Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tez mam taka nadzieję [emoji120] no i ciagle mysle czy tej mojej córci przypadkiem siusiak nie urósł [emoji85]Trzymam kciuki za wizytę! Mam nadzieje, ze lekarz bedzie fajny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam taka nadzieję [emoji120] no i ciagle mysle czy tej mojej córci przypadkiem siusiak nie urósł [emoji85]Trzymam kciuki za wizytę! Mam nadzieje, ze lekarz bedzie fajny
No to trzymam kciuki [emoji4] zwykla wizyta czy prenatalne ?Witajcie [emoji3526] Kurcze jakos tak superowo się czuje, nic mi nie dolega [emoji4] Czuje się kwitnąco [emoji23] Zaczynamy 14 tydzień (13+1)[emoji3526] Też mam dzisiaj wizytę między 10-ta a 11-sta ciekawe co lekarz powie [emoji16]
Zwykła wizyta, prenatalne miałam w środę. Chciałabym, żeby lekarz potwierdził mi to co pani doktor powiedziała na prenatalnych, ale wątpię, bo ma słaby sprzęt [emoji53] Trzymam kciuki za twoją wizytę [emoji3526]No to trzymam kciuki [emoji4] zwykla wizyta czy prenatalne ?
Zgadzam się z wypowiedziami od dziewczyn. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić ale musisz mu pokazać, że to nie on jest Panem w domu. Jesteś w ciąży i nie zasługujesz na takie traktowanie[emoji21] Trzymaj się mocno [emoji8]Trzymam za was kciuki dziewczyny. Dziękuję Wam za wszystko .... muszę ochłonąći pomyśleć na chłodno,narazie jestem w emocjach i czuje się taka pusta w srodku
Oby się nie rozwijało dalejJa dzis wstałam z zatkanym nosem... [emoji849] musze od razu ginowi powiedzieć zeby mi zapisal co w razie pogorszenia moge brac bo niestety u mnie zatkany nos zazwyczaj konczy sie okropnie zawalonymi zatokami i jednocześnie zapaleniem ucha środkowego... zawsze to u mnie idzie w parze [emoji849]
Trzymam kciuki za wizyte super, ze czujesz sie dobrze. Ja tez teraz gdyby nie brzuch to nie czulabym się jak w ciazyWitajcie [emoji3526] Kurcze jakos tak superowo się czuje, nic mi nie dolega [emoji4] Czuje się kwitnąco [emoji23] Zaczynamy 14 tydzień (13+1)[emoji3526] Też mam dzisiaj wizytę między 10-ta a 11-sta ciekawe co lekarz powie [emoji16]
Trzymam kciuki!Tez mam taka nadzieję [emoji120] no i ciagle mysle czy tej mojej córci przypadkiem siusiak nie urósł [emoji85]
Noo brzuszek już też mam dosyć widoczny [emoji85] aż siostra nie może uwierzyć, że taki mam a to moja pierwsza ciąża [emoji16]Oby się nie rozwijało dalejTrzymam kciuki za wizyte super, ze czujesz sie dobrze. Ja tez teraz gdyby nie brzuch to nie czulabym się jak w ciazy Trzymam kciuki!
Sprobuj zasnąć, odpręż sie [emoji3526]Idę się położyć odespie może trochę .... potem.na.zakupy a nie mam siły nie chce mi się nawet z.domu wychodzić . Dziękuję Wam bardzo jeszcze raz
A mowila cos o płci juz ? [emoji14]Zwykła wizyta, prenatalne miałam w środę. Chciałabym, żeby lekarz potwierdził mi to co pani doktor powiedziała na prenatalnych, ale wątpię, bo ma słaby sprzęt [emoji53] Trzymam kciuki za twoją wizytę [emoji3526]
[emoji8][emoji8]Oby się nie rozwijało dalejTrzymam kciuki za wizyte super, ze czujesz sie dobrze. Ja tez teraz gdyby nie brzuch to nie czulabym się jak w ciazy Trzymam kciuki!
Pokaz [emoji2]Noo brzuszek już też mam dosyć widoczny [emoji85] aż siostra nie może uwierzyć, że taki mam a to moja pierwsza ciąża [emoji16]