż tak jak opisujesz swojego dzidziusia [emoji3] super, że masz spokój na święta. Mi coraz bardziej tęskno do wizyty a we wtorek minął tydzień [emoji85]Ja też już po wizycie, wszystko w najlepszym porządku. Te kłucia w podbrzuszu to ścięgna które tam się rozciągają, przede wszystkim mam brać magnez w większe ilości Magnelle tak się nazywa. Pani doktor mnie uspokoiła, no i widziałam malucha, ma straszne ADHD aż się nie mogła lekarka nadziwić i ciągle paluszki w buzi dosłownie się przewraca w brzuchu. Ja to chyba będę miała jakiegoś diabełka [emoji23] Także jestem spokojna na święta.
Gratuluję dobrych wyników:*Hej..próbuje napisać od 2godzin i nie mam czasu.
Mam same dobre wieści po wizycie :-)
Pani gin super. Miła, kompetentna, miała radoche z usg, smialysmy się z wyglądu "kosmity" itd Ale niestety nie poprowadzi mojej ciąży do końca ...bo sama jest w ciąży :-)
Młody kopał non stop na usg...a przed gabinetem też czułam te ruchy...więc chyba to serio dziecko a nie jelita
Mam Pappe...trisomia 21 po skorygowaniu 1:7834, pozostałe <1:20000. Wg gin wyniki bardzo dobre, a trisomia 21 wyzsza (choć nadal ok) niz inne przez wiek.
Nawet na inna położna trafilam, byla tak miła, pogadalam z nią o tym wyzszym ciśnieniu w gabinecie itd Powiedziala że jak w domu mam ok to jest super, a gabinet to zawsze gabinet...tak mnie uspokoila, że miałam nawet spoko wynik ;-) Także kochane...to był dobry dzień:-)
Padam na twarz...bo męża nie ma. A córka ma dzis dzień darcia się i bicia brata ;-)
Świetne wieści brawo:*Ja też już po wizycie, wszystko w najlepszym porządku. Te kłucia w podbrzuszu to ścięgna które tam się rozciągają, przede wszystkim mam brać magnez w większe ilości Magnelle tak się nazywa. Pani doktor mnie uspokoiła, no i widziałam malucha, ma straszne ADHD aż się nie mogła lekarka nadziwić i ciągle paluszki w buzi dosłownie się przewraca w brzuchu. Ja to chyba będę miała jakiegoś diabełka [emoji23] Także jestem spokojna na święta.
Hej, ja mam termin na 14 czerwca a bierzesz sobie położna? Bo ja nawet nie wiem od czego zacząć [emoji14] to będzie moje 1 dziecko, i ostatnio mi gin powiedziała ze do 21 tygodnia trzeba wybrać szkole rodzenia i położna? A ja nie mAm pojęcia jak się za to zabrać
Maszctakie same wyniki jak ja tzn tak samo opisane.Gratuluję dobrych wyników:*
Dziwi mnie ze i Ty i w necie wszędzie są. Skorygowane te wyniki ja tego nie mam na moich i nie mam nic o t21
Ja chodzilam do takiej przy szpitalu. Dla mnie swietna sprawa. Glowniejak ktos jest nastawiony na porod sn u mnie byly swietne prowadzące. Nauczyly nas oddychac byly fajne cwiczenia dla kobiet w ciazy. Pokazaly co pozniej roboc w pologu. Zajecia praktyczne z lalkami, doradzaly co kupic a czego nie. Na koniec kazda dostala mase prezentow takich probek i bardzo mi sie przydaly bo pozniej wiedzialam co kupicAle produkujecie, ledwo nadrobilam w drodze z pracy.
Nie za wczesnie z ta szkola rodzenia? Ja myslalam ze to blizej 30 tygodnia - ale moze pora sie zainteresowac tematem.
Dziewczyny, macie jakies doswiadczenia z takimi szkolami? Warto wogole?
Chyba ja tylko jeszcze nie mysle o wozkach , lozeczkach ciuszkach i wgl ☺ co mnie dziwi i smieszy bo zawsze myslalam ze jak bede juz w ciazy to od razu wpadne w szal zakupow , a tu nic kompletnie, moze jak dowiem sie o plci to wtedy cos ruszy