reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Nie martw się na zapas Słońce, być może miałaś nieregularne cykle i ciąża jest jednak wcześniejsza ... Postaraj się dużo wypoczywać i nie zamartwiać... Trzymam kciuki.Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieściwczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy
![]()
![]()
lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans
ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie
![]()
Ps. Mi lekarka powiedziała, żebym sobie zrobiła w laboratorium beta hcg a po 48 godzinach powtórzyła. Jeśli przyrost będzie ok 60% to znaczy że ciąża się rozwija. Może też zrób sobie takie badanie
Ostatnia edycja:
Pianistka1991
Cześć, no pewnie! Chciałam zapytać co Cię do nas sprowadza, ale to przecież oczywiste! [emoji3] [emoji3] [emoji3] grstulacjeWitamczy mogę dołączyc?
![]()
Pianistka1991
Czeka Cię długi tydzień [emoji17] oby ze szczęśliwym zakończeniem, mocno trzymam za to kciuki!Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieściwczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy
![]()
![]()
lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans
![]()
2Cześć, no pewnie! Chciałam zapytać co Cię do nas sprowadza, ale to przecież oczywiste! [emoji3] [emoji3] [emoji3] grstulacjektóra to Twoja ciąża?
Pianistka1991
Na kiedy wypada Ci termin? Masz już umówiona wizytę?2dzis 5 t 0 d
![]()
12 czerwca, byłam u ginki w 4t5d bo skonczyła mi sie luteina a kazala brac od samego poczatku i byl pecherzyk poki coNa kiedy wypada Ci termin? Masz już umówiona wizytę?![]()
Madelaine701
Ten sam termin porodu co ja12 czerwca, byłam u ginki w 4t5d bo skonczyła mi sie luteina a kazala brac od samego poczatku i byl pecherzyk poki coteraz wizyta dopiero 22.10
![]()
I w ten sam dzień wizyta
Kaamilaaa
Witaj [emoji8]Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
Jak wszystko dobrze, pójdzie to również będę czerwcową mamusią![]()
To mój 5t4dz na USG poki co widać tylko pęcherzyk ciążowy, ale za dwa tygodnie mam kolejne USG i mam nadzieję, że wtedy już będzie więcej widać
To moja pierwsza ciąża, więc cały czas panikuję, że coś będzie nie tak. Może razem z Wami będzie mi łatwiej przebrnać przez ten nerwowy okres![]()
Witaj [emoji8] mamy ten sam tp [emoji173]Hej dziewczyny [emoji4]
No wiec i ja będę czerwcowa mama! Termin wg om 06.06 na razie jedno usg za mną i jest pęcherzyk. Wizyta teraz 11.10 jestem ba duphastonie plus witaminy magnez i żelazo. Jestem mama córeczki z 2013 i mama aniołka z ciąży straconej w 25ttg 2 lata temu. Obecnie pracuje ale od czwartku wybieram się już na zwolnienie. Z objawów mam mdlosci piersi bolą ale tylko sutki jak zdejmę biustonosz (martwi mnie fakt ze już mam cycki F75) no i jestem ciagle spiaca. 2 dni zajęło mi nadrobienie was [emoji23] mam nadzieje ze teraz będę już na bierząco! Najgorsze to rozchwianie emocjonalne. Normalnie dostałam alergii na mojego lubego przez co ciagle się klocimy ;(
Moga boleć [emoji6] ja spie bez a na codzien chodze w sportowym bo jest wygodniejszy [emoji6]Dziewczyny mam pytanie, czy piersi będą boleć całą ciąże? . Moje są pełniejsze strasznie swędza i bolą i już mam dosyćno i drugie pytanie czy zakładacie miękki biustonosz do spania?
Jak masz dosc bólu ja chetnie troche od ciebie wezme [emoji14] bo mnie nadal nie bolą [emoji57]
Czyli wczesna ciąża [emoji6] po badaniu może sie zdążyć plamienie [emoji6]Mi na aplikacji wychodzi 5 tydz 2 dni
Moze pozniejsza owu byla i stąd ciaza mlodsza wiec sie nie martw bedzie dobrze [emoji8] zbadaj sobie przyrost hcg [emoji8]Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieściwczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy
![]()
![]()
![]()
Wlasnie dlatego ja sie nie spiesze z wizyta zebym nie musiala isc kolejny raz po tygodniu[emoji57]
Witaj tutaj [emoji6][emoji14]Witamczy mogę dołączyc?
![]()
reklama
Kaamilaaa
12 czerwca, byłam u ginki w 4t5d bo skonczyła mi sie luteina a kazala brac od samego poczatku i byl pecherzyk poki coteraz wizyta dopiero 22.10
![]()
Tez ma wizyte 22.10zTen sam termin porodu co ja
I w ten sam dzień wizyta![]()
[emoji14]