No to myślę ze tam się.nic złego nie dzieje....bo mnie też ewidentnie bolą a ona.mówi że tam jest.zdrowy ząb:/No właśnie ja byłam 2tyg temu na kontroli i nie mialam nic do robienia. Zreszta ja bardzo rzadko jestem u dentysty popijając kontrole, a sciaganie kamienia i to co miałam do robienia i wymiana dwóch plomb zrobiłam w sierpniu.
reklama
ulau
Fanka BB :)
Piekne wyszły. Aż się głodna robię.Wreszcie skonczone [emoji3] mlody mial miec frajde z ozdabiania a wyszlo tak ze zrobil z 5 i poszedl siedziec w pokoju pod kocem bo sie biedaczysko źle czuje [emoji52] caly nos juz czerwony [emoji849][emoji52]Zobacz załącznik 926145
Może załóż jakieś fikcyjne konto. Wytrop to tam podając się za kogoś innego i wtedy będziesz wiedziała o czym tak naprawdę pisze.Dostałam cała korespondencję z tego portalu i co najlepsze nie ma tam wzmianki o seksie czy wogole o czymś takim... Jest co prawda o spotkaniu ale nie jakieś straszne ale to od tego pewnie by się zaczęło .. Ja sama na razie nie wiem co myśleć i robić nie chce mi się zupełnie nic.. Z tego wszystkiego nawet jeść mi się nie chce I wpycham na siłę
OmomomPatrzcie co mam [emoji85] nie umiem sie oprzeć [emoji38]a powinnam [emoji87]Zobacz załącznik 926166
G
guest-1704238530
Gość
Patrzcie co mam [emoji85] nie umiem sie oprzeć [emoji38]a powinnam [emoji87]Zobacz załącznik 926166
Ja dziś zjem pączka zawsze po wizycie kupujemy sobie cos słodkiego, a ze w piekarni u nas dzis nie bylo fajnych ciast to padło na pączka
Ja-ga
Ja mam raz na kilka miesięcy lekki bol po 1 kanalowce. Jeszcze przed ciaza miałam rtg itd Nic tak nie ma...po prostu nadwrażliwość. Teraz w ciąży czuję to częściej. Nie jakis mocny ból...ale tak jakbym za mocno wyszczotkowala dziąsła albo jakby ktoś mnie lekko uderzył ;-)Jeden ząb bardzo mnie bolał. Zrobiła.mi go i inne też mnie bolą ale ona.mówi że nic tam złego nie widzi
Mi dentystka mówiła ze dziąsła teraz są wrazliwsze i póki jakoś mega.mocno nie boli i dłuższy czas to nie ma sensu rozwiercac skoro nic tam nie widacJa mam raz na kilka miesięcy lekki bol po 1 kanalowce. Jeszcze przed ciaza miałam rtg itd Nic tak nie ma...po prostu nadwrażliwość. Teraz w ciąży czuję to częściej. Nie jakis mocny ból...ale tak jakbym za mocno wyszczotkowala dziąsła albo jakby ktoś mnie lekko uderzył ;-)
Kaamilaaa
Nieee, nie miałam.Miala ktoras z was robione badanie kalu w ciazy??
Wlasnie dostalam telefon ze jutro mam przyjechać na badania krwi i dostarczyć probki kalu....
G
guest-1704238530
Gość
Nieee, nie miałam.
Ja tez nie mialam
reklama
marla015