reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No właśnie ja byłam 2tyg temu na kontroli i nie mialam nic do robienia. Zreszta ja bardzo rzadko jestem u dentysty popijając kontrole, a sciaganie kamienia i to co miałam do robienia i wymiana dwóch plomb zrobiłam w sierpniu.
No to myślę ze tam się.nic złego nie dzieje....bo mnie też ewidentnie bolą a ona.mówi że tam jest.zdrowy ząb:/

reklama
Miala ktoras z was robione badanie kalu w ciazy??

Wlasnie dostalam telefon ze jutro mam przyjechać na badania krwi i dostarczyć probki kalu....

Wreszcie skonczone [emoji3] mlody mial miec frajde z ozdabiania a wyszlo tak ze zrobil z 5 i poszedl siedziec w pokoju pod kocem bo sie biedaczysko źle czuje [emoji52] caly nos juz czerwony [emoji849][emoji52]Zobacz załącznik 926145
Piekne wyszły. Aż się głodna robię.
Dostałam cała korespondencję z tego portalu i co najlepsze nie ma tam wzmianki o seksie czy wogole o czymś takim... Jest co prawda o spotkaniu ale nie jakieś straszne ale to od tego pewnie by się zaczęło .. Ja sama na razie nie wiem co myśleć i robić nie chce mi się zupełnie nic.. Z tego wszystkiego nawet jeść mi się nie chce I wpycham na siłę
Może załóż jakieś fikcyjne konto. Wytrop to tam podając się za kogoś innego i wtedy będziesz wiedziała o czym tak naprawdę pisze.
Patrzcie co mam [emoji85] nie umiem sie oprzeć [emoji38]a powinnam [emoji87]Zobacz załącznik 926166
Omomom

Jeden ząb bardzo mnie bolał. Zrobiła.mi go i inne też mnie bolą ale ona.mówi że nic tam złego nie widzi
Ja mam raz na kilka miesięcy lekki bol po 1 kanalowce. Jeszcze przed ciaza miałam rtg itd Nic tak nie ma...po prostu nadwrażliwość. Teraz w ciąży czuję to częściej. Nie jakis mocny ból...ale tak jakbym za mocno wyszczotkowala dziąsła albo jakby ktoś mnie lekko uderzył ;-)

Ja mam raz na kilka miesięcy lekki bol po 1 kanalowce. Jeszcze przed ciaza miałam rtg itd Nic tak nie ma...po prostu nadwrażliwość. Teraz w ciąży czuję to częściej. Nie jakis mocny ból...ale tak jakbym za mocno wyszczotkowala dziąsła albo jakby ktoś mnie lekko uderzył ;-)
Mi dentystka mówiła ze dziąsła teraz są wrazliwsze i póki jakoś mega.mocno nie boli i dłuższy czas to nie ma sensu rozwiercac skoro nic tam nie widac

reklama
hej laski. gratuluje wszystkim wizyt i pięknych dzieciaczkow. ja odebralam wyniki moczu. oczywiscie zle byly badania zrobione a ja jak zwykle panika. pokazuje swoja choinke. wlasnie skonczylismy z mezem ubierac[emoji4]
20181218_190015.jpeg

Załączniki

• 20181218_190015.jpeg
    20181218_190015.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 316
Do góry