reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Trzeba mieć do samego końca nadzieję, może rzeczywiście owulacja była późno i to bardzo wczesna ciąża. Trzymam kciuki[emoji8]

reklama
Ja już po wizycie. Powiedział, ze to BARDZO wczesna ciąża. Widać pęcherzyk ciążowy i póki co nic więcej. Ale jest troszkę krwi tam koło pęcherzyka powiedział, ze zdarza się to bardzo często i ze może dlatego ze coś tam już nue wiem co on mówił spotkało się z jajem płodowym. Ale kazał brać luteinę cały czas 2x1 i ogólnie jest dobrze
Zdarzają się małe krwiaki przy zagnieżdzaniu, niegroźne ale właśnie powodują krwawienie. Cieszę się, że jest dobrze :)

Dziewczyny mam pytanie, czy piersi będą boleć całą ciąże? . Moje są pełniejsze strasznie swędza i bolą i już mam dosyć :mad: no i drugie pytanie czy zakładacie miękki biustonosz do spania?
Mnie niestety bolały całą ciążę :p teraz też okrutnie :(
Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Musisz być dzielna i wierzyć że wszystko będzie dobrze! ❤️ Trzymam za was kciuki!

Witam:) czy mogę dołączyc?:)
Juhuu! :D

Dziewczyny, dopadły mnie mdłości :( niestety całkiem wyraźnie już dzisiaj, ledwo mogłam wejść do kuchni w ogóle a na śniadanie tylko płatki z mlekiem :p
Cholera, już myślałam że mi się trzeci raz uda :p
Jajnik już nie boli za to cycki chyba mi pekną. I huśtawka nastroju taka, że mam samej siebie dość :/

Trzymam kciuki.
Ja bym sobie nawet sama zrobiła bete, sprawdzisz czy odpowiednio przyrasta.

wy tu takie ładne objawy a ja w ogóle...jedynie od kilku dni bardzo bolą mnie plecy....tak od połowy krzyża w dół....trochę to niepokojące bo w pierwszej ciąży miałam krótko te bóle a te się ciągną...

wy tu takie ładne objawy a ja w ogóle...jedynie od kilku dni bardzo bolą mnie plecy....tak od połowy krzyża w dół....trochę to niepokojące bo w pierwszej ciąży miałam krótko te bóle a te się ciągną...
Kochana ja sie dziwnie czuje jak czytam te wszystkie objawy co dziewczyny maja bo u mnie tez nadal nic [emoji58]

A który tydzień u ciebie? Ja mam objawy dopiero od niedawna, wcześniej nic dopiero po terminie @.

Kochana ja sie dziwnie czuje jak czytam te wszystkie objawy co dziewczyny maja bo u mnie tez nadal nic [emoji58]
dziwne to.....choc wiem,że przy 1 ciąży też naprawde mało ich miałam..jedynue byłam przez pewien czas senna no i te plecy na samym początku...wiec nie powinnam sie dziwić aaaaale jak się czyta objawy lasek to rzeczywiście-dziwnie :p

reklama
Do góry