reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

wy tu takie ładne objawy a ja w ogóle...jedynie od kilku dni bardzo bolą mnie plecy....tak od połowy krzyża w dół....trochę to niepokojące bo w pierwszej ciąży miałam krótko te bóle a te się ciągną...
Nie wszystkiego tutaj mają, objawy, pozatym każda z nas jest na innym etapie ciąży, ja jestem w 7 tygodniu już, a niektóre są ledwo po pozytywnym teście :)

reklama
Ja sobie nie zazdroszczę bo normalnie żyć się nie da, obiadu zrobić nie idzie, a dla synka muszę, otwieram lodówkę i mam ochotę umrzeć od tych zapachów.... Jeszcze w sobotę ta impreza, matko... Jak ja przeżyje :o
Coś jest z tymi zapachami na rzeczy... mi każda rybka pachnie, a najchudszy, najlepiej przyprawiony kurczak śmierdzi i nie smakuje [emoji20] nie mówiąc o czerwonym mięsie którego w ogóle nie miałam i nie mam w najbliższych planach obiadowych..

Hej dziewczynki, ja dzisiaj z prześłaniem dla tych co mają fb. Co myślicie o USG piersi w ciąży? Czy lekarz ginekolog bada piersi w ciąży? Jestem przerażona bo mój gin nigdy mnie nie bada, zobaczę co powie na pierwszej wizycie. Dajcie znać czy widzicie link.
Link do: Monika Szewczyk

reklama
Witajcie dziewczyny. Jestem w 3 tygodniu, termin porodu mam wyznaczony na 10 czerwca. Dzisiaj robiłam wszystkie niezbędne badania koszt 310 zł. Też tyle płaciłyście? Z objawów jakie mam to tkliwe piersi, ból podbrzusza chociaż już coraz mniejszy bo ginekolog przepisał mi niezbędne lekarstwa. Mam nadzieję, że wszystko u nas będzie dobrze. Trzymam za Was kciuki :)

Do góry