reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mowila cos o płci juz ? [emoji14]
Ja teraz ide do zdecydowanie lepszej przychodni niz u mojej gin i po pierwszym wrazeniu w sobote jak bylam tam krew pobierac na wyniki to wydaje mi sie ze tam jest wszystko mega lepsze wiec pewnie i usg beda mieli lepsze niz moja dotychczasowa gin [emoji14][emoji8][emoji8]Pokaz [emoji2]
No mówiła, że z wyrostka plciowego wychodzi dziewczynka, z mężem czujemy tak, że jest tam dziewczynka [emoji16] zdjęcie może później dodam jak będę po wizycie, bo muszę się już zbierać a nie mam aktualnego zdjęcia[emoji3526]

reklama
hej laski. wrocilam z osrodka zdrowia (robilam ponownie mocz).musialam nie dawaly mi ostatnie wyniki spokoju. jakis palant zastawil 3/4 drogi tirem po 2 stronie zaparkowane samochody nie dalo sie przejechac. dosc ze slisko to jeszcze to. ale sie zestresowalam. dobrze ze pojechałam swoim samochodem a nie meza bo bym zawalu dostala (wiecie jak faceci dbaja o swoje perelki [emoji6]). hmmm widze ze wszystkie dziewczyny poruszyla sprawa Vivienne. ja wypowiem sie troszke inaczej..... nie znam Was nie znam sytuacji,ciezko ocenic. to ze tak powiedzial nie znaczy ze tak zrobi ja rozne rzeczy czasem mowie. moze tez ma gorszy okres przerasta go to wszystko? porozmawiaj z nim . natomiast jesli sie nad wami zneca psychicznie to ja bym sie nie zastanawiala tylko wracala do Pl. na razie to ochlon. nie ma co podejmowac pochopnych decyzji. Ja natomiast wczoraj zauwazylam ze moj maz czuje sie chyba troszke.na 2 planie bo dZidzius pochlania duza czesc mojej uwagi. niby sie śmieje.i mowi zebym sie nie martwiła bo nie jest zazdrosny ale chyba troszke jest[emoji16]

Idę się położyć odespie może trochę .... potem.na.zakupy a nie mam siły nie chce mi się nawet z.domu wychodzić . Dziękuję Wam bardzo jeszcze raz
Wyśpij się i nabierz sił żeby podjąć jakąś decyZję. Bardzo Ci współczuję tej sytuacji...i zgadzam się z dziewczynami: jeśli to nie jest jednorazowy wybryk, tylko ciągnie się latami to ratuj siebie i córkę póki możesz. Z noworodkiemm na świecie będziesz jeszcze bardziej zależna, a przemoc psychiczna wzrośnie :-\

hej laski. wrocilam z osrodka zdrowia (robilam ponownie mocz).musialam nie dawaly mi ostatnie wyniki spokoju. jakis palant zastawil 3/4 drogi tirem po 2 stronie zaparkowane samochody nie dalo sie przejechac. dosc ze slisko to jeszcze to. ale sie zestresowalam. dobrze ze pojechałam swoim samochodem a nie meza bo bym zawalu dostala (wiecie jak faceci dbaja o swoje perelki [emoji6]). hmmm widze ze wszystkie dziewczyny poruszyla sprawa Vivienne. ja wypowiem sie troszke inaczej..... nie znam Was nie znam sytuacji,ciezko ocenic. to ze tak powiedzial nie znaczy ze tak zrobi ja rozne rzeczy czasem mowie. moze tez ma gorszy okres przerasta go to wszystko? porozmawiaj z nim . natomiast jesli sie nad wami zneca psychicznie to ja bym sie nie zastanawiala tylko wracala do Pl. na razie to ochlon. nie ma co podejmowac pochopnych decyzji. Ja natomiast wczoraj zauwazylam ze moj maz czuje sie chyba troszke.na 2 planie bo dZidzius pochlania duza czesc mojej uwagi. niby sie śmieje.i mowi zebym sie nie martwiła bo nie jest zazdrosny ale chyba troszke jest[emoji16]
Chyba musi się troszkę przyzwyczajać bo jak dzidziuś wyjdzie z brzucha to juz w ogóle będzie w centrum zainteresowania, no bo jak inaczej...? :) Ja tłumaczę sobie, że to jeat nowy etap związku. Nie wolno się zaniedbywać, ale wiadomo, ze wiele rzeczy trzeba przewartościować.

Hej [emoji4] trzymam kciuki za wizyty i zarazem zazdroszczę, że macie przed świętami [emoji173] ja dopiero 29 grudnia zobaczę maleństwo, ale i tak się cieszę, że na Nowy Rok będę już po wizycie i mam nadzieję, że poznam już płeć [emoji6] wczoraj ubralismy nasza pierwszą wspólną choinkę
20181217_080527.jpeg

Załączniki

• 20181217_080527.jpeg
    20181217_080527.jpeg
    68,3 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Do góry