reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Tak, ja wiem, ze on absolutnie nie zrobil tego na złość. On to zrobil bo chyba myślał, ze bede mówić wow ale jesteś dobrym kierowca. Mimo, ze wie jaka jestem przewrazliwiona na tym punkcie. Przedstawilam mu oczywiscie super przerazajace wizje co by sie moglo stac, to nic nie dyskutowal tylko przepraszal
Mężczyznom trzeba większość rzeczy zobrazować. Jeśli popełnia błędy, ale potrafi zrozumieć i przeprosić to już jest złoty chłopak :D o swoim też tak myślę, ale nie będę za często mówić żeby nie przestawał się starać [emoji39]

reklama
Ja mam tak dobrze właśnie u mojej babci. Ostatni rok studiów mieszkałam u niej, bo po 50-ciu latach mieszkania na wsi przeprowadziła się do miasta, w którym studiowałam. Na początku było mi głupio, że tak mnie wyręcza, ale jak zobaczylam jaką jej to radość sprawia, to zaakceptowalam naszykowane śniadanie, obiady desery, kolacje [emoji3] A teraz sama opowiada, że brakuje jej tego i czeka na prawnuka
Właśnie o to chodzi, że babcim sprawia to przyjemność i to jest przefajne :)))))

Mężczyznom trzeba większość rzeczy zobrazować. Jeśli popełnia błędy, ale potrafi zrozumieć i przeprosić to już jest złoty chłopak :D o swoim też tak myślę, ale nie będę za często mówić żeby nie przestawał się starać [emoji39]
Mam podobne zdaniem o moim :) generalnie to zawsze mówię, ze on jest mezem i ojcem idealnym :) wie o tym doskonale, ale nie naduzywa i mowi, ze musi bo ma tez doskonala rodzinę :)

Ostatni raz wazylam się 2 tygodnie temu w 13tc u lekarza to miałam 2kg mniej niż w 8tc. A zaraz wstanę i na czczo sprawdzę, bo w domu się jakoś boję ważyć [emoji3] A u Ciebie?
U mnie dwa kilo na plus i 17 tydzień :) niby dwa kilo to dużo jednak jak porównałam wagę z poprzedniej ciąży to w tym czasie miałam już prawie 70! A obecnie ważę 65,4 więc nie ma tragedii chyba :p

Właśnie sprawdziłam i mam dokładnie tyle samo, co na wizycie dwa tygodnie temu. Także jeszcze nie przybiera, ale zaczęłam dopiero 15tc to pewnie niedługo mnie to czeka. Szczególnie po świętach [emoji3]

Właśnie sprawdziłam i mam dokładnie tyle samo, co na wizycie dwa tygodnie temu. Także jeszcze nie przybiera, ale zaczęłam dopiero 15tc to pewnie niedługo mnie to czeka. Szczególnie po świętach [emoji3]
Ja w tej ciąży na poczatku sobie myslalam, ze malo przytyje bo w pierwszej ponad 20 kg i myslalam, ze tylam od poczatku a pozniej sprawdzilam w książeczce to dopiero ok 20tc zaczelam tak tyc strasznie (do20tc nic nie przytylam). Teraz będę mocno uwazac (mam nadzieję) :)

reklama
Do góry