reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi ;)
Jasna sprawa :) wszystkie przyjemności, czy seks, czy dla innych używki, sporty ekstremalne przegrywają w przedbiegach jeśli wiadomo, że mogą zaszkodzić. :)

reklama
Miałam mieć 20.12, pozniej 18.12 ale w końcu z powodu tych moich wyników pappa byłam juz 13.12. Kolejna wizyta 9.01, ale najbardziej to czekam na piątkowa wieści dotyczące zdrowia mojej córeczki - wtedy będę miała piękne święta :))
U Ciebie na pewno wszystko w porządku, w święta się dużo dzieje więc szybko zleci do 29.12:))
Czytałam same dobre opinie o sanco, więc na pewno będziesz miała solidną gwarancję. Ja od początku myślę, że masz zdrowiutką córeczkę [emoji6] dobrze że przed świętami będą wyniki

Dzień dobry[emoji257]Widzę ze myslimy tak samo [emoji14] ja wole kupić na olx wieksze ilosci czesto za taka cene jak komplet bodziakow i spodenek na przecenie [emoji14] ostatnio widzialam takie komplety tylko nie pamietam w jakim sklepie ze komplet spodenki+body i czapeczka normalnie za 60zl a po przecenie 30[emoji85] to nie dla mnie, za 50 zł to ja mam juz kilka kompletów roznych ubranek, nawet kombinezon zimowy i wszystko jak nowe [emoji14]
Co innego kupić sobie raz na jakiś czas, a co innego całą garderobę tego małego osobnika.. nie lada wyczyn dla portfela. Wolę mieć więcej ciuszków żeby nie włączać pralki co chwilę. Staram się słuchać rad doświadczonych mam, a dużo razy słyszałam o tym, że lepiej mieć wszystkiego na kilka przebrań dziennie ;)

Co innego kupić sobie raz na jakiś czas, a co innego całą garderobę tego małego osobnika.. nie lada wyczyn dla portfela. Wolę mieć więcej ciuszków żeby nie włączać pralki co chwilę. Staram się słuchać rad doświadczonych mam, a dużo razy słyszałam o tym, że lepiej mieć wszystkiego na kilka przebrań dziennie ;)
Oj tak lepiej miec wiecej [emoji14] mojego przebieralam nieraz 10 a nawet 20razy dziennie [emoji85] wiec ciesze sie ze mialam duzo [emoji14] jeszcze wtedy mi pralka wysiadla no to wiesz [emoji85]
Jak czytam ze niektórzy wlasnie kupuja totalnie wszystko nowe to dla mnie abstrakcja [emoji85] nawet jesli mam taka mozliwosc to szczerze wolalabym te pieniadze odłożyć i kupic taniej [emoji14]

Ja dzis znow bede meczyc ludzi z pzu niech mi na przyszly tydzien umowia wizytę bo już 5 dzień nie zalatwili a w umowie jest ze maja gora 3dni na umowienie [emoji34]
No to faktycznie przeginaja!

Kurde dziewczyny no i znowu przepadlam teraz olx obaczajam i jest trocje fajnych duzych paczek. Sama chyba tez tak wystawie ciuszki po synku. Z tym, ze z tymi wiekszymi zakupami to poczekam jednak do stycznia az sie plec potwierdzi :)

reklama
W pierwszej ciąży nic u mnie się do samego porodu nie pojawiło.
Teraz jeszcze mam malego cyca w domu więc cos tam mleka mam, ale niewiele ;)
Ja też mam w domu małego ssaka i coś tam mleka mam ale na początku ciazy bylo tego aż za dużo a teraz coraz mniej i mniej. Aż córka tylko przed snem chce pierś
Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz :)) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy :D
Oj tak zwariuje[emoji6]
Na 1000 procent wszystkie coreczki są coreczkami tatusiow .Mój aż do przesady szaleje za naszą a jak jej by ktoś krzywdę zrobił to nie patrzylby na nic
Mój mąż to aż czasem przesądza. Jak kiedyś jego ojciec powiedział, że nawet się nie obejrzy a chłopcy będą do niej przychodzić to mój mąż bez namysłu 'będę z wiatrówki strzelac' heh dlatego stwierdzam że w naszym wypadku posiadanie jedynka byłoby wielka tragedia dla dziecka. Ja prędzej odpuszczam, ale mąż to masakra.
No niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi ;)
My w pierwszej ciąży też mieliśmy bana na seks i to chyba jakoś od 18tc do końca. Pod koniec dopiero coś dzialalismy żeby poród wywolac[emoji23][emoji23] ale mąż miał trochę opory. Potem w połogu żałował bo nie mógł się doczekać, no ale cóż musiał czekać na mnie cierpliwie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry