Ja swojego obecnego meza poznałam przez badoo xD więc to jest portal randkowy raczejBadoo to portal randkowy?
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
A co znaczy "jestem w ciąży od 27 września"? ) liczysz datę poczęcia, czy ostatniej miesiączki? W 1 i 2 tygodniu ciąży, tak jak liczą lekarze, kobieta tak naprawdę w tej ciazy jeszcze nie jest, mówiąc w skrócieJestem w ciąży od 27 września no to by wychodziło 3 miesiące skończone będą teraz dopiero 27
Vivienne 1
To dzień zapłodnienia tak doktorek prawil a OM miałam 15 wrześniaA co znaczy "jestem w ciąży od 27 września"? ) liczysz datę poczęcia, czy ostatniej miesiączki? W 1 i 2 tygodniu ciąży, tak jak liczą lekarze, kobieta tak naprawdę w tej ciazy jeszcze nie jest, mówiąc w skrócie
Silje1008
Jestem w ciąży od 27 września no to by wychodziło 3 miesiące skończone będą teraz dopiero 27
Ale cz 27.9 to data ostatniej miesiączki? Bo tak to się w tych kalendarzach liczy
Podliczyłem Xî w kalkulatorze jak to wyglada wg OM u Ciebie
Załączniki
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że chipsów z rok nie jadłam i raczej nie kupuję. To zachcianka ciążowa.Laysy na kolację... eeekkhm,wzorowo xD zgadamy się na priv po nowym roku jak to świąteczne szaleństwo minie )
Silje1008
U mnie też właściwie nikt nie wie. Teściowa wie, ale udaje przede mną, że nie, hahaha. No i moja mama i siostra. Ale chyba już powinnam w pracy powiedzieć. Wydaje mi się nie fair tak zwlekać.
Oj zapomniałam z Szefem rozmawiałam- ale ja mimo wszystko ciagle jestem na macierzyńskim- jeszcze tydzień. Także w pracy powiedziałam
Vivienne 1
Nie nie to data zapłodnienia OM 15 .09Ale cz 27.9 to data ostatniej miesiączki? Bo tak to się w tych kalendarzach liczy
Podliczyłem Xî w kalkulatorze jak to wyglada wg OM u Ciebie
Zobacz załącznik 926339
Pianistka1991
Ja liczę od daty OMTo dzień zapłodnienia tak doktorek prawil a OM miałam 15 września
Pianistka1991
Zatem jesteś rozgrzeszona !Na swoje usprawiedliwienie mam to, że chipsów z rok nie jadłam i raczej nie kupuję. To zachcianka ciążowa.
reklama
No to dla mnie nie ma wytłumaczenia. Facet w związku zapisuje się na portal randkowy jako singiel, żeby sobie pogadać. Pewnie o cudownej partnerce i dzieciach. :/Ja swojego obecnego meza poznałam przez badoo xD więc to jest portal randkowy raczej