reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]
U mnie kibido tez wzroslo ale to co sie dzieje z moim mężem... On ma doslownie syndrom ciążowy... Zachcianki masakra libido wzrost 500% normalnie nie wiem co to będzie fo porodu...
Wczoraj wieczorem zrobila mi sie taka fajna goreczka z lewej strony brzuszka.. Nawet maz ja wyczul.. Ciekawe czy to dzidziolek :) czekam do 2.01 z niecierpliwością.. Wczoraj kolejna przepowiednia ze bedzie corka

Mój mąż już przetrawil myśl o dziewczynce widzę, do różu raczej jeszcze musi dojrzeć ;)
Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz :)) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy :D

U mnie kibido tez wzroslo ale to co sie dzieje z moim mężem... On ma doslownie syndrom ciążowy... Zachcianki masakra libido wzrost 500% normalnie nie wiem co to będzie fo porodu...
Wczoraj wieczorem zrobila mi sie taka fajna goreczka z lewej strony brzuszka.. Nawet maz ja wyczul.. Ciekawe czy to dzidziolek :) czekam do 2.01 z niecierpliwością.. Wczoraj kolejna przepowiednia ze bedzie corka
Macica staje się już wyczuwalna :) a jakie masz preferencje? Jeśli chciałabyś córeczkę, to trzymam kciuki za dołączenie do grona "rozowych" ;))

Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz :)) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy :D
No mój mąż już się śmieje, że lekko mieć nie będą (on i synek)
Mowi, ze coreczka bedzie miała taki charakterek jak mamusia i oni beda mieć przechlapane. Oprócz tego właśnie wyobraża sobie, ze coreczka bedzie tatusia :)
Co do ciuszków to normalnie powinni mi odciąć dostep do zalando ;)

U mnie z libido już troszeczkę lepiej niż na początku ciazy, bo była masakra. Ale do tej pory mam glupie wrażenie, że coś zrobimy dziecku i np. unikam pozycji z głębszą penetracją [emoji23] albo sztucznie hamuje ruchy. Wiem jak to brzmi, ale mam na tym punkcie obsesje [emoji23]

Mowi, ze coreczka bedzie miała taki charakterek jak mamusia i oni beda mieć przechlapane. Oprócz tego właśnie wyobraża sobie, ze coreczka bedzie tatusia :)
Polecam olx - więcej za mniej ;) Można trafić rzeczy całkiem jak nowe. :)) a bodziaki, których na pewno będzie potrzeba bardzo dużo -często można dostać za 3 zł ;)) jak weszłam ostatnio do KappAll to zobaczyłam prześliczna sukienkę... za 69 zł [emoji849] a za tyle to ja mam 25 sztuk ciuszków [emoji39]

Na 1000 procent wszystkie coreczki są coreczkami tatusiow .Mój aż do przesady szaleje za naszą a jak jej by ktoś krzywdę zrobił to nie patrzylby na nic

reklama
U mnie z libido już troszeczkę lepiej niż na początku ciazy, bo była masakra. Ale do tej pory mam glupie wrażenie, że coś zrobimy dziecku i np. unikam pozycji z głębszą penetracją [emoji23] albo sztucznie hamuje ruchy. Wiem jak to brzmi, ale mam na tym punkcie obsesje [emoji23]
Mam podobnie ;) Ale mąż też

Do góry