reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.
Tule mocno[emoji26] trzymaj sie

reklama
Tak wogole dzien dobry. Malo czasi vo zaczęłam porządki świąteczne maly sie prawie rozchorowal bylismy u lekarza i zdszylismy krok przed chorobą.. Tyle ze mnie cos tam na dole kłuję i pojawily sie mleczno wodniste uplawy i się troche boje zeby maleństwu nic nie było :(wizyta dopiero za 2 tyg...

Tak wogole dzien dobry. Malo czasi vo zaczęłam porządki świąteczne maly sie prawie rozchorowal bylismy u lekarza i zdszylismy krok przed chorobą.. Tyle ze mnie cos tam na dole kłuję i pojawily sie mleczno wodniste uplawy i się troche boje zeby maleństwu nic nie było :(wizyta dopiero za 2 tyg...
hejo mnie tez tak kluje czytalam różne fora i podobno to normalne ja tez wizyte mam dopiero 3 stycznia. takie klucia jakby ktos szpileczke wbijal? uplawy musza byc. czytałam ze jak wystepuje do tego goraczka wymioty to wtedy trzeba zglosic sie do lekarza.

hejo mnie tez tak kluje czytalam różne fora i podobno to normalne ja tez wizyte mam dopiero 3 stycznia. takie klucia jakby ktos szpileczke wbijal? uplawy musza byc. czytałam ze jak wystepuje do tego goraczka wymioty to wtedy trzeba zglosic sie do lekarza.
O to super ze nie jestem sama. Dobrze ze mamy forum :)

Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.
Bardzo mi przykro, trzymaj się [emoji17]

Przykro mi bardzo. Współczuję straty :(

Dziś powiedziałam szefowej, że z końcem tego tygodnia przechodzę na zwolnienie, ale ona w ogóle tego nie przyjmuje. Poprosiła, żebym zastanowiła się, czy przez kolejne trzy miesiące nie mogłabym przychodzić chociaż na dwa dni, albo na jeden, albo na cztery godziny dziennie. Obłęd jakiś. Chcę iść na zwolnienie bo mam w pracy ogrom stresu i czy przyjdę na godzinę czy na osiem to nic za bardzo tego nie zmieni...

Czesc dziewczyny!
Ale wam zazdroszcze tych wizyt, chyba jako jedyna czekam teraz 6 tyg na wizytę, 3 mi sie dluza a co dopiero 6....dzis ide do rodzinnego zobaczymy co porodzi z tym bolem ( moze rzeczywiście to rwa) :dry:

Ja mam 27.12, ostatnia miałam 24.11:) także tez całkiem długo czekam na ta wizytę:)

reklama
Do góry