Vivienne 1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładny, uwielbiam tą firmę, ale w Polsce ciągle zamykają kolejne sklepy (Hej dziewczynki .... byłam na spotkaniu w szkole i kupilam ze przy okazji płaszcz w mango powiedzcie że ładny? Musiałam se poprawić humor....gadamy ale bardzo urzedowo..... najważniejsze że córcia zadowolona że byłam .... Zobacz załącznik 926275
Pewnie nie chcą ludzie kupować a umówmy się do najtańszych też nie należy ten sklep w PlBardzo ładny, uwielbiam tą firmę, ale w Polsce ciągle zamykają kolejne sklepy (
To mój ulubiony płaszczyk z Mango, mam go już chyba z 5 lat [emoji41] i wcale nie był drogi. Super firma )Pewnie nie chcą ludzie kupować a umówmy się do najtańszych też nie należy ten sklep w Pl
Bardzo ładny ja mam jaśniejszy trochę niż na tym.zdjeciu ale nie szkodzi bo blondynka jestem to pasuje a mnie denerwuje że jak już zima przyjdzie to zero jasnych kolorów przynajmniej tutajTo mój ulubiony płaszczyk z Mango, mam go już chyba z 5 lat [emoji41] i wcale nie był drogi. Super firma ) Zobacz załącznik 926276
Tu też więcej ciemnych chociaż ja pomimo swoich blond włosów akurat lubię czerń [emoji39] pastele zostawię dla moje Pchełki jak się urodzi [emoji3]Bardzo ładny ja mam jaśniejszy trochę niż na tym.zdjeciu ale nie szkodzi bo blondynka jestem to pasuje a mnie denerwuje że jak już zima przyjdzie to zero jasnych kolorów przynajmniej tutaj
No ja.tez lubię . Nie mówię że nie ale co za dużo to nie zdrowoTu też więcej ciemnych chociaż ja pomimo swoich blond włosów akurat lubię czerń [emoji39] pastele zostawię dla moje Pchełki jak się urodzi [emoji3]
Bardzo ładnyHej dziewczynki .... byłam na spotkaniu w szkole i kupilam ze przy okazji płaszcz w mango powiedzcie że ładny? Musiałam se poprawić humor....gadamy ale bardzo urzedowo..... najważniejsze że córcia zadowolona że byłam .... Zobacz załącznik 926275
Fenkju[emoji6]Bardzo ładny