reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mnie od wczoraj ucho boli. Oby się to nie przerodziło w coś gorszego. Jutro lecę po imbir i cytryna w ruch
Oooj z uchem nie ma żartów... lepiej zapobiegac niz potem leczyć.

Ja w dzieciństwie czesto mialam problemy z uchem, ciagle mnie bolało ale nikt zbytnio na to uwagi nie zwracał to i ja jakos to zlewalam nawet jak juz bylam starsza [emoji849]
Az do momentu, mlody mial wtedy z kilka miesięcy, kiedy rano mnie rozbolalo a wieczorem juz kompletnie nie słyszałam... [emoji849] bolało okropnie a jeszcze musiałam zajmowac sie młodym którego nawet jak zaczal płakać nie słyszałam.. także nocki nie przespalam no bo jak, nie uslyszalabym ze płacze... rano do lekarza i od razu antybiotyk na zapalenie ucha środkowego.. i kolejne chyba 5dni nie slyszalam dopiero potem powoli wszystko wróciło [emoji849] brrr najgorsze co mnie spotkalo [emoji849]

reklama
Na szczęście można zamawiac też online :rofl:
Tak :) ale to juz nie to samo. Ja jestem z tych macajacych ;) Teraz na zalando zamowilam ciazowa bluzke i mi sie taka fajna wydawala a jak przyszla to jakas taka nijaka.
Przyszły tez moje pierwsze ubranka dla córeczki :) sukienusia taka malutka, ze wyglada jak na lalke. Synka po porodzie bym w to nie wcisnela [emoji23]

Tak że czytam i znalazłam takie coś zgadzacie się z tym?
887b081849a91293075187293ba913a8%2C780%2C0%2C0%2C0.jpeg

Załączniki

• 887b081849a91293075187293ba913a8%2C780%2C0%2C0%2C0.jpeg
    887b081849a91293075187293ba913a8%2C780%2C0%2C0%2C0.jpeg
    100,3 KB · Wyświetleń: 315
Laski a jak urodzimy to zostajemy na wątku nie? Przyzwyczaiłam się do was i brakowaloby mi was. Nawet nie wiecie jak chciałabym się spotkać z wami ..... A jak nie to wynajmujemy busa piętrowego i przyjeżdżacie wszystkie bez wyjątku do mnie
Jasne że tak [emoji3] bedziemy sobie pisać o tych nieprzespanych nocach [emoji6] no szkoda że tak daleko. Ja z Poznania ....i chyba nikt w okolicy [emoji17]

reklama
Do góry