Ja mam jakoś odwrotnie maz ma mnie pewnie dość. Chocoaz po porodzie pewnie znowu bedzie mega spadekHej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]
reklama
Powiem Ci ze u mnie ostatnio takie jest duże że mój tz stwierdził że że mną chyba coś nie tak.. I prawie przede mną uciekaHej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]
Ale wręcz normalnie mogę na okrągło...
Też mam nikłe libido. Ale mąż się śmieje ze z synkiem miałam mega ochotę to może teraz jego wypragniona córcia skoro jest na odwrót hahaHej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]
Vivienne 1
Fanka BB :)
Gdzieś czytałam że na chlopca brak ochoty a na dziewczynke nadmiar[emoji16][emoji41][emoji23]
Ooo to by sie u m nie zgadzalo przyblizy mmie to do dzoewczynki. Powoem Wam, ze ta zmiana plci w srode tak mi jakos przypasowala, ze teraz juz tylko mysle o tym zeby jednak sie lekarz nie mylilGdzieś czytałam że na chlopca brak ochoty a na dziewczynke nadmiar[emoji16][emoji41][emoji23]
Pianistka1991
Mam to samo, chociaż w pierwszym trymestrze było -10, teraz jest na poziomie 0 także mamy postęp [emoji14]Hej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]
Witajcie Mamusie, dziś wstałam w nocy tylko 2 razy, szooook!! )))
Hehehe to u mnie się nie sprawdziło na z synkiem mogłam na okrągło każdej nocy mi się seks snilGdzieś czytałam że na chlopca brak ochoty a na dziewczynke nadmiar[emoji16][emoji41][emoji23]
Pianistka1991
Oficjalnie obalam tą teorię [emoji3] zresztą ja czytałam, że wysokie libido jest przy chlopaku xDGdzieś czytałam że na chlopca brak ochoty a na dziewczynke nadmiar[emoji16][emoji41][emoji23]
Męża się bałaś [emoji23][emoji23][emoji23]Mam to samo, chociaż w pierwszym trymestrze było -10, teraz jest na poziomie 0 także mamy postęp [emoji14]
Witajcie Mamusie, dziś wstałam w nocy tylko 2 razy, szooook!! )))
Widzisz pomógł Ci swoim marudzeniem
reklama
Pianistka1991
Trzymam kciuki za córeczkę, w końcu już pierwsze ciuszki zamówione, nie? ))Ooo to by sie u m nie zgadzalo przyblizy mmie to do dzoewczynki. Powoem Wam, ze ta zmiana plci w srode tak mi jakos przypasowala, ze teraz juz tylko mysle o tym zeby jednak sie lekarz nie mylil