reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi ;)
Jasna sprawa :) wszystkie przyjemności, czy seks, czy dla innych używki, sporty ekstremalne przegrywają w przedbiegach jeśli wiadomo, że mogą zaszkodzić. :)

reklama
Miałam mieć 20.12, pozniej 18.12 ale w końcu z powodu tych moich wyników pappa byłam juz 13.12. Kolejna wizyta 9.01, ale najbardziej to czekam na piątkowa wieści dotyczące zdrowia mojej córeczki - wtedy będę miała piękne święta :))
U Ciebie na pewno wszystko w porządku, w święta się dużo dzieje więc szybko zleci do 29.12:))
Czytałam same dobre opinie o sanco, więc na pewno będziesz miała solidną gwarancję. Ja od początku myślę, że masz zdrowiutką córeczkę [emoji6] dobrze że przed świętami będą wyniki

Dzień dobry[emoji257]Widzę ze myslimy tak samo [emoji14] ja wole kupić na olx wieksze ilosci czesto za taka cene jak komplet bodziakow i spodenek na przecenie [emoji14] ostatnio widzialam takie komplety tylko nie pamietam w jakim sklepie ze komplet spodenki+body i czapeczka normalnie za 60zl a po przecenie 30[emoji85] to nie dla mnie, za 50 zł to ja mam juz kilka kompletów roznych ubranek, nawet kombinezon zimowy i wszystko jak nowe [emoji14]
Co innego kupić sobie raz na jakiś czas, a co innego całą garderobę tego małego osobnika.. nie lada wyczyn dla portfela. Wolę mieć więcej ciuszków żeby nie włączać pralki co chwilę. Staram się słuchać rad doświadczonych mam, a dużo razy słyszałam o tym, że lepiej mieć wszystkiego na kilka przebrań dziennie ;)

Co innego kupić sobie raz na jakiś czas, a co innego całą garderobę tego małego osobnika.. nie lada wyczyn dla portfela. Wolę mieć więcej ciuszków żeby nie włączać pralki co chwilę. Staram się słuchać rad doświadczonych mam, a dużo razy słyszałam o tym, że lepiej mieć wszystkiego na kilka przebrań dziennie ;)
Oj tak lepiej miec wiecej [emoji14] mojego przebieralam nieraz 10 a nawet 20razy dziennie [emoji85] wiec ciesze sie ze mialam duzo [emoji14] jeszcze wtedy mi pralka wysiadla no to wiesz [emoji85]
Jak czytam ze niektórzy wlasnie kupuja totalnie wszystko nowe to dla mnie abstrakcja [emoji85] nawet jesli mam taka mozliwosc to szczerze wolalabym te pieniadze odłożyć i kupic taniej [emoji14]

Ja dzis znow bede meczyc ludzi z pzu niech mi na przyszly tydzien umowia wizytę bo już 5 dzień nie zalatwili a w umowie jest ze maja gora 3dni na umowienie [emoji34]
No to faktycznie przeginaja!

Kurde dziewczyny no i znowu przepadlam teraz olx obaczajam i jest trocje fajnych duzych paczek. Sama chyba tez tak wystawie ciuszki po synku. Z tym, ze z tymi wiekszymi zakupami to poczekam jednak do stycznia az sie plec potwierdzi :)

reklama
W pierwszej ciąży nic u mnie się do samego porodu nie pojawiło.
Teraz jeszcze mam malego cyca w domu więc cos tam mleka mam, ale niewiele ;)
Ja też mam w domu małego ssaka i coś tam mleka mam ale na początku ciazy bylo tego aż za dużo a teraz coraz mniej i mniej. Aż córka tylko przed snem chce pierś
Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz :)) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy :D
Oj tak zwariuje[emoji6]
Na 1000 procent wszystkie coreczki są coreczkami tatusiow .Mój aż do przesady szaleje za naszą a jak jej by ktoś krzywdę zrobił to nie patrzylby na nic
Mój mąż to aż czasem przesądza. Jak kiedyś jego ojciec powiedział, że nawet się nie obejrzy a chłopcy będą do niej przychodzić to mój mąż bez namysłu 'będę z wiatrówki strzelac' heh dlatego stwierdzam że w naszym wypadku posiadanie jedynka byłoby wielka tragedia dla dziecka. Ja prędzej odpuszczam, ale mąż to masakra.
No niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi ;)
My w pierwszej ciąży też mieliśmy bana na seks i to chyba jakoś od 18tc do końca. Pod koniec dopiero coś dzialalismy żeby poród wywolac[emoji23][emoji23] ale mąż miał trochę opory. Potem w połogu żałował bo nie mógł się doczekać, no ale cóż musiał czekać na mnie cierpliwie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry