No jak niby prowokujesz ? Daj spokój.... A nawet jeśli to możesz.mieć humory bo jesteś w ciazy....lepsZy spokój póki co niż wojna między WamiDziewczyny przepraszam że się nie odzywam ale jestem duchowo z wami ..... u mnie spokojniej...... Nie gadamy że sobą .Nie wiem jak będzie w święta.... A może ja przesadzam? Może moja wina też jest ? Bo prowokuje? Już nie wiem co myśleć....
reklama
Juz jestem na l4. Przy wymiotach nie dawalam radyNo to też nie zbyt przyjemne...długo chcesz pracować?
Ja-ga
Fanka BB :)
@Kaamilaaa gratuluję udanej wizyty :-)
Kurcze w końcu dzieciątka są już ważone, wyższy level ;-)
Wczoraj po południu położyłam się z powodu silnych i mdłości i oslabienia...o 20 zaczęły mi się takie dreszcze, że zęby mi dzwonily:-\ Bosz...pół wieczoru płakałam. Akurat teraz choroba jak chcę jechac na 2tyg do domu rodzinnego :-\ Chora nie pojadę, a jak nie teraz to w sierpniu najszybciej :-\ Poza tym od końca listopada ciągle ktoś jest chory u nas. Ja już też dziecięcego wirusa przerabialam :-\ Psychicznie jestem w ciemnej d****.
Wczoraj po południu położyłam się z powodu silnych i mdłości i oslabienia...o 20 zaczęły mi się takie dreszcze, że zęby mi dzwonily:-\ Bosz...pół wieczoru płakałam. Akurat teraz choroba jak chcę jechac na 2tyg do domu rodzinnego :-\ Chora nie pojadę, a jak nie teraz to w sierpniu najszybciej :-\ Poza tym od końca listopada ciągle ktoś jest chory u nas. Ja już też dziecięcego wirusa przerabialam :-\ Psychicznie jestem w ciemnej d****.
Wiol86
Mam nadzieję, że się wykurujesz jeszcze do świąt. Trzymam mocno kciuki! Ja też w zeszłą środę miałam takie objawy grypowe, a dziś naprawdę dobrze się czuję, już prawie nawet kataru nie mam.
Mój mąż za to ma podejrzenie półpaśca. Dziś idzie do lekarza, żeby to potwierdzić. Jeśli się sprawdzi to też zostajemy sami na święta w domu A są to święta na które naprawdę czekam i bardzo się cieszę, mam nadzieję, że to jednak nie to.
Mój mąż za to ma podejrzenie półpaśca. Dziś idzie do lekarza, żeby to potwierdzić. Jeśli się sprawdzi to też zostajemy sami na święta w domu A są to święta na które naprawdę czekam i bardzo się cieszę, mam nadzieję, że to jednak nie to.
Ojej dziewczyny trzymam kciuki za Was.szkoda zeby choroby pokrzyzowaly Wam Swiateczne plany. Oby okazało się, ze to nie polpasiec no a przeziebienie minelo!Mam nadzieję, że się wykurujesz jeszcze do świąt. Trzymam mocno kciuki! Ja też w zeszłą środę miałam takie objawy grypowe, a dziś naprawdę dobrze się czuję, już prawie nawet kataru nie mam.
Ja dzisiaj obudzilam się ze strasznie zlym humorem. Przez syna ktory od 6 ma duzo sil na zabawy a ja jestem niewyspana bo cala noc sie krecilam z boku na bok.
Vivienne 1
Cześć laseczki ja dziś dużo lepiej już . Nadal nie gadamy..... jadę dziś do córki do szkoły na wigilię.... miłego dnia
Oby Ci przeszło. Też byłam chora.kupiłam na grypę pren alen w syropie i szybko przeszlo@Kaamilaaa gratuluję udanej wizyty :-)
Bawcie sie dobrzeCześć laseczki ja dziś dużo lepiej już . Nadal nie gadamy..... jadę dziś do córki do szkoły na wigilię.... miłego dnia
Dobrze, ze juz spokój, oby tak dalej.
reklama
Kurde co z tymi facetami :/ wdomu kobieta w ciazy a on ma ochote na flirty z innymi :/Hejka. U mnie humor nie najlepszy... Wczoraj w pracy zrobiło się nie fajnie a na domiar złego odkryłam że mój tz szuka wrażeń na badoo... Aż płakać mi się chce...