reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

W ogóle dziewczyny to dziwne co napisze, ale kiedys mialam taka dziwna rozmowe z mężem :)
Powiedzialam mu, ze chocby mnie zdradzal to ja nie widzę możliwości rozwodu. Moze to glupie ale chociazby z punktu widzenia finansowego. Maz zarabia 3 razy tyle co ja. Wiec wiadomo, że moja wyplata nie wystarczyłaby mi na życie ;)
Pewnie mu to powiedzialam bo dobrze wiem, że mnie w zyciu by nie zdradzil. Bo jakby bylo jakby faktycznie coś zrobil to nie wiem
Ja swojemu kiedyś powiedzialam że jakby mnie zdradzil raz po pijaku to tez bym wybaczyla. Gdyby sie przyznal i żałował. A gdyby zdradzal mnie regularnie i oszukiwal to wtedy już nie. Dla mnie chyba gorsze od zdrady jest te oszukiwanie i kręcenie...
Czasami wydaje mi sie że jestem zbyt tolerancyjna, ale też jestem pewna na 99% że mąż by mnie nie zdradził....
Tylko ze to takie gdybanie...i dopoki sie w takiej sytuacji nie znajdziemy to nie bedziemy wiedzialy jak sie zachowamy...no i lepiej zeby tak zostalo ;)

reklama
A jakie masz białko pappa i hcg? Mi ginekolog mówił, że niskie białko może wynikać z przyszłych problemów z łożyskiem, a nie z powodu chorego dziecka.
Nie widze tu.nic o bialku....

Załączniki

• 20181220_154849.jpg
    20181220_154849.jpg
    956,1 KB · Wyświetleń: 66
Nie widze tu.nic o bialku....
Mi lekarz powiedzial, ze wynik jest ok jak jest wszystko ponizej cut off na tym wykresie powinnas miec zaznaczone gdzie znajduja sie Twoje wyniki. Oczywiscie jak jest powyzej to tez nie jest powiedziane, ze to zle dalej to tylko statystyka ;)
Myślę, ze musisz sie zastanowicco dla Ciebie bedzie najlepsze. Na pewno spokój do konca ciąży nie ma ceny i też bym sie zdecydowala na sanco bo zwyczajnie jestem panikara

reklama
Do góry