reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Polecam olx - więcej za mniej ;) Można trafić rzeczy całkiem jak nowe. :)) a bodziaki, których na pewno będzie potrzeba bardzo dużo -często można dostać za 3 zł ;)) jak weszłam ostatnio do KappAll to zobaczyłam prześliczna sukienkę... za 69 zł [emoji849] a za tyle to ja mam 25 sztuk ciuszków [emoji39]
Wiem :) tylko ja sie powstrzymać nie mogę :) na pewno kupię trochę nowych ciuchów (chociaż zawsze z wyprzedaży ;))
Synek mial sporo używanych tak mniej wiecej do pol roczku, bo później to już ciężko bylo mi trafic na ladne i nie zniszczone. Te na sam poczatek to wiadomo nic sie nie niszcza.

[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]? O maj gat od października aż?
No niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi ;)

Mam podobnie ;) Ale mąż też
Chyba lepiej wiecej ostrożności, na pewno nie zaszkodzi.
Macie wizyty przed świętami czy po świętach? Ja 29.12. I trochę żałuję, wolałabym mieć przed świętami żeby spokojnie świętować a tak pewnie będę ciągle myśleć o wizycie [emoji21]

Macie wizyty przed świętami czy po świętach? Ja 29.12. I trochę żałuję, wolałabym mieć przed świętami żeby spokojnie świętować a tak pewnie będę ciągle myśleć o wizycie [emoji21]
Ja bede probowala dostac sie do doktorka mojego w luxmedzie 27.12 a jesli sie nie uda to do nowego dopoero 16.01

Dzień dobry[emoji257]
Polecam olx - więcej za mniej ;) Można trafić rzeczy całkiem jak nowe. :)) a bodziaki, których na pewno będzie potrzeba bardzo dużo -często można dostać za 3 zł ;)) jak weszłam ostatnio do KappAll to zobaczyłam prześliczna sukienkę... za 69 zł [emoji849] a za tyle to ja mam 25 sztuk ciuszków [emoji39]
Widzę ze myslimy tak samo [emoji14] ja wole kupić na olx wieksze ilosci czesto za taka cene jak komplet bodziakow i spodenek na przecenie [emoji14] ostatnio widzialam takie komplety tylko nie pamietam w jakim sklepie ze komplet spodenki+body i czapeczka normalnie za 60zl a po przecenie 30[emoji85] to nie dla mnie, za 50 zł to ja mam juz kilka kompletów roznych ubranek, nawet kombinezon zimowy i wszystko jak nowe [emoji14]

No niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi ;)
To ja też tak miałam raz ale po pełnym seksie ... nawet pisałam o tym bo się wystraszylam. Położna powiedziała że to się zdarza po orgazmie

Miałam mieć 20.12, pozniej 18.12 ale w końcu z powodu tych moich wyników pappa byłam juz 13.12. Kolejna wizyta 9.01, ale najbardziej to czekam na piątkowa wieści dotyczące zdrowia mojej córeczki - wtedy będę miała piękne święta :))
U Ciebie na pewno wszystko w porządku, w święta się dużo dzieje więc szybko zleci do 29.12:))

Ja dzis znow bede meczyc ludzi z pzu niech mi na przyszly tydzien umowia wizytę bo już 5 dzień nie zalatwili a w umowie jest ze maja gora 3dni na umowienie [emoji34]

reklama
Ja mam 10 stycznia dopiero .... jestem spokojniejsza ale chciałabym zobaczyć tego maluszka .... chyba zwariowalam bo codziennie bym go chciała wiedzieć

Do góry