reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie jest to samo :) ja sie śmieję, ze juz zawsze będę w ciąży albo kp :)
Na obiady zawsze to co chce ja, obiad dostaję pierwsza ;) owoce zawsze sa jakoe tylko bym sobie wymyśliła. Owoce z krzaków latem wszystkie moje ;)(teraz w pazdzierniku poziomki i maliny dzielili na pół dla mnie i synka ;) )
Fantastycznie! :D Twoi już pewnie zwariowali na punkcie wnuka, moich to dopiero czeka :D w domku rodzinnym mam jeszcze dziadków - babcia w tygodniu dzwoniła do mnie czy będę miała ochotę w sobotę na kaczkę z jabłkami [emoji41] uwielbiam ich;))

reklama
Oj ja, aż tak dobrze nie mam. Razem z siostrą w ciąży więc się wszystkim dzielimy ;) Ale dla nas to pierwsze ciąże więc nam raźniej. A rodzice przygotowują podwójnie ;)

Oj ja, aż tak dobrze nie mam. Razem z siostrą w ciąży więc się wszystkim dzielimy ;) Ale dla nas to pierwsze ciąże więc nam raźniej. A rodzice przygotowują podwójnie ;)
Super, że udało Wam się razem zajść w ciążę. Ja akurat siostry nie mam, ale wyobrażam sobie jakie to musi być fajne :)) i rodzice oszaleją podwójnie :D

Hej Dziewczyny, ja znowu z rana musiałam się wściec. Słyszę że mąż wychodzi gdzieś to wyskoczyłam z łóżka, lecę i pytam gdzie ty się wybierasz, a ten że na strzelanke z kolegami i będzie koło 14. Ciśnienie to chyba 600 "miałam bo dzis cały dzień miał siedzieć z dzieckiem a ja miałam odpocząć i może gdzieś wyjść :( aż płakać mi się chce

Fantastycznie! :D Twoi już pewnie zwariowali na punkcie wnuka, moich to dopiero czeka :D w domku rodzinnym mam jeszcze dziadków - babcia w tygodniu dzwoniła do mnie czy będę miała ochotę w sobotę na kaczkę z jabłkami [emoji41] uwielbiam ich;))
U mloch rodziców to już 5 wnuk (pierwszy chlopak) i szczerze to na jego punkcie oszaleli. Mój tata to twierdzi, ze to najmadrzejsze dziecko swiata. Nigdy dotąd nie spotkal drugiego takiego :) synek oczywiście jest madry i wspanialy, ale mysle ze jak inni w jego wieku.
No i mojego synka maja na codzień reszta wnuczek daleko mieszka.

Hej Dziewczyny, ja znowu z rana musiałam się wściec. Słyszę że mąż wychodzi gdzieś to wyskoczyłam z łóżka, lecę i pytam gdzie ty się wybierasz, a ten że na strzelanke z kolegami i będzie koło 14. Ciśnienie to chyba 600 "miałam bo dzis cały dzień miał siedzieć z dzieckiem a ja miałam odpocząć i może gdzieś wyjść :( aż płakać mi się chce
A przed urodzeniem 1 dziecka też taki był?

Biedna... :( grabi sobie ładnie. Chyba musisz z nim pogadać jak bardzo wprowadza Cię to w nerwy bo to jest strasznie samolubne zachowanie.

pytanie do mam ktore juz rodzily. dziewczyny weszlam na fotlrum "czy porod jest straszny" wiekszosc pisze ze jest okropny skala bolu od 0 do 10 to pisza ze 10000. czy rzeczywiscie boli az tak bardzo???

Ja nie pomogę. Mój poród wyglądał jakbym weszła do sklepu po bułki i wyszła. Zero bólu. Poród miałam wywoływany, skurcze się ponoć rysowały na ktg, ale ja moc nie czułam. W tym samym czasie podczas skurczu młodemu spadało tętno. Szybka decyzja o cc i po chwili miałam synka. Sama rekonwalescencję po cc tez oceniam bardz dobrze. Także u mnie wyjątkowo łagodnie poszlo

O kurde... no to teraz przesadził... i co poszedł ?
Kochana a znalazł on juz prace ? Moze tymi wyjsciami na swoj sposob odreagowuje to ze tamtą stracił ?

Dzień dobry [emoji257] o mnie tak dba tyko tz mama [emoji6] a powiem wam ze ostatnio zrobilam sie wrazliwsza i jakos mi tak przykro jak pomysle ze moja matka nie wie o ciąży ani nawet nie chce wiedziec [emoji849]

reklama
Do góry