reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Nie martw się na zapas Słońce, być może miałaś nieregularne cykle i ciąża jest jednak wcześniejsza ... Postaraj się dużo wypoczywać i nie zamartwiać... Trzymam kciuki.
Ps. Mi lekarka powiedziała, żebym sobie zrobiła w laboratorium beta hcg a po 48 godzinach powtórzyła. Jeśli przyrost będzie ok 60% to znaczy że ciąża się rozwija. Może też zrób sobie takie badanie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja niestety nie mam dobrych wieści :( wczoraj według om miałam 6 skończonych tygodni, pierwszy dzień 7 tygodnia, a dalej był tylko pęcherzyk ciążowy :( :( :( lekarz obawia się, ze ciąża się dalej nie rozwija ale przepisał mi progesteron na tydzień i kazał wrócić za tydzień i może coś się okaże, ze to była wczesna ciąża, ale dał tylko 10% szans :( ale po wczorajszym badaniu jeszcze więcej plamie :(
Czeka Cię długi tydzień [emoji17] oby ze szczęśliwym zakończeniem, mocno trzymam za to kciuki!

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
Jak wszystko dobrze, pójdzie to również będę czerwcową mamusią :)
To mój 5t4dz na USG poki co widać tylko pęcherzyk ciążowy, ale za dwa tygodnie mam kolejne USG i mam nadzieję, że wtedy już będzie więcej widać :)
To moja pierwsza ciąża, więc cały czas panikuję, że coś będzie nie tak. Może razem z Wami będzie mi łatwiej przebrnać przez ten nerwowy okres :)
Witaj [emoji8]
Hej dziewczyny [emoji4]
No wiec i ja będę czerwcowa mama! Termin wg om 06.06 na razie jedno usg za mną i jest pęcherzyk. Wizyta teraz 11.10 jestem ba duphastonie plus witaminy magnez i żelazo. Jestem mama córeczki z 2013 i mama aniołka z ciąży straconej w 25ttg 2 lata temu. Obecnie pracuje ale od czwartku wybieram się już na zwolnienie. Z objawów mam mdlosci piersi bolą ale tylko sutki jak zdejmę biustonosz (martwi mnie fakt ze już mam cycki F75) no i jestem ciagle spiaca. 2 dni zajęło mi nadrobienie was [emoji23] mam nadzieje ze teraz będę już na bierząco! Najgorsze to rozchwianie emocjonalne. Normalnie dostałam alergii na mojego lubego przez co ciagle się klocimy ;(
Witaj [emoji8] mamy ten sam tp [emoji173]
Dziewczyny mam pytanie, czy piersi będą boleć całą ciąże? . Moje są pełniejsze strasznie swędza i bolą i już mam dosyć :mad: no i drugie pytanie czy zakładacie miękki biustonosz do spania?
Moga boleć [emoji6] ja spie bez a na codzien chodze w sportowym bo jest wygodniejszy [emoji6]
Jak masz dosc bólu ja chetnie troche od ciebie wezme [emoji14] bo mnie nadal nie bolą [emoji57]
Mi na aplikacji wychodzi 5 tydz 2 dni
Czyli wczesna ciąża [emoji6] po badaniu może sie zdążyć plamienie [emoji6]
Moze pozniejsza owu byla i stąd ciaza mlodsza wiec sie nie martw bedzie dobrze [emoji8] zbadaj sobie przyrost hcg [emoji8]

Wlasnie dlatego ja sie nie spiesze z wizyta zebym nie musiala isc kolejny raz po tygodniu[emoji57]
Witam:) czy mogę dołączyc?:)
Witaj tutaj [emoji6][emoji14]

reklama
Do góry