Pocieszasz:*Na pewno jest wszystko dobrze. Sama jednak dobrze wiem jak takie statystyki potrafią namieszać w głowie. Koleżanka miała 1:341, jej mama jak rodziła ostatnie dziecko (w okolicach 40 lat) miała 1:40 (!!!) i obie mają zdrowych syneczków )
reklama
Świetny wynik...to.ciekawe z.czego.mój.wynika mam tylko 30 latJa mam 37, niedługo 38 lat i na szczęście 1:6750 a pozostałe 1:10000 i ponoć to jest bardzo dobry wynik.
Silje1008
Fanka BB :)
Co Wy z tym dziwkowaniem [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
To ten telefon mi płata figle
No ja generalnie jakbym musiała to tez bym wychodziła bez jakiegos duzego problemu. Wiadomo, ze czasami nawet 2-3 razy wychozimy. Dobrze, ze zmienilam spacerowke bo ta jest wygodna do wnoszenia. No ale jednak moj synek sam w sobie lekki nie jest 13 kg wazy [emoji23]To ja mieszkam na 3 tez mam winde i schodki tez musze wozek wciagac ... Na razie jakos daje rade bez problemu wychodzimy dwa razy dziennie bo pierw rano starsza do przedszkola zaprowadzic a po poludniu ja odebrac
Kaamilaaa
Kochana nie boj sie [emoji8] wierze ze twoja dzidzia jest zdrowa [emoji8][emoji8]Mi też mąż mówi że male ryzyko ale też zapytam jeszcze ginekologa...
Na innym wątku dziewczyna miała ryzyko t13 1:200cos a po dodatkowych badaniach wyszla zdrowa dzidzia [emoji6]
Pianistka1991
A jakie masz białko pappa i hcg? Mi ginekolog mówił, że niskie białko może wynikać z przyszłych problemów z łożyskiem, a nie z powodu chorego dziecka.Świetny wynik...to.ciekawe z.czego.mój.wynika mam tylko 30 lat
Ehh już sama.nie wiem...poczekam.chyba do 9 stycznia jeszcze na opinie mojej ginKochana nie boj sie [emoji8] wierze ze twoja dzidzia jest zdrowa [emoji8][emoji8]
Na innym wątku dziewczyna miała ryzyko t13 1:200cos a po dodatkowych badaniach wyszla zdrowa dzidzia [emoji6]
Pianistka1991
A masz możliwość zadzwonić do swojej ginekolog i skonsultować ten wynik? Może telefonicznie zdoła Cię uspokoić przed świętami..Ehh już sama.nie wiem...poczekam.chyba do 9 stycznia jeszcze na opinie mojej gin
reklama
Pianistka1991
Odwagi!)))@Maltenka jeśli masz być niepsokojna zrób testy, ja bym zrobiła. Jednak wolałabym wiedzieć
Dziewczyny ja już mam stres przed wizytą i USG [emoji43], a najlepsze ze dzisiaj mnie już nie boli brzuch, raz mnie zakuło.