reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Laski a jak urodzimy to zostajemy na wątku nie? Przyzwyczaiłam się do was i brakowaloby mi was. Nawet nie wiecie jak chciałabym się spotkać z wami ..... A jak nie to wynajmujemy busa piętrowego i przyjeżdżacie wszystkie bez wyjątku do mnie
Juz tu była mowa o zamkniętym wątku[emoji6] zrobimy taki i tam będzie tak bardziej "prywatnie"[emoji6] po porodzie pewnie sie troche wykruszymy ale ja na pewno bede tu zagladac na tyle na ile pozwolą mi dzieciaki [emoji6]

Moze nie bedzie tak zle z czasem jak myślałam bo moze sie okazac ze tz nie bedzie wyjeżdżać za granice tylko bedzie miec prace na miejscu wiec nie bede tak większość czasu sama z dziećmi [emoji6]

reklama
Hej dziewczynki .... byłam na spotkaniu w szkole i kupilam ze przy okazji płaszcz w mango powiedzcie że ładny? Musiałam se poprawić humor....gadamy ale bardzo urzedowo..... najważniejsze że córcia zadowolona że byłam .... Zobacz załącznik 926275
Fajowy! Nie ma jak zakupy na poprawę nastroju :D
Ja dziś upolowalam pierwsze ciążowe spodnie, a wszystko przez nerwy diabetologa :p
To mój ulubiony płaszczyk z Mango, mam go już chyba z 5 lat [emoji41] i wcale nie był drogi. Super firma :)) Zobacz załącznik 926276
Jak laleczka!
Mała ma z kogo czerpać urodę :))

Mnie też już dzisiaj coś bierze [emoji21]
Ja mojego tz zaraz zgonie z kompa żeby zrobil mi magicznej mikstury [emoji14]
Woda do garnuszka, postawic na gaz, wkroic do tego kilka plasterkow imbiru, sok z cytryny. Zagotować. Do kubka dac herbate, zalac ja tym wywarem [emoji14] dodac plasterek cytryny i miód[emoji6] juz kilka razy ratowalo mnie to przed przeziebieniem wiec polecam [emoji123][emoji106]
Hehe:) myślę ze wątek nawet po pprodzie się utrzyma jeśli tylko będziemy o to dbac:)
Dokładnie [emoji6]

Ja mojego tz zaraz zgonie z kompa żeby zrobil mi magicznej mikstury [emoji14]
Woda do garnuszka, postawic na gaz, wkroic do tego kilka plasterkow imbiru, sok z cytryny. Zagotować. Do kubka dac herbate, zalac ja tym wywarem [emoji14] dodac plasterek cytryny i miód[emoji6] juz kilka razy ratowalo mnie to przed przeziebieniem wiec polecam [emoji123][emoji106]Dokładnie [emoji6]
Mnie od wczoraj ucho boli. Oby się to nie przerodziło w coś gorszego. Jutro lecę po imbir i cytryna w ruch

reklama
tylko moze po porodzie utworzymy sobie nowy ? bo tutaj juz jest tyle postow a co dopiero będzie w czerwcu? [emoji16][emoji23]

Do góry