Vivienne 1
Fanka BB :)
[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]? O maj gat od października aż?My zero seksu od okolo 20 października przez plamienia...i szkoda mi tz i siebie tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]? O maj gat od października aż?My zero seksu od okolo 20 października przez plamienia...i szkoda mi tz i siebie tez
Wiem tylko ja sie powstrzymać nie mogę na pewno kupię trochę nowych ciuchów (chociaż zawsze z wyprzedaży )Polecam olx - więcej za mniej Można trafić rzeczy całkiem jak nowe. ) a bodziaki, których na pewno będzie potrzeba bardzo dużo -często można dostać za 3 zł ) jak weszłam ostatnio do KappAll to zobaczyłam prześliczna sukienkę... za 69 zł [emoji849] a za tyle to ja mam 25 sztuk ciuszków [emoji39]
No niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]? O maj gat od października aż?
Chyba lepiej wiecej ostrożności, na pewno nie zaszkodzi.Mam podobnie Ale mąż też
Ja bede probowala dostac sie do doktorka mojego w luxmedzie 27.12 a jesli sie nie uda to do nowego dopoero 16.01Chyba lepiej wiecej ostrożności, na pewno nie zaszkodzi.
Macie wizyty przed świętami czy po świętach? Ja 29.12. I trochę żałuję, wolałabym mieć przed świętami żeby spokojnie świętować a tak pewnie będę ciągle myśleć o wizycie [emoji21]
Widzę ze myslimy tak samo [emoji14] ja wole kupić na olx wieksze ilosci czesto za taka cene jak komplet bodziakow i spodenek na przecenie [emoji14] ostatnio widzialam takie komplety tylko nie pamietam w jakim sklepie ze komplet spodenki+body i czapeczka normalnie za 60zl a po przecenie 30[emoji85] to nie dla mnie, za 50 zł to ja mam juz kilka kompletów roznych ubranek, nawet kombinezon zimowy i wszystko jak nowe [emoji14]Polecam olx - więcej za mniej Można trafić rzeczy całkiem jak nowe. ) a bodziaki, których na pewno będzie potrzeba bardzo dużo -często można dostać za 3 zł ) jak weszłam ostatnio do KappAll to zobaczyłam prześliczna sukienkę... za 69 zł [emoji849] a za tyle to ja mam 25 sztuk ciuszków [emoji39]
To ja też tak miałam raz ale po pełnym seksie ... nawet pisałam o tym bo się wystraszylam. Położna powiedziała że to się zdarza po orgazmieNo niestety....3 razy probowalismy bez penteracji tylko jakies tam zabawy. I 3 razy orgazm skonczyl sie plamieniem nastepnego dnia. Niby niewielkie, niby nie groźne...na usg wszystko ok...ale gin mowi ze lepiej sie wstrzymać ale i ja mam blokade...bo dla chwili przyjemnosci potrm kilka dni stresu...bez sensu...no ale czego sie nie robi dla dzidzi
Miałam mieć 20.12, pozniej 18.12 ale w końcu z powodu tych moich wyników pappa byłam juz 13.12. Kolejna wizyta 9.01, ale najbardziej to czekam na piątkowa wieści dotyczące zdrowia mojej córeczki - wtedy będę miała piękne święta )Chyba lepiej wiecej ostrożności, na pewno nie zaszkodzi.
Macie wizyty przed świętami czy po świętach? Ja 29.12. I trochę żałuję, wolałabym mieć przed świętami żeby spokojnie świętować a tak pewnie będę ciągle myśleć o wizycie [emoji21]
Ja dzis znow bede meczyc ludzi z pzu niech mi na przyszly tydzien umowia wizytę bo już 5 dzień nie zalatwili a w umowie jest ze maja gora 3dni na umowienie [emoji34]Chyba lepiej wiecej ostrożności, na pewno nie zaszkodzi.
Ja mam 10 stycznia dopiero .... jestem spokojniejsza ale chciałabym zobaczyć tego maluszka .... chyba zwariowalam bo codziennie bym go chciała wiedziećChyba lepiej wiecej ostrożności, na pewno nie zaszkodzi.