15tc, -4kg, teraz ważę 49 kg, ale to już nie jest fajne przy 165 cm :/Dziewczyny a jak u was z wagą, który tydzień i ile na plus bądź minus
reklama
Ja pierd. :/ Święta to czas rodzinny? A Ty kim jesteś? Chyba najbliższa osobą, czy nie? Nie rozumiem.Po tym jak wychodzi sobie z kolegami i z koleżanka na piwo to teraz nagle dzwoni i pisze „co moja kicia robi”. Wyszłam się przejść sama i mu powiedziałam, ze poszłam na miasto na zakupy. A on ze jest blisko domu i niedługo będzie. Nie mam ochoty z nim rozmawiać. On na piwo a ja czekam z obiadem jak debil do tej godziny i pewnie już jadł wiec na marne robiłam cały obiad. Podejmowałam rozmowę tej wigilii i świat. On twierdzi, ze to czas rodzinny i jego brat przyjeżdża wtedy a na co dzień go nie ma w rodzinnym mieście i chce z nim spędzić czas. Nie ważne ze jestemsy zaręczeni. Tak jak jego mama stwierdziła ze ja jestem obca i on będzie żałował tego jeszcze ze z rodzina nie spędził świat
Ja nadal mam kontakt z dziewczynami z 2015. Jasne, że nie ze wszystkimi, ale nawet się nam zdarzało spotkać jak już dzieci były na świecieA czemu się rozstaniemy? Jestem na grupie z kwietnia 2017 i do tej pory utrzymujemy kontakt, pewnie że nie tak intensywnie jak w ciąży i w mniejszym grinie[emoji6] myśle że zamknięcie wątku to dobry pomysł ale póki co chyba na to za wcześnie bo ciągle ktoś do nas dopisuje [emoji6]
A drugie dziecko było planowane? Wybacz, że pytam...Kochana ja już próbowałam wszystkiego uwierz mi przez tyle lat .... Ale on jak głaz.... mówili mi a ja nie sluchalam ,nie chciałam wierzyć jestem załamana laski
Po takim tekście ja już bym miała bilety na samolot. Czyli jemu to bez różnicy, a skoro Ty nadal tam jesteś to on jest ma wygranej pozycji i niestety to wykorzystuje. A niby dlaczego nie ma przyszłości dla dziecka w PL? Bez przesady. Pl to nie Syria.Powie że mam robić jak chce skoro uważam że będzie lepiej. Ale mam patrzeć na córkę , nie być egoistka i nie myśleć tylko o sobie bo w PL nie będzie dla.niej przyszłości i jak jej zniszcze życie to będzie to moja wina i on mi tego nie daruje .... nie wiem może zrobi tak jak z psem zamierza
Dziewczyno, co Ty z nim jeszcze robisz?!Ja pracowałam i wszystkie moje pieniądze były odkładane .....A teraz kiedy nie pracuje to wiadomo jestem nikim..... za ""moje pieniądze" zrobilismy dużo w domu itd. Bo stwierdził jak pracowałam że on już dosyć utrzymywał rodzine a ja bezczelnie korzystałam jako darmozjad więc jak zaczęłam robić to było tak że trzeba to albo odłożyć albo wykorzystac
Dla mnie byłoby nie do zniesienia, że moja córka musi na coś takiego patrzeć. Sorry, ale jaki ona wzór relacji partnerskiej będzie miała? Chyba już lepsza przyszłość ją czeka w PL. Nie daj sobie wmówić, że nie dasz rady!Zaraz po powrocie poszedł się kąpać ..... zejdę na zawał zaraz
No ja, ja!Jakby ktoś był z Torunia, albo przyjechał na wycieczkę lub po pierniki, to też zapraszam
Wiesz co..czy za rok czy za 5 lat on się nie zmieni. Jedno dziecko nie potrafiło go zmienić drugie też.nie zmieni...mówisz że zrobi Wam piekło jak wyjedziesz a tu Wam go nie zrobi ? Może nie dziś nie jutro....ale skoro taki jest to chcesz żyć w strachu ? Teraz łatwiej będzie uciec do domu....potem z malutkim dzieckiem już będzie niestety trudniej....Ahhh nie mogę spać ..... Najgorsze jest to że ja wiem doskonale co powinnam zrobić tylko to jest bardzo trudne wszystko.... bardzo .... jeszcze teraz dziecko w drodze.... Nikt nic nie wie ..... tylko wy
reklama
Zadzwoń do ginekologa podpytaj może. A boli Cię? Przepuklina boli chyba.Dziewczyny tak się wystraszylam teraz bralam prysznic i z 6cm nad pipką wyczulam kulkę jakaś, nie wiem co to moze byc ale dzień czy dwa dni temu na pewno tego nie czulam
Edit dziś raz dzwignelam wiecej niz powinnam trochę nieswiadomie i mąż mówi ze moze to przepuklina?