reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny ja juz po [emoji13] doktorek śmieszny i miły no i chyba co najwazniejsze jeszcze lepszy niz moja dotychczasowa gin [emoji848]a tak sie stresowalam [emoji849] duuzooo mowil, opowiadał i pokazywal dokładnie co widac na usg, uspokoil mnie bardzo, z dzidzia jest wszystko dobrze ma ponad 11cm i wazy okolo 131g[emoji7] nic sie tam zlego nie dzieje, ale na wszelki wypadek kazał brac magnez i duphaston 2 tabletki dziennie i duzo odpoczywać.
Cytologia pobrana, zlecił mi dodatkowo cytomegalie i różycz ke bo tamta gin mi nie kazala, Kolejna wizyta za 3 tygodnie, wtedy jeszcze bedzie badanie piersi.
Niestety zdjecia usg nie mam ale widzialam tego malucha jak tam skakal albo inaczej - skakala i kopala [emoji13][emoji7][emoji7] on tez nie mial jakos wątpliwości co do plci [emoji7][emoji13][emoji13]

Czyli pierwszy stuprocentowy pewniak co do płci:) potwierdzony 3krotnie przez różnych lekarzy( Kama, jak wyjdzie przy porodzie chłopiec to będziesz miała prawo wypomnieć wszystkim;))))

reklama
Czyli pierwszy stuprocentowy pewniak co do płci:) potwierdzony 3krotnie przez różnych lekarzy( Kama, jak wyjdzie przy porodzie chłopiec to będziesz miała prawo wypomnieć wszystkim;))))
Pozwe ich wszystkich [emoji13][emoji85][emoji23][emoji23]
Nie no ale kurde 3 roznych lekarzy chyba sie nie myli, no nie ? [emoji13] przyjemniej taka mam nadzieję [emoji13]

@Kaamilaaa gratulacje, super że mogłaś znowu zobaczyć dziewuszkę [emoji6]
Ja jestem załamana, okazuje się że u mnie w pracy rezygnują z medicoveru, na rzecz chyba luxmedu i to od lutego. Czyli będę już w połowie ciąży i co stracę mojego ginekologa? Ja sobie nie wyobrażam iść w takiej zaawansowanej ciąży do kogoś innego to jest dramat. Nie wiem czy któraś z dziewczyn może się orientuję co w przypadku, gdy się prowadzi ciąże co ze zmianą placówki medycznej??? I gdzie będę rodzić jesuuu masakra.

@Kaamilaaa gratulacje, super że mogłaś znowu zobaczyć dziewuszkę [emoji6]
Ja jestem załamana, okazuje się że u mnie w pracy rezygnują z medicoveru, na rzecz chyba luksmedu i to od lutego. Czyli będę już w połowie ciąży i co stracę mojego ginekologa? Ja sobie nie wyobrażam iść w takiej zaawansowanej ciąży do kogoś innego to jest dramat. Nie wiem czy któraś z dziewczyn może się orientuję co w przypadku, gdy się prowadzi ciąże co ze zmianą placówki medycznej??? I gdzie będę rodzić jesuuu masakra.
W jakim mieście mieszkasz?

Ja dzisiaj tez miałam długi dzień w pracy i rozmowę sugerującą żebym pracowała jak najdłużej...

Kurczę współczuje, że w 3/4 miesiącu trzeba słuchać takich "próśb"
Oczywiście na koniec jeszcze nasłuchałam jak to ona jeździła po tournee po Europie w 8 miesiącu ciąży ^^ człowiek nie podlegający jakimkolwiek reformom ^^

Jak slysze coś takiego to otwiera mi się noz w kieszeni :szok:

Żeby było gorzej to ja też pracuję w szkole...

Dzisiaj byłam na paznokciach i jakaś dziewczyna która juz ma dziecko 4 letnie mowila ze szuka pracy i juz prawie pracę dostała ale nastąpiło pytanie o dzieci i kręcenie nosem ze jak dziecko to będą z nią problemy bo choroby, wcześniejsze wyjścia itd. Pracy nie dostała i dano jej do zrozumienia że to przez dziecko. Także szkoda ze to nie dziala w obie strony. Kazdy pracodawca by chcial żeby kobieta w ciąży pracowała jak najdłużej ale przyjąć kobietę która urodziła dziecko to juz problem...

reklama
Do góry