reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A drugie dziecko było planowane? Wybacz, że pytam...
Nie nie było..... Nie chciałam więcej dzieci szczerze powiedziawszy wiadomo.
..cześć dziewczyny wstałam, ale ledwo siedzę .... oczu nie mogłam otworzyć takie.mam opuchnięte .....Z psem rano nie był bo słyszałam kim on.jest już nie.wiem msci się na bezbronnym zwierzaku. Serce mi peka to jest nie na moje nerwy

Nie nie było..... Nie chciałam więcej dzieci szczerze powiedziawszy wiadomo.
..cześć dziewczyny wstałam, ale ledwo siedzę .... oczu nie mogłam otworzyć takie.mam opuchnięte .....Z psem rano nie był bo słyszałam kim on.jest już nie.wiem msci się na bezbronnym zwierzaku. Serce mi peka to jest nie na moje nerwy
Dziewczyno, jeśli nie pokażesz mu, że jesteś silna kobietą, która sobie bez niego da radę to nic się nie zmieni. Mężczyźni niestety zazwyczaj nie mają szacunku do kobiet, które są według nich słabe, nie pracują, nie mają własnych pieniędzy. Wtedy mają poczucie, że są ich 'Panami i wladcami', a taka kobieta i tak przy nich będzie bo albo nie będzie miała za co uciec albo będzie się bała, że sobie nie poradzi. Pokaż mu jak bardzo się myli! Znajdź tanie bilety, zazwyczaj po świętach ceny już mocno lecą w dół, i nic mu nie mówiąc po prostu wróć do Polski, zostaw mu jedynie jakiś list. Boisz się, że zrobi Wtedy Wam piekło, a teraz tego piekła nie ma? To jest zwykłe znęcanie się psychiczne, a to nie jest dobre ani dla Ciebie, a tym bardziej dla dzieci.

Hej dziewczyny :)
Ja dzisiaj zostałam z synkiem w domu, bo niestety kaszlal w nocy. Nawet zaspalismy i nie zadzwonilam do zlobka ma czas, ze go nie będzie. Teraz jeszcze spi. Mam nadzieje, ze dwa dni posiedzi w domu i wroci do zlobka

Ja dzis wstałam z zatkanym nosem... [emoji849] musze od razu ginowi powiedzieć zeby mi zapisal co w razie pogorszenia moge brac bo niestety u mnie zatkany nos zazwyczaj konczy sie okropnie zawalonymi zatokami i jednocześnie zapaleniem ucha środkowego... zawsze to u mnie idzie w parze [emoji849]

reklama
Dzień dobry [emoji257]
Jak tam u was dziewczyny ? Jak sie czujecie ? [emoji4]

Czy ktos oprócz mnie ma dzis wizytę ?
Witajcie [emoji3526] Kurcze jakos tak superowo się czuje, nic mi nie dolega [emoji4] Czuje się kwitnąco [emoji23] Zaczynamy 14 tydzień (13+1)[emoji3526] Też mam dzisiaj wizytę między 10-ta a 11-sta ciekawe co lekarz powie [emoji16]

Do góry