reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Nie martw się na zapas Słońce, być może miałaś nieregularne cykle i ciąża jest jednak wcześniejsza ... Postaraj się dużo wypoczywać i nie zamartwiać... Trzymam kciuki.Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie
Ps. Mi lekarka powiedziała, żebym sobie zrobiła w laboratorium beta hcg a po 48 godzinach powtórzyła. Jeśli przyrost będzie ok 60% to znaczy że ciąża się rozwija. Może też zrób sobie takie badanie
Ostatnia edycja:
Pianistka1991
Cześć, no pewnie! Chciałam zapytać co Cię do nas sprowadza, ale to przecież oczywiste! [emoji3] [emoji3] [emoji3] grstulacje która to Twoja ciąża?Witam czy mogę dołączyc?
Pianistka1991
Czeka Cię długi tydzień [emoji17] oby ze szczęśliwym zakończeniem, mocno trzymam za to kciuki!Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie
2 dzis 5 t 0 dCześć, no pewnie! Chciałam zapytać co Cię do nas sprowadza, ale to przecież oczywiste! [emoji3] [emoji3] [emoji3] grstulacje która to Twoja ciąża?
Pianistka1991
Na kiedy wypada Ci termin? Masz już umówiona wizytę?2 dzis 5 t 0 d
12 czerwca, byłam u ginki w 4t5d bo skonczyła mi sie luteina a kazala brac od samego poczatku i byl pecherzyk poki co teraz wizyta dopiero 22.10Na kiedy wypada Ci termin? Masz już umówiona wizytę?
Madelaine701
Ten sam termin porodu co ja12 czerwca, byłam u ginki w 4t5d bo skonczyła mi sie luteina a kazala brac od samego poczatku i byl pecherzyk poki co teraz wizyta dopiero 22.10
I w ten sam dzień wizyta
Kaamilaaa
Witaj [emoji8]Witam wszystkich bardzo serdecznie
Jak wszystko dobrze, pójdzie to również będę czerwcową mamusią
To mój 5t4dz na USG poki co widać tylko pęcherzyk ciążowy, ale za dwa tygodnie mam kolejne USG i mam nadzieję, że wtedy już będzie więcej widać
To moja pierwsza ciąża, więc cały czas panikuję, że coś będzie nie tak. Może razem z Wami będzie mi łatwiej przebrnać przez ten nerwowy okres
Witaj [emoji8] mamy ten sam tp [emoji173]Hej dziewczyny [emoji4]
No wiec i ja będę czerwcowa mama! Termin wg om 06.06 na razie jedno usg za mną i jest pęcherzyk. Wizyta teraz 11.10 jestem ba duphastonie plus witaminy magnez i żelazo. Jestem mama córeczki z 2013 i mama aniołka z ciąży straconej w 25ttg 2 lata temu. Obecnie pracuje ale od czwartku wybieram się już na zwolnienie. Z objawów mam mdlosci piersi bolą ale tylko sutki jak zdejmę biustonosz (martwi mnie fakt ze już mam cycki F75) no i jestem ciagle spiaca. 2 dni zajęło mi nadrobienie was [emoji23] mam nadzieje ze teraz będę już na bierząco! Najgorsze to rozchwianie emocjonalne. Normalnie dostałam alergii na mojego lubego przez co ciagle się klocimy ;(
Moga boleć [emoji6] ja spie bez a na codzien chodze w sportowym bo jest wygodniejszy [emoji6]Dziewczyny mam pytanie, czy piersi będą boleć całą ciąże? . Moje są pełniejsze strasznie swędza i bolą i już mam dosyć no i drugie pytanie czy zakładacie miękki biustonosz do spania?
Jak masz dosc bólu ja chetnie troche od ciebie wezme [emoji14] bo mnie nadal nie bolą [emoji57]
Czyli wczesna ciąża [emoji6] po badaniu może sie zdążyć plamienie [emoji6]Mi na aplikacji wychodzi 5 tydz 2 dni
Moze pozniejsza owu byla i stąd ciaza mlodsza wiec sie nie martw bedzie dobrze [emoji8] zbadaj sobie przyrost hcg [emoji8]Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie
Wlasnie dlatego ja sie nie spiesze z wizyta zebym nie musiala isc kolejny raz po tygodniu[emoji57]
Witaj tutaj [emoji6][emoji14]Witam czy mogę dołączyc?
reklama
Kaamilaaa
12 czerwca, byłam u ginki w 4t5d bo skonczyła mi sie luteina a kazala brac od samego poczatku i byl pecherzyk poki co teraz wizyta dopiero 22.10
Tez ma wizyte 22.10zTen sam termin porodu co ja
I w ten sam dzień wizyta
[emoji14]