reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie na usg dzieciaczek tak skakal, ze co chwile byl w innym miejscu. Lekarz jak mi zdawal relacje to mówi:
No polozenie dziecka ok (w glowie mialam, kurde już mi o polozeniu mówi dziwny jakiś)robi co chce :)

W ogóle tam gdzie chodzicie macie podglad na ekranie dzidziusia? Ja teraz mam takie szczescie, ze w obu miejscach sa calkiem spore monitory. W poprzedniej ciazy moglam jedynie zerknąć do lekarza a nie zawsze bylo to mozliwe i wygodne.
Tak, mam podgląd przez całe USG, doktorek wszystko mi pokazuje, a Malutka też ładnie fika :D

reklama
I witam sie ja :)

Dzis po przebudzeniu: Zobacz załącznik 924559choc mam inne zdjecie to dokladnie idac taka gorke po lewej stronie ale nie moge wstawić tego zdj wiec podsylam to ,
Myslisicie ze to bobo tak sie wypchnelo?
Szczerze to ja wątpię żeby dziecko na tym etapie tak mogło się wypiac, który masz tydzień? Może to stawiająca się macica, wtedy zwykle jest taka spora twarda kula

I witam sie ja :)

Dzis po przebudzeniu: Zobacz załącznik 924559choc mam inne zdjecie to dokladnie idac taka gorke po lewej stronie ale nie moge wstawić tego zdj wiec podsylam to ,
Myslisicie ze to bobo tak sie wypchnelo?
Oo ja cie [emoji7] chyba jestes szczyplutka ze tak fajnie to widać [emoji7]
Moja oponka jeszcze na to nie pozwala [emoji14]
Ale powiem wam ze jak siedze głównie to czyje takie babelki delikatne [emoji7] nawet teraz jak to pisze to to czuje [emoji7]
I ja mam na 8.06 :)
Zamienisz sie ? [emoji23]
hehe tak zrob pianistka zobaczy jak to jest po piwie nie oddac siku Kamila Ty pomimo młodego wieku juz duzo przeszlas w swoim życiu..... mama,ojciec 1 dziecka . dziekowac Bogu ze teraz masz super partnera i Was wspiera we wszystkim :). ja dzisiaj mam jakies ciągnięcia na "drogach rodnych " takie jakby kłucie. położyłam sie wzielam leki i jakos mi lepiej. zadowolona jestem bo przyszla mi paczka z e-zebra dostalam gratis zakladke do ksiazek z napisem "co robie gdy widze kogos wspanialego? gapie sie usmiecham a gdy mi sie znudzi odchodze od lustra" polecam kosmetyki z tej strony sa o wiele tansze niz w rosmanie dla porownania podklad ktorego uzuwam w rosmanie 44 zl na ezebra 18.99
Tak, to prawda sporo przeszłam ale uwazam ze dzieki temu wszystkiemu jestem silniejsza i wreszcie wiem ze skoro poradzilam sobie wtedy, w najgorszym i jednoczesnie najlepszym czasie swojego zycia to poradze sobie ze wszystkim [emoji123]
A majac jeszcze tz to wiem ze uda sie wszystko [emoji6]

Aaa dzwonilam dzis do PZU, pan bardzo mily az mnie kilka razy przepraszal ze tak dlugo czekam ale oni maja ostatnio urwanie glowy a dodatkowo przychodnia do ktorej dzwonili ciagle nie odbiera dlatego tak dlugo to trwa... jestem w stanie w to uwierzyć ze nie idzie sie tam dodzwonic bo w opiniach na necie pelno wlasnie pisza ze z tym jest problem.. obiecal ze dzis bedzie dzwonic do skutku i postara sie zeby znaleźli wizyte jak najszybciej. Dzis ma mi dac znac [emoji57] zobaczymy jak nie zadzwoni to ja znow bede dzwonic [emoji6]

reklama
U mnie na usg dzieciaczek tak skakal, ze co chwile byl w innym miejscu. Lekarz jak mi zdawal relacje to mówi:
No polozenie dziecka ok (w glowie mialam, kurde już mi o polozeniu mówi dziwny jakiś)robi co chce :)

W ogóle tam gdzie chodzicie macie podglad na ekranie dzidziusia? Ja teraz mam takie szczescie, ze w obu miejscach sa calkiem spore monitory. W poprzedniej ciazy moglam jedynie zerknąć do lekarza a nie zawsze bylo to mozliwe i wygodne.
U mojej ginki jest taki maly monitorek na scianie ze jak sie lezy to wszystko widac [emoji14]
Najlepszy byl chyba na prenatalnych [emoji14] jak tam weszlam to myślałam ze oni taki wielki tv maja a to taki duzy monitor chyba nawet wiekszy niz nasze tv a mamy 55' [emoji85]

Do góry