reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny a co dzisiaj na obiad robicie? Ja juz pomysłów noe mam :)
Mam krupnik od wczoraj. I chyba na szybko na drugie zrobię makaron (razowe kokardki) z warzywami (brokuł, kalafior, marchewka) i tofu. Jutro będzie wielki gar bigosu (do jedzenia na bieżąco+2 zapasteryzowane słoiki na Święta) i zupa pomidorowa (syn bigosu nie lubi ;-) ) więc trochę się nastoje przy kuchni...dlatego dziś będzie obiad na szybko ;-)

reklama
Dziewczyny a co dzisiaj na obiad robicie? Ja juz pomysłów noe mam :)
Ja sobie ugotowalam zupe pomidorową. Mieszkam z teściową i to ona głównie zajmuje sie obiadami zakupami itp. No o wyjęłam sobie z zamrazalnika kość taka od piersi kurczaka i ugotowalam rosół. No i okazalo sie ze to bylo z kaczki a nie kurczaka ;( śmierdzi teraz ta zupa okropnie....nie dam rady jej jeść ;/ a taką mialam ochote ;(

Ja dzis robie kotlety schabowe [emoji13]
Boszz jakiego ja mam smaka na takiego wielkiego pysznego kotleta [emoji23]
Hehe :) ja akurat kotletow ze schabu nie lubie i jakoś po weekendzie mam ochote na coś innego niz tradycyjne domowe :)
Weekend u rodzicow: sobota-rolady wołowe, niedziela- mielone :)
Debatuje z mezem na temat obiadu i chyba stanie na dokowej tortilli z kurczakiem i warzywami.

Mam krupnik od wczoraj. I chyba na szybko na drugie zrobię makaron (razowe kokardki) z warzywami (brokuł, kalafior, marchewka) i tofu. Jutro będzie wielki gar bigosu (do jedzenia na bieżąco+2 zapasteryzowane słoiki na Święta) i zupa pomidorowa (syn bigosu nie lubi ;-) ) więc trochę się nastoje przy kuchni...dlatego dziś będzie obiad na szybko ;-)
Ja dzisiaj na pewno tez zrobie zupę, rosół albo pomidorową i bedzie na jutro.
Makaron w sumie tez dobry pomysł, ale juz chyba w glowie mi siedzi ta tortilla

Ja sobie ugotowalam zupe pomidorową. Mieszkam z teściową i to ona głównie zajmuje sie obiadami zakupami itp. No o wyjęłam sobie z zamrazalnika kość taka od piersi kurczaka i ugotowalam rosół. No i okazalo sie ze to bylo z kaczki a nie kurczaka ;( śmierdzi teraz ta zupa okropnie....nie dam rady jej jeść ;/ a taką mialam ochote ;(
To ja kiedyś w miesnym sie jakos pomyliłam i zamoast kupić kure na rosół to kupilam kaczkę :) w domu mi cos to mieso nie pasowalo ale juz zrobilam ta zupe i wlasnie mi nie smakowalo, maz mówił ze dobra

Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.

reklama
Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.
trzymaj sie kochana.przykro mi. [emoji22]

Do góry