reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jestem w ciąży od 27 września no to by wychodziło 3 miesiące skończone będą teraz dopiero 27
A co znaczy "jestem w ciąży od 27 września"? ;)) liczysz datę poczęcia, czy ostatniej miesiączki? W 1 i 2 tygodniu ciąży, tak jak liczą lekarze, kobieta tak naprawdę w tej ciazy jeszcze nie jest, mówiąc w skrócie;)

Jestem w ciąży od 27 września no to by wychodziło 3 miesiące skończone będą teraz dopiero 27

Ale cz 27.9 to data ostatniej miesiączki? Bo tak to się w tych kalendarzach liczy

Podliczyłem Xî w kalkulatorze jak to wyglada wg OM u Ciebie
IMG_5189.JPG

Załączniki

• IMG_5189.JPG
    IMG_5189.JPG
    94,8 KB · Wyświetleń: 254
U mnie też właściwie nikt nie wie. Teściowa wie, ale udaje przede mną, że nie, hahaha. No i moja mama i siostra. Ale chyba już powinnam w pracy powiedzieć. Wydaje mi się nie fair tak zwlekać.

Oj zapomniałam:) z Szefem rozmawiałam- ale ja mimo wszystko ciagle jestem na macierzyńskim- jeszcze tydzień. Także w pracy powiedziałam:)

reklama
Do góry