Trzymam kciukiJa mam dwóch chłopaków i teraz ma być dziewczynka ale jeszcze nie na 100% mam nadzieję że Pani Doktor sie nie pomyliła.
reklama
U nas też pierwsze sanki bylo super ale mroznoZobacz załącznik 925325
Nasze pierwsze sanki było super
Zobacz załącznik 925328
I choinka ubrana własnoręcznie przeze mnie wczoraj przed północą
Jestem z siebie dumna
Bylam w markecie po 3 rzeczy a kolejki na 39 minut stania i kazdy z wielkim wozkiem. Podeszlam do kasy pierwszenstwa i bezposrednio kasjerce powiedzialam, ze jestem w ciazy i chce bez kolejki. Zmierzyla mnie, ale powiedziala ok. Zaraz za mna podeszla kolejna kobieta w ciazy. cala sie trzeslam i serce mi walilo jakbym klamala hehe
Załączniki
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No i ja oczywiście tabletek nie biore bo wiem ze apap/paracetamol na mnie nie działa a tylko to mozna... ja przed ciaza tylko ketonal zawsze i to zazwyczaj dwie tabletki na raz...Codziennie...
Ale radość [emoji7][emoji7]U nas też pierwsze sanki bylo super ale mrozno
Jestem z siebie dumna
Bylam w markecie po 3 rzeczy a kolejki na 39 minut stania i kazdy z wielkim wozkiem. Podeszlam do kasy pierwszenstwa i bezposrednio kasjerce powiedzialam, ze jestem w ciazy i chce bez kolejki. Zmierzyla mnie, ale powiedziala ok. Zaraz za mna podeszla kolejna kobieta w ciazy. cala sie trzeslam i serce mi walilo jakbym klamala heheZobacz załącznik 925421
Kurcze powiem wam ze moj mlody to tak faktycznie jeszcze nie mial okazji pojezdzic na sankach...4,5roku ma ale u nas wiecznie sniegu brak [emoji849]
My ma szczescie 20 minut i jestesmy w gorach tam zawsze wiecej sniegu niż u nasNo i ja oczywiście tabletek nie biore bo wiem ze apap/paracetamol na mnie nie działa a tylko to mozna... ja przed ciaza tylko ketonal zawsze i to zazwyczaj dwie tabletki na raz... Ale radość [emoji7][emoji7]
Kurcze powiem wam ze moj mlody to tak faktycznie jeszcze nie mial okazji pojezdzic na sankach...4,5roku ma ale u nas wiecznie sniegu brak [emoji849]
Hej, ja rodziłam 2 razy, 1 okropny 36h bóle z kręgosłupa, 14h dziecko jez wód plodowych - po zszyciu stwierdzili ze cos jest nie tak, masakra zemdlalam z wycieczenia.
To było w Wołominie, natomiast 2 dziecko w Warszawie na Inflanckiej, rodzilam ze znieczuleniem - nic nie czułam, bardzo sobie chwale super opieka, poporodowy odnowiony, powiem Ci tak jak masz dobrą położna która wie jak Ci szybko pomoc to jest 99% sukcesu.
To było w Wołominie, natomiast 2 dziecko w Warszawie na Inflanckiej, rodzilam ze znieczuleniem - nic nie czułam, bardzo sobie chwale super opieka, poporodowy odnowiony, powiem Ci tak jak masz dobrą położna która wie jak Ci szybko pomoc to jest 99% sukcesu.
w_karolcia
Moj „najukochańszy” ostatnio stwierdził, ze spędza ze swoją mamusia święta. Rok temu u niego byliśmy. Teraz wynajmujemy swoje mieszkanie i chcieliśmy cały czas u siebie zrobić, ale była kłótnia i on nagle nie będzie ze mną spędzać wigilii bo nie będzie sonie świata psuł. Kolega na jego studiach ma urodziny i zabiera kolegów na piwo wraz z ich koleżanka. Super. Ja czekam jak iditoka z obiadem a on z jakaś baba będzie siedział. Gdzie jak do mnie kolega z pracy pisał to był wielki problem. I jak ja bym wychodziła z dziewczynami i był jakoś kolega to byłaby afera. Jestem tak WKURZONA. Ze mam ochotę wyjść z tego domu.
U mnie 16tc i +3Dziewczyny a jak u was z wagą, który tydzień i ile na plus bądź minus
Pianistka1991
Jeeej, ale macie słodkich tych syneczków! [emoji7][emoji7][emoji7]U nas też pierwsze sanki bylo super ale mrozno
Jestem z siebie dumna
Bylam w markecie po 3 rzeczy a kolejki na 39 minut stania i kazdy z wielkim wozkiem. Podeszlam do kasy pierwszenstwa i bezposrednio kasjerce powiedzialam, ze jestem w ciazy i chce bez kolejki. Zmierzyla mnie, ale powiedziala ok. Zaraz za mna podeszla kolejna kobieta w ciazy. cala sie trzeslam i serce mi walilo jakbym klamala heheZobacz załącznik 925421
Pianistka1991
reklama
Piekna!Choineczka ubrana [emoji41] Zobacz załącznik 925455