reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

ale piękne suwaczki :):)
Dzieki [emoji1]
dziwne to.....choc wiem,że przy 1 ciąży też naprawde mało ich miałam..jedynue byłam przez pewien czas senna no i te plecy na samym początku...wiec nie powinnam sie dziwić aaaaale jak się czyta objawy lasek to rzeczywiście-dziwnie :p
No wlasnie dziwne to dla mnie bo część tu ma objawy juz od zrobienia testu a u mnie powoli koncowka 6tc bo dzis 5+6 i nic kompletnie[emoji58]
A w pierwszej ciazy juz przed testem miałam objawy..

reklama
Nie martw się na zapas Słońce, być może miałaś nieregularne cykle i ciąża jest jednak wcześniejsza ... Postaraj się dużo wypoczywać i nie zamartwiać... Trzymam kciuki.
Ps. Mi lekarka powiedziała, żebym sobie zrobiła w laboratorium beta hcg a po 48 godzinach powtórzyła. Jeśli przyrost będzie ok 60% to znaczy że ciąża się rozwija. Może też zrób sobie takie badanie

Dziś już zrobiłam i pojutrze tez pojde

Dzieki [emoji1] No wlasnie dziwne to dla mnie bo część tu ma objawy juz od zrobienia testu a u mnie powoli koncowka 6tc bo dzis 5+6 i nic kompletnie[emoji58]
A w pierwszej ciazy juz przed testem miałam objawy..
No powiem Ci że ja odczuwam po piersiach i kluciach w podbrzuszu. Ale każda z nas jest zupełnie inna i każda ciąża nawet u tej samej kobiety może wyglądać inaczej. Ja bym na Twoim miejscu się cieszyła, bo z dnia na dzień mogą Cię dopaść dolegliwości ciążowe ;)

Rety a ja od 1 spałam jak na szpilkach. Moja corka przyszła bo główka ja bolała i nagle się okazało ze ma prawie 40 stopni goraczki. Tak wiec nad ranem napisałam smsa do szefowej i zostałam z nią w domu. Na 11.20 mamy lekarza kurde a miałam jutro brać zwolnienie od ginekologa...

A moze po prostu mamy farta i będziemy miały prawie bezobjawowe ciąże?:)
Ja właśnie tego się trzymam! Mi wystarczą bolące piersi, senność i łapanie zadyszki przy najprostszych czynnościach (a przed ciąża wzmożona aktywność fizyczna [emoji86] [emoji86] [emoji86] ). Za całą resztę atrakcji chętnie podziękuję [emoji39] [emoji39] [emoji39]

No powiem Ci że ja odczuwam po piersiach i kluciach w podbrzuszu. Ale każda z nas jest zupełnie inna i każda ciąża nawet u tej samej kobiety może wyglądać inaczej. Ja bym na Twoim miejscu się cieszyła, bo z dnia na dzień mogą Cię dopaść dolegliwości ciążowe ;)
Nie potrafie sie jakos z tego cieszyc niestety.. w sumie to moglabym miec choc czesc tych objawów... tylko oby nie w przyszlym tygodniu [emoji120]
A moze po prostu mamy farta i będziemy miały prawie bezobjawowe ciąże?:)
Jakos nie wierze ze tak moze byc u mnie [emoji58] w pierwszej ciąży na poczatku bylam bardzo oslabiona, czesto mdlalam, mdlosci i wymioty, mieso i kawa mnie odrzucaly, mialam ciągłą ochote na słodkie, ogolnie ciagle jadlam, piersi bolaly bardzo, moja twarz byla jak pole minowe a teraz kompletne nic [emoji58]

Nie potrafie sie jakos z tego cieszyc niestety.. w sumie to moglabym miec choc czesc tych objawów... tylko oby nie w przyszlym tygodniu [emoji120]Jakos nie wierze ze tak moze byc u mnie [emoji58] w pierwszej ciąży na poczatku bylam bardzo oslabiona, czesto mdlalam, mdlosci i wymioty, mieso i kawa mnie odrzucaly, mialam ciągłą ochote na słodkie, ogolnie ciagle jadlam, piersi bolaly bardzo, moja twarz byla jak pole minowe a teraz kompletne nic [emoji58]

Rozumiem Cię, wiadomo że lepiej coś tam czuć, żeby mieć pewność, że coś się w środku dzieje dobrego. A kiedy masz wizytę?

reklama
Do góry