reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Trzeba mieć do samego końca nadzieję, może rzeczywiście owulacja była późno i to bardzo wczesna ciąża. Trzymam kciuki[emoji8]

reklama
Ja już po wizycie. Powiedział, ze to BARDZO wczesna ciąża. Widać pęcherzyk ciążowy i póki co nic więcej. Ale jest troszkę krwi tam koło pęcherzyka powiedział, ze zdarza się to bardzo często i ze może dlatego ze coś tam już nue wiem co on mówił spotkało się z jajem płodowym. Ale kazał brać luteinę cały czas 2x1 i ogólnie jest dobrze
Zdarzają się małe krwiaki przy zagnieżdzaniu, niegroźne ale właśnie powodują krwawienie. Cieszę się, że jest dobrze :)

Dziewczyny mam pytanie, czy piersi będą boleć całą ciąże? . Moje są pełniejsze strasznie swędza i bolą i już mam dosyć :mad: no i drugie pytanie czy zakładacie miękki biustonosz do spania?
Mnie niestety bolały całą ciążę :p teraz też okrutnie :(
Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Musisz być dzielna i wierzyć że wszystko będzie dobrze! ❤️ Trzymam za was kciuki!

Witam:) czy mogę dołączyc?:)
Juhuu! :D

Dziewczyny, dopadły mnie mdłości :( niestety całkiem wyraźnie już dzisiaj, ledwo mogłam wejść do kuchni w ogóle a na śniadanie tylko płatki z mlekiem :p
Cholera, już myślałam że mi się trzeci raz uda :p
Jajnik już nie boli za to cycki chyba mi pekną. I huśtawka nastroju taka, że mam samej siebie dość :/

Trzymam kciuki.
Ja bym sobie nawet sama zrobiła bete, sprawdzisz czy odpowiednio przyrasta.

wy tu takie ładne objawy a ja w ogóle...jedynie od kilku dni bardzo bolą mnie plecy....tak od połowy krzyża w dół....trochę to niepokojące bo w pierwszej ciąży miałam krótko te bóle a te się ciągną...

wy tu takie ładne objawy a ja w ogóle...jedynie od kilku dni bardzo bolą mnie plecy....tak od połowy krzyża w dół....trochę to niepokojące bo w pierwszej ciąży miałam krótko te bóle a te się ciągną...
Kochana ja sie dziwnie czuje jak czytam te wszystkie objawy co dziewczyny maja bo u mnie tez nadal nic [emoji58]

A który tydzień u ciebie? Ja mam objawy dopiero od niedawna, wcześniej nic dopiero po terminie @.

Kochana ja sie dziwnie czuje jak czytam te wszystkie objawy co dziewczyny maja bo u mnie tez nadal nic [emoji58]
dziwne to.....choc wiem,że przy 1 ciąży też naprawde mało ich miałam..jedynue byłam przez pewien czas senna no i te plecy na samym początku...wiec nie powinnam sie dziwić aaaaale jak się czyta objawy lasek to rzeczywiście-dziwnie :p

reklama
Do góry