Ale Ty ładna jesteś i te włosyTo mój ulubiony płaszczyk z Mango, mam go już chyba z 5 lat [emoji41] i wcale nie był drogi. Super firma ) Zobacz załącznik 926276
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Prawda . Śliczna dziewczynaAle Ty ładna jesteś i te włosy
Silje1008
Hej dziewczynki .... byłam na spotkaniu w szkole i kupilam ze przy okazji płaszcz w mango powiedzcie że ładny? Musiałam se poprawić humor....gadamy ale bardzo urzedowo..... najważniejsze że córcia zadowolona że byłam .... Zobacz załącznik 926275
I mi się bardzo podoba
Vivienne 1
Laski a jak urodzimy to zostajemy na wątku nie? Przyzwyczaiłam się do was i brakowaloby mi was. Nawet nie wiecie jak chciałabym się spotkać z wami ..... A jak nie to wynajmujemy busa piętrowego i przyjeżdżacie wszystkie bez wyjątku do mnie
Kaamilaaa
Właśnie miałam to napisać [emoji14]Ale Ty ładna jesteś i te włosy
Biedny ten moj młody, próbuje zasnac ale ciezko to idzie przez ten katar [emoji849] eh i czuje ze i ja wstane rano rozlozona jaki i on [emoji849]
Vivienne 1
Zarzadzimy na Korsyce[emoji23][emoji6][emoji16]tylko po porodzie żebyśmy mogły zalać pałki gdzieś na plazy
Mnie też już dzisiaj coś bierze [emoji21]Właśnie miałam to napisać [emoji14]
Biedny ten moj młody, próbuje zasnac ale ciezko to idzie przez ten katar [emoji849] eh i czuje ze i ja wstane rano rozlozona jaki i on [emoji849]
Hehe myślę ze wątek nawet po pprodzie się utrzyma jeśli tylko będziemy o to dbacLaski a jak urodzimy to zostajemy na wątku nie? Przyzwyczaiłam się do was i brakowaloby mi was. Nawet nie wiecie jak chciałabym się spotkać z wami ..... A jak nie to wynajmujemy busa piętrowego i przyjeżdżacie wszystkie bez wyjątku do mnie
reklama
Ja też nie. Kupiłam.z h & m używany na olx czekam aż przyjdzieA ja mam problem, bo się nie zmieszczę do mojego zimowego płaszczyka [emoji24]