reklama
w_karolcia
Fanka BB :)
Eh :/ wspolczuje i całkowicie rozumiem.
Ja wczoraj mojego męża tez prawie udusilam i prawilam mu kazanie.
Pod sklepem na parkingu bylo w sumie malo samochodów i ślisko. Wsoadajac do auta mąż sie zapytał czy moze zaszaleć. Powiedzialam, ze absolutnie a on i tak zakrecil baczka tym autem. Skruszony byl pozniej caly wieczór. Bo oczywoscie powiedzialam, ze się wystraszylam, ze mogl zaszkodzic dziecku, ze moglismy kogos zabic, siebie, co z naszym synkiem który byl u dziadkow.
Moj tz ma to samo. Ledwo wczoraj bylo troszkę śniegu i od razu zaczął baczki kręcić. Jak się czujecie dziewczyny? Ostatnio cały czas u mnie praca i praca. Nie miałam kiedy się odzywać. Myśle, ze ponowne starania zacznę po nowym roku.
Silje1008
Ale super zabawa!
My wlasnie jedziemy na sanki w zasadzie tylko na chwile bo synek cos kaszle lekko. Na miejscu po wszystkich skoczymy na herbatke do schroniska
Nasze pierwsze sanki było super
I choinka ubrana własnoręcznie przeze mnie wczoraj przed północą
Załączniki
Dęblin /Puławy a Ty ?A z jakich okolic jesteś? Ja też lubelszczyzna i też mnie dzisiaj zasypało [emoji4] mogłoby tak zostać na święta [emoji6]
Anolik
Ja między Włodawą A Lublinem. Inna strona mam 40km do Lublina.Dęblin /Puławy a Ty ?
Wiol86
Co do wagi to póki co ja jestem na zero
A w kwestii porodu to faktycznie było to bardzo bolesne doświadczenie, ale to skurcze były straszne, bo same bóle parte i poród sam w sobie trwały 10 minut
Mimo wszystko ja nie zamieniłabym porodu sn na nic innego i wcale nie boję się powtórki, ból to tylko ból, ale samo doświadczenie spotkania po raz pierwszy z własnym dzieckiem jest najpiękniejsze w świecie Straszenie innych kobiet porodem jest dla mnie głupotą, i tak każda z nas musi urodzić tą czy inną drogą Ja w pierwszej ciąży bardzo bałam się porodu, a tak naprawdę okazało się że to piękne wydarzenie. Nie przygotowałam się za to psychicznie na trudy kp i opieki nad niemowlęciem i tego żałuję, bo zaskoczyło mnie to bardzo.
A w kwestii porodu to faktycznie było to bardzo bolesne doświadczenie, ale to skurcze były straszne, bo same bóle parte i poród sam w sobie trwały 10 minut
Mimo wszystko ja nie zamieniłabym porodu sn na nic innego i wcale nie boję się powtórki, ból to tylko ból, ale samo doświadczenie spotkania po raz pierwszy z własnym dzieckiem jest najpiękniejsze w świecie Straszenie innych kobiet porodem jest dla mnie głupotą, i tak każda z nas musi urodzić tą czy inną drogą Ja w pierwszej ciąży bardzo bałam się porodu, a tak naprawdę okazało się że to piękne wydarzenie. Nie przygotowałam się za to psychicznie na trudy kp i opieki nad niemowlęciem i tego żałuję, bo zaskoczyło mnie to bardzo.
Pianistka1991
Super choinka i przede wszystkim śliczny chłopczyk ))))Zobacz załącznik 925325
Nasze pierwsze sanki było super
Zobacz załącznik 925328
I choinka ubrana własnoręcznie przeze mnie wczoraj przed północą
reklama
marla015
mnie codziennie rano ale tak "cmi" potem przechodziWas też tak często boli głowa? Dziś normalnie mi pęka...