reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Trzymam za was kciuki dziewczyny. Dziękuję Wam za wszystko .... muszę ochłonąći pomyśleć na chłodno,narazie jestem w emocjach i czuje się taka pusta w srodku

Trzymam za was kciuki dziewczyny. Dziękuję Wam za wszystko .... muszę ochłonąći pomyśleć na chłodno,narazie jestem w emocjach i czuje się taka pusta w srodku
Zgadzam się z wypowiedziami od dziewczyn. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić ale musisz mu pokazać, że to nie on jest Panem w domu. Jesteś w ciąży i nie zasługujesz na takie traktowanie[emoji21] Trzymaj się mocno [emoji8]

Ja dzis wstałam z zatkanym nosem... [emoji849] musze od razu ginowi powiedzieć zeby mi zapisal co w razie pogorszenia moge brac bo niestety u mnie zatkany nos zazwyczaj konczy sie okropnie zawalonymi zatokami i jednocześnie zapaleniem ucha środkowego... zawsze to u mnie idzie w parze [emoji849]
Oby się nie rozwijało dalej
Witajcie [emoji3526] Kurcze jakos tak superowo się czuje, nic mi nie dolega [emoji4] Czuje się kwitnąco [emoji23] Zaczynamy 14 tydzień (13+1)[emoji3526] Też mam dzisiaj wizytę między 10-ta a 11-sta ciekawe co lekarz powie [emoji16]
Trzymam kciuki za wizyte :) super, ze czujesz sie dobrze. Ja tez teraz gdyby nie brzuch to nie czulabym się jak w ciazy :)
Tez mam taka nadzieję [emoji120] no i ciagle mysle czy tej mojej córci przypadkiem siusiak nie urósł [emoji85]
Trzymam kciuki!

reklama
Zwykła wizyta, prenatalne miałam w środę. Chciałabym, żeby lekarz potwierdził mi to co pani doktor powiedziała na prenatalnych, ale wątpię, bo ma słaby sprzęt [emoji53] Trzymam kciuki za twoją wizytę [emoji3526]
A mowila cos o płci juz ? [emoji14]
Ja teraz ide do zdecydowanie lepszej przychodni niz u mojej gin i po pierwszym wrazeniu w sobote jak bylam tam krew pobierac na wyniki to wydaje mi sie ze tam jest wszystko mega lepsze wiec pewnie i usg beda mieli lepsze niz moja dotychczasowa gin [emoji14]
Oby się nie rozwijało dalejTrzymam kciuki za wizyte :) super, ze czujesz sie dobrze. Ja tez teraz gdyby nie brzuch to nie czulabym się jak w ciazy :)Trzymam kciuki!
[emoji8][emoji8]
Noo brzuszek już też mam dosyć widoczny [emoji85] aż siostra nie może uwierzyć, że taki mam a to moja pierwsza ciąża [emoji16]
Pokaz [emoji2]

Do góry