Monafkinia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prenatalne ? [emoji3] no to trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Hej, powiem Wam szczerze że ja już się piątkowej wizyty nie mogę doczekać... Czekam na nią już 5 tydzień i to zdecydowanie za długo, ale przynajmniej dowiem się czegoś więcej bo to już prenatalne.
Przez to czekanie już od weekendu co noc śnią mi się jakieś koszmary... Mimo to jestem dobrej myśli i czekam aż ujrzę tego mojego giganta [emoji7]
Trzymaj mocno [emoji6] doczekać się nie mogę [emoji4] niby wszystkie w czerwcu rodzimy a zobaczcie jaka to różnica [emoji6]Prenatalne ? [emoji3] no to trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Mi sie wydaje ze moje prenatalne byly wieki temu [emoji85]a to bylo 4tygodnie temu, a potem jeszcze zaliczylam wizyte u gin i dzis kolejna [emoji85]
DziękujęMam tylko takie w zeszycie wiec nie wiem czy wszystko dobrze widac [emoji848]
I np przy ciastkach orzechowych mamy zapisane ołówkiem wieksze ilości składników. I tak wlasnie robiliśmy ze 300g masla, 360g maki, 140g orzechów wloskich itd.
Podobnie w tych ciasteczkach z drzemem 360g maki itd. Oczywiście smarujemy drzemem już po upieczeniu [emoji14]
A w pierniczkach miód pol na pół, stuczny i prawdziwy [emoji14]
Zobacz załącznik 925719Zobacz załącznik 925721Zobacz załącznik 925722
Noo wielka różnica [emoji14] potem juz czesc z nas bedzie wypakowana a reszta dalej bedzie miec te fajne brzuszki [emoji3] ciekawe ile z nas wypakuje sie tez w maju i lipcu [emoji3]Trzymaj mocno [emoji6] doczekać się nie mogę [emoji4] niby wszystkie w czerwcu rodzimy a zobaczcie jaka to różnica [emoji6]
Dla mnie tez to czekanie kest straszne. Ale bylam w taktym tygodniu. I pojde za tydzien do drugiego.Hej, powiem Wam szczerze że ja już się piątkowej wizyty nie mogę doczekać... Czekam na nią już 5 tydzień i to zdecydowanie za długo, ale przynajmniej dowiem się czegoś więcej bo to już prenatalne.
Przez to czekanie już od weekendu co noc śnią mi się jakieś koszmary... Mimo to jestem dobrej myśli i czekam aż ujrzę tego mojego giganta [emoji7]
Ja dzis robie kotlety schabowe [emoji13]Dziewczyny a co dzisiaj na obiad robicie? Ja juz pomysłów noe mam