Nie wszystkiego tutaj mają, objawy, pozatym każda z nas jest na innym etapie ciąży, ja jestem w 7 tygodniu już, a niektóre są ledwo po pozytywnym teściewy tu takie ładne objawy a ja w ogóle...jedynie od kilku dni bardzo bolą mnie plecy....tak od połowy krzyża w dół....trochę to niepokojące bo w pierwszej ciąży miałam krótko te bóle a te się ciągną...
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
I ty masz objawy nie ? U mnie jest koniec 6tc...Nie wszystkiego tutaj mają, objawy, pozatym każda z nas jest na innym etapie ciąży, ja jestem w 7 tygodniu już, a niektóre są ledwo po pozytywnym teście
Mam tylko mdłości, zapachy czuje jak pies, wszystko śmierdzi, pozatym nic, piersi i brzuch nie bolą, może spać się chce bardziejI ty masz objawy nie ? U mnie jest koniec 6tc...
Kaamilaaa
Noo czyli jakies objawy masz [emoji6] serio ci zazdroszczę [emoji14]Mam tylko mdłości, zapachy czuje jak pies, wszystko śmierdzi, pozatym nic, piersi i brzuch nie bolą, może spać się chce bardziej
Ja sobie nie zazdroszczę bo normalnie żyć się nie da, obiadu zrobić nie idzie, a dla synka muszę, otwieram lodówkę i mam ochotę umrzeć od tych zapachów.... Jeszcze w sobotę ta impreza, matko... Jak ja przeżyjeNoo czyli jakies objawy masz [emoji6] serio ci zazdroszczę [emoji14]
Pianistka1991
Coś jest z tymi zapachami na rzeczy... mi każda rybka pachnie, a najchudszy, najlepiej przyprawiony kurczak śmierdzi i nie smakuje [emoji20] nie mówiąc o czerwonym mięsie którego w ogóle nie miałam i nie mam w najbliższych planach obiadowych..Ja sobie nie zazdroszczę bo normalnie żyć się nie da, obiadu zrobić nie idzie, a dla synka muszę, otwieram lodówkę i mam ochotę umrzeć od tych zapachów.... Jeszcze w sobotę ta impreza, matko... Jak ja przeżyje
Ilma
Hej dziewczynki, ja dzisiaj z prześłaniem dla tych co mają fb. Co myślicie o USG piersi w ciąży? Czy lekarz ginekolog bada piersi w ciąży? Jestem przerażona bo mój gin nigdy mnie nie bada, zobaczę co powie na pierwszej wizycie. Dajcie znać czy widzicie link.
Link do: Monika Szewczyk
Anolik
Widzę link i aż sama się zainteresowałamHej dziewczynki, ja dzisiaj z prześłaniem dla tych co mają fb. Co myślicie o USG piersi w ciąży? Czy lekarz ginekolog bada piersi w ciąży? Jestem przerażona bo mój gin nigdy mnie nie bada, zobaczę co powie na pierwszej wizycie. Dajcie znać czy widzicie link.
to tez mamy razem wizyte...22.10
reklama
marla015
Witajcie dziewczyny. Jestem w 3 tygodniu, termin porodu mam wyznaczony na 10 czerwca. Dzisiaj robiłam wszystkie niezbędne badania koszt 310 zł. Też tyle płaciłyście? Z objawów jakie mam to tkliwe piersi, ból podbrzusza chociaż już coraz mniejszy bo ginekolog przepisał mi niezbędne lekarstwa. Mam nadzieję, że wszystko u nas będzie dobrze. Trzymam za Was kciuki